LaRedoure.fr - 124 - Всичко за поръчката или краят на намаленията!

• 63 074
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 480
Grizantemа  bouquet дълж. въобще не ме притеснява,че аз съм 157см.Дали си отговарят на номера newsm78 Т-73 и Х 93 мисля да поръчам 38 номер

# 481
  • Монтана
И маи пак са свършили маратонките Пума защото ми излиза учудената жена.

# 482
# 483
Unicorn, би ли дала размерите на мъжкия панталон р-р 46? Благодаря предварително  Hug

# 484
  • София
Мислите ли , че ще намалят още тези http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-baggy.aspx?productid=32 … &numberpage=1   newsm78 Praynig

# 485
  • Бургас
unicorn може ли да си почистиш малко пощичката  Praynig
извинявам се за спама

# 486
На този блузка ръкавите и деколтето много ли са широки http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6163807& … ue&ksource=-1

# 487
Здравейте!Искам да попитам как да си поискам ваучера за 20Е от поръчка на приятел.Знма,че този въпрос е разискван и прочетох и в другата тема,но нещо се омотах в понятията чек и ваучер.Примерното писмо което видях е това :

Hello,
I just saw in my refunds page in my account that you have received the cheque and have issued a voucher for the ammount of .... euro. Could you please send me the number of this voucher in an answer to this e-mail, so I can use it immediately, wihout waiting it to arrive it in a letter in the post office?
Thanks in advance!
Regards

Него ли трябва да изпратя като впиша на празното место 20 Е ли + сканирана фактура.

# 488
Момичета и аз си взех 1-та поръчка от 2.7 в понеделник.
Много ви благодаря за помощта  Hug
Инак за поръчката- вместо матрака са ми пратили тенджери, детските кецове са малко големи и едните са без цип, въпреки че пишеше че са с.
Имаше и приятни и не много такива изненади, но здраве да е Simple Smile

# 489
  • В La Redoute и по света
Unicorn, би ли дала размерите на мъжкия панталон р-р 46? Благодаря предварително  Hug
Разбира се, ето ги:

Талия 98 - обиколка
ширина крачол -горе - 34-35 - линейна
дълбочина 36
дължина крачол от колана - 116

Имай предвид, че цвета е по-кафяв, но е хубав, на мен поне ми харесва.

unicorn може ли да си почистиш малко пощичката  Praynig
извинявам се за спама

Готово

# 490
Grizantemа  bouquet дълж. въобще не ме притеснява,че аз съм 157см.Дали си отговарят на номера newsm78 Т-73 и Х 93 мисля да поръчам 38 номер
Не мога да бъда докрай полезна, защото моите дънки са вече коригирани в талията и ханша. Ако върши работа - аз съм с т. 64, х.89, 36 номер ми бяха доста точни, леко широчки в талията, но след няколко дена носене започнаха здраво да ми падат и се наложи да ги свия. Талията се пада около 3 см. под пъпа. Първите няколко пранета пускат.

# 491
Момичета пуснах 1-вата си поръча сега и ми пратиха имейл... Искам да знам, трябва ли сега да правя нещо или да чакам да видя дали ще ми дръпнат парите от картата? Също така, много съм се питала, като плащаме в евро, а нашите карти са в лева, по кой курси си ги теглят по 1,95583 лв. ли? Искам и да попитам каква програма трябва да имам, за да разглеждам документа които запеметих след края на поръчката си той е със разширение .XPS ?

Да добавя, че сега проверих и са си блокирали парите, кога да очакавам да ги дръпнат? И това значи ли че с тази моя дебитна карта става да пазарувам по и-нет и в други сайтове?

# 492
Търся един бял панталон от двете страни с по три бели коп4ета.....не мога да го намеря!?Благодаря

# 493
Момичета пуснах 1-вата си поръча сега и ми пратиха имейл... Искам да знам, трябва ли сега да правя нещо или да чакам да видя дали ще ми дръпнат парите от картата?нищо няма да правиш Също така, много съм се питала, като плащаме в евро, а нашите карти са в лева, по кой курси си ги теглят по 1,95583 лв. ли?да Искам и да попитам каква програма трябва да имам, за да разглеждам документа които запеметих след края на поръчката си той е със разширение .XPS ?какъв е пък този документ  newsm78

Да добавя, че сега проверих и са си блокирали парите, кога да очакавам да ги дръпнат?до няколко дни вероятно, няма закономерност И това значи ли че с тази моя дебитна карта става да пазарувам по и-нет и в други сайтове?

# 494
Вижте Rip... 38 номер http://www.laredoute.fr/vente-veste-coton-femme.aspx?productid=3 … &numberpage=3 Дано се зарадва някой

Общи условия

Активация на акаунт