LaRedoure.fr - 124 - Всичко за поръчката или краят на намаленията!

• 62 661
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 765
Бях забравила колко забавна може да бъде темата  Crazy

jabka_28, какво ще рече "да не ти се пусне поръчка"  newsm78 Щом имаш заявена такава - или ще имаш нещата; или част от тях, а за останалите ваучер/чек; или ще ти я откажат и ще си получиш сумата обратно. Защо непрекъснато се вкарвате във филми, не мога да разбера  newsm78

# 766

jabka_28, какво ще рече "да не ти се пусне поръчка"  newsm78 Щом имаш заявена такава - или ще имаш нещата; или част от тях, а за останалите ваучер/чек; или ще ти я откажат и ще си получиш сумата обратно. Защо непрекъснато се вкарвате във филми, не мога да разбера  newsm78
Щото ми е 1-ви път и си умирам от страх какво ще стане...  Laughing

# 767

Щото ми е 1-ви път и си умирам от страх какво ще стане...  Laughing

Не бой се - нито едно от трите не боли  Wink Можеш да бъдеш сигурна, че няма да си излъгана  Peace

# 768
Момичета, да се отчета и аз с два колета от митницата от 05.07 и 07.07. Ако някоя от вас е получавала в София по погрешка сако, горнище-жилетка, голям брой калъфки и бебешка рокличка, да знае, че при мен са нейните 2 мъжки ризи, детски дънки, сако, детска туника, детски панталонки, панталон и ти-шърт Laughing Писах им на редутци току-що, да видим кога ще отговорят. Ето, ако някой си разпознава нещата:
- Chemise taille 43 ref 659.4204
- Tee shirt taille 046 ref 657.5013
- Pantalon taille 044 ref 201.4742
- Lot de 2 pantalons garcon taille 138 ref 407.6244
- Chemise popeline craquant taille 043 ref 659.4190
- Tunique en voile de cotton taille 074 ref 660.7632
- Veste taille 046 ref 657.3258
- Denim garcon taille 132 ref 960.9008

В другата поръчка съм доволна от:
- мъжът я хареса като материя, или са объркали етикета на тази бройка или e умалена и XXL е по-скоро XL
- карираната версия е лека и приятна, стои много добре, мислех, че копчетата ще са гадни, но на живо са си добре, много съм доволна
- поръчах в зелено, много приятна материя, като че ли ръкавите са малко по-дълги, но определено си струва

Имам и един въпрос: някой да има представа в Suivre mes commandes какво означава когато срещу поръчката пише: EN COURS D'ACHEMINEMENT? За пръв път ми се случва това, досега останалите поръчки след като се фактурират стават EN COURS DE PREPARATION  Confused Имам лошото предчуствие, че якето за свекър ми с тази поръчка май няма да пристигне... Някой да има идеи? Превежда ми го като - In transition или Current routing. Ето, как изглежда поръчката в суивито:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13732555

# 769
ако някой може да ми каже за какво иде реч, ще съм много благодална   baby_neutral  
si vous ne parvenez pas à lire cet email, vous pouvez le visualiser grâce à ce lien Pour être sûr(e) de recevoir tous nos emails, ajoutez service_client@web.redoute.fr à votre carnet d'adresses
Aller sur le site laredoute.fr  
Mon N° de client :  
 Inscription newsletter
Bonjour Madame Miroslava Popova,
Vous venez de vous inscrire à la newsletter laredoute.fr.
Vous pouvez désormais vous tenir informé de toute l’actualité du site,
les offres à ne pas manquer, les conseils en style...
Vous trouverez ci-dessous un recapitulatif de vos inscriptions.
Merci de votre confiance et à bientôt sur laredoute.fr
ulie Areski,
Responsable relation client du siite  baby_neutral

mi6ova
ето тук е преводача копираш-пействаш и то превежда
http://translate.google.com/translate_t?hl=bg#
доколкото разбрах с моята руса главица,си се абонирала за техните бюлетини или те приканват да го направиш,
ДА може с дебитни карти  аз съм с такава в Прокредит
Успех с поръчките Wink

# 770
  • София
Момичета след колко време си дърпат паричките французите, страх ме е да не остана и без това което съм поръчала, понеже всичко е от намалението! newsm78
Може и след 3 дни, може и след 10, а може и повече. Зависи кога си ги поискат от банката. Но в повечето случаи е по-малко от месец. Някой банки след 30 дни освобождават блокираните суми.

