LaRedoure.fr - 124 - Всичко за поръчката или краят на намаленията!

• 62 969
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 450
Днес получих писмо /по пощата - в плик/ от LA REDOUTE, в което явно пишат, че няма да си получа поръчката, но не мога да разбера защо и дали /и как/ ще ми върнат парите. Писмото е следното:
Chere ....,
Je suis desolee de ne pouvoir vous expedier le colis №....
Nous ne faisons pas d`envoi contreremboursement dans votre pays.
Je vous invite a renouveler vos instructions en joignant un paiement.
Passer votre comande en toute tranquillite, a toute heure du jour et de la nuit, payer en oute securite, suivre l`evolution de votre comande...
C`est possible sur laredoute.fr.
Notre site internet vous propose aussi des guides d`achats, toute l`actualite de la mode et vous everve des tas de surprises!
Je reste a votre disposition et vous prie de recevoir, chere ..., mes meilleures salutations.

Моля помогнете с превод и с акъл какво трябва да направя. Praynig

Според мен поръчката ти е била под 10, а може би 15 евро, напоследък не е ясно колко точно е минимумът и ти я отказват поради невъзможност да се извърши плащането. Няма какво да ти връщат, защото не са ги изтеглили, вероятно са само блокирани. Не претендирам за точност в превода, не знам френски.

Malechka, майка ти е за 44 размер

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 10:02 от pepi7096

# 451
  • София
Момичета ,да помоля за оразмеряване на снахата - 83 - 70 - 95  Praynig

36.

Дами, искам да помоля тъй като ще пускам поръчка за оразмеряване на мъжо и майка:
мъж ми- гр. обиколка 95см; талия - 81 см, ханш - 91см
майка ми- талия - 82, ханш - 110, гр. обиколка- 102см

Предварително благодаря!

Мъжо ти е за панталони 40 и блузи М.
За майка ти не се наемам да кажа.

Aleks,  на мъжо дънки кой номер да взема? Мислех 36,ама не съм сигурна.

# 452
# 453
айде и аз да питам - това дънково сакенце изглежда доста прилично и на добра цена - http://www.laredoute.fr/vente-veste-cintree.aspx?productid=32411 … &numberpage=3
само дето на снимката е тъмносиньо, а пише цвят gris foncé \което е тъмносиво според мен\. какво ще да е на цвят  newsm78 някой получавал ли го е?

# 454
  • Бургас
alex shu благодаря ти но тези ги гледах почти всички са за големи дечица

# 455
Някой може ли да ми каже детска номерация 17 за каква възраст бебенце е?

Ето тези искам да поръчам, но като са ни първи обувчици и не мога да се ориентирам?!  Crazy

http://www.laredoute.fr/vente-la-shox-rivalry-bebe.aspx?producti … &numberpage=1

# 456
  • Sofia
р-ри на панталона с презрамките 40 номер
цяла дължина-103см
от чатала-80см
талия-44см
дълбочина-25см
ханш-около 55см
ОК мила, така като гледам 38 ще ми е добре, защото сега съм с талия 36-38 см. и ако взема 40-ката ще мога да плувам вътре  Joy  Благодаря ти! Ще го пробвам, ама в бяло, че другите нямат много голямо намаление... Твоя ако е в бяло, прозира ли много?
моя е дънков

# 457
Някой може ли да ми каже детска номерация 17 за каква възраст бебенце е?

Ето тези искам да поръчам, но като са ни първи обувчици и не мога да се ориентирам?!  Crazy

http://www.laredoute.fr/vente-la-shox-rivalry-bebe.aspx?producti … &numberpage=1

Ако мога да те ориентирам - дъщеря ми проходи на 1г с 18, сина на същатата възраст с 19
Лично мнение, но бебенцето ти е много мъничко, за да го обуваш с маратонки, а и не е подходящо да се учи да ходи с маратонки. Вземи му обувчици с ортопедично ходило и стегнат глезен. Hug

# 458
  • Пловдив
Извинявайте за включването ми ,но тъй като в СИБанк не могат да ми кажат каква е причината да не ми минава плащането ,искам да попитам : пазарували ли сте с Виза електрон на Сибанк?

# 459
Момичета, страхотни сте !  Hug
Бихте ли ми казали колко акаунта могат да платят с една банкова карта, моля.   bouquet
Без проблем пуснах поръчки на мое име и на името на мъжа ми, но когато се опитам да платя поръчка на името на майка ми със същата карта, отказва плащането...

# 460
  • София
Извинявайте за включването ми ,но тъй като в СИБанк не могат да ми кажат каква е причината да не ми минава плащането ,искам да попитам : пазарували ли сте с Виза електрон на Сибанк?

Ако ти е тъмносиня, не става за международни плащания. Толкова е и Виза електрон, само си слагат наизуст логото.

# 461
Момичета, страхотни сте !  Hug
Бихте ли ми казали колко акаунта могат да платят с една банкова карта, моля.   bouquet
Без проблем пуснах поръчки на мое име и на името на мъжа ми, но когато се опитам да платя поръчка на името на майка ми със същата карта, отказва плащането...

с една карта -2 акаунта   и от един акаунт-с2 карти

# 462
  • София
Момичета, страхотни сте !  Hug
Бихте ли ми казали колко акаунта могат да платят с една банкова карта, моля.   bouquet

1 карта - 2 акаунта.
1 акаунт 2 карти.

# 463
Много благодаря!   bouquet
ех, ама сте светкавици Laughing

# 464
  • София
Да се оплача малко аз, днес отивам рано сутрин в митницата да си взема поръчката от 08.07. Връчват ми протокол, че са констатирали по-малко тегло на пратката, отивам да си я взимам и да проверя дали всичко си е там, нищо не липсваше освен фактурата ми  smile3515. Започвам да питам тук там къде ми е фактурата, естествено никой нищо не знае предполагат от Враждебна не са я пратили.

Получих кецките на  Rip Curl този път 37 номер, май са ми по добре от колкото 38-ми. Две детски блузи за мен  Crazy, само дето едната мога да я ползвам за рокля  Laughing. Едни пердета, които не знам как ще ги закача. Снимки вечерта, че съм на работа.

Общи условия

Активация на акаунт