Хммм Sad значи може и да НЕ ми се пусне поръчка...? Това, че са блокирали парите явно не е гаранция, че ще имам колет! Сега да ги чакам да дръпнат, а после 2-3 седмици да дойдат нещата... то лятото мина  Confused Оф дано поне ми ги пуснат, че ползвах кода с който пускат тенджерите, аз заради тях най-вече се навих на 1-ва самостоятелна поръчка.

Чакай сега къде проблема newsm78
2-3 седмици е бързо ... след толкова седмици още ще е лято... е зимните намаления чакахме и над 7 седмици колкото е срока за доставка
Нали знаеш какво е разпродажба ... купуваш евтинко, защото е края на сезона и си метат складовете.. пък живот и здраве за догодина
Пък от тенджерите не очакавай много - подарък са, цената им общо е 5-6 евро... нали се сещаш колко са качествени

# 771
Ако става да се плаща с дебитна карта (Maestro например) какво се записва в полето където вписваме трицифрения код от гърба на кредитните карти? И какво се избира от полето за вида на картата, пак ли Bankaire (май така беше)?

# 772
С надежда че някой вече го има този пуловер http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3190935& … ue&ksource=-1 моля за коментар. Praynig Струва ли си?

# 773
Veseto_ благодаря ти, проблема е че започнах без преводач и си нямам на идея каква я свърших , кошницата ми стои пълна и нямам идея дали са ми приели поръчката и дали изобщо с моята карта ще стане  newsm78 а става ли сglobul mastyr card, и трябва ли да си активирам картата по някакъв начин, при положения че досега не съм извършвала плащания в нета с нея  Embarassed

# 774
Аз пуснах последната поръчка с няколко нещица,ама пак забравих за малката клинчета да поръчам!  ooooh! Ако някой има 86 или 94 излишни да ми пише на лични.Не ми се пуска още една поръчка заради това!А имах и ваучер,който употребих и смятам за сега да приключа! Wink

# 775
Ако става да се плаща с дебитна карта (Maestro например) какво се записва в полето където вписваме трицифрения код от гърба на кредитните карти? И какво се избира от полето за вида на картата, пак ли Bankaire (май така беше)?

С Maestro не става  Peace Става с дебитна Виза Електрон или Мастъркард (нали и те имаха дебитна  Embarassed).

# 776
дебитните карти също имат трицифрен код на гърба, поне моите  Rolling Eyes

# 777
janetta поръчвах ги за една позната като материя са хубави като номер също си отговарят но са многооооооооо къси буквално са колкото боксерки.
Благодаря  bouquet
Ще се въздържа тогава.Аз разчитах,че са с ниска талия и няма да са толкова къси... Sad

# 778
Момичета след колко време си дърпат паричките французите, страх ме е да не остана и без това което съм поръчала, понеже всичко е от намалението! newsm78
Жабка, май последните дни работата става бързо, аз пуснах поръчката във вторник, днес (четв) сутринта бяха дръпнали парите, интересно обаче `що блокират цялата сума в картата, а не само тази, която е за поръчката  newsm78 , правейки сметка тук мамите пишат, че са им дошли неща от 7ми, 8ми, така че живот и здраве след 2 седмици чакам.
И покрай тези намаления и този сайт се зарекох на бебка дрехи от Б-я да не и купя...как може на нашия стандрат бебешките дрехи да са 3-5, че и отгоре пъти по-скъпи от тези. #2gunfire

1 ? от мен в момента ползвам картата на мъжО, която е с доларова сметка, такава ни трябваше навремето и както и да е, мисля да си извадя една на мен, кое е по-изгодно да бъде левова или евро? За дебитна става дума, за да си вкарвам пари, колкото за пазаруване.

# 779
  • Монтана
Може с всички дебини карти стига да не е на ОББ.

Общи условия

Активация на акаунт