LaRedoure.fr - 124 - Всичко за поръчката или краят на намаленията!

• 62 623
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 780
  • Варна

[/quote]

1 ? от мен в момента ползвам картата на мъжО, която е с доларова сметка, такава ни трябваше навремето и както и да е, мисля да си извадя една на мен, кое е по-изгодно да бъде левова или евро? За дебитна става дума, за да си вкарвам пари, колкото за пазаруване.
[/quote]
освен ако не получаваш заплата в евро -няма голямо значение каква ще е валутата на картата
или пък ако банката , която си избереш не ти продава еврото по 2 лева примерно
парите които си изхарчила се превалутират по курс продава на банката издател -за моята е 1,958

# 781
  • Варна
Моля да ми помогнете с оразмеряването на една приятелка  Praynig, ГО - 99см, талия - 85см и ханш -108см.
Благодаря предварително!  bouquet

# 782
  • близо до морето
Утре ще преведа пари, но за жалост чак в петък ще са налични и ще мога да пусна поръчка. В банка Пиреос съм, не знам как при вас до 2 часа се виждат парите. Дано до тогава всичко да си е пак налично.

Нищо хубаво не мога да кажа за тази банка, имат си собственни правила  #2gunfire
По добре си извади карта от друга банка-безплатно е  Peace
Аз имам виза електрон, отивам в банката, вкарвам си пари по сметката, прибирам се и пазарувам Peace
Aз ползвам Виза Електрон на Пиреус банк и съм много доволна. Вкарвам парите докато се прибера и ги ползвам. Даже ми казаха че след като съм ги вкарала до 5-10мин. вече мога да ги харча.  Grinning Даже от чужбина като ми внасят по сметката за 2 часа са тук. Аз пък съм много доволна от тази банка (за сега).

# 783
smurf, благодаря!   bouquet
Значи в бг, па после в каквото тр да ги обръща банката, поне така си го обсъждахме и вкъщи, че е най-добре.

Solar Wind, по таблицата май е 44 по ГО, но за другото е за 46.
http://www.laredoute.ru/help/sizes.aspx?show=Women

# 784
Може с всички дебини карти стига да не е на ОББ.

И да не е Maestro все пак...

# 785
Аз полу4их днес от 09.07 на митницата...Много са бързи Simple Smile 4акам от 15 и 21.07 досега имам 6 поръ4ки и съм готова за следващата...Някой да ме спре подяволите  Twisted Evil

# 786
  • Варна
Значи в бг, па после в каквото тр да ги обръща банката, поне така си го обсъждахме и вкъщи, че е най-добре.

ами хубаво сте решили според мен-така може да си ползваш сметката -да получаваш болнични , застрахователни обезщетения,ако имаш на някой да преведеш ти нещо..а пък ако има и безплатно интернет банкиране ще си следиш нещата изкъсо Simple Smile

# 787
  • близо до морето
срещали ли сте нещо подобно в сайта?Искам го за подарък
http://podnosi.com/product_picture/1207499855_369.jpg

Защо не си поръчаш направо от този сайт? Аз от там поръчах преди 2 год. за кумувете. Доставката за София е безплатна  Peace

Пуловера го поръчах вчера в светло синьо, ще видим. За съжаление ще мога да дам отзив след намаленията.

И да си повторя въпроса от преди няколко страници за тези дънки http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-5-poches-denim-longueur-3 … &numberpage=1 , дали на мъжо с талия 109 и ханш 113 ще му станат 46ти номер ??

А тази блуза отговаря ли си http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6098479& … ue&ksource=-1  ??

Според мен си одговаря, но ако поръчаш 1 номер по голяма не е фатално поне за моя мъж е така.

# 788
  • близо до морето

ами хубаво сте решили според мен-така може да си ползваш сметката -да получаваш болнични , застрахователни обезщетения,ако имаш на някой да преведеш ти нещо..а пък ако има и безплатно интернет банкиране ще си следиш нещата изкъсо Simple Smile
Дори и сметката да ти е в евро, когато внасяш лева те автоматично си ги прехвърлят в евро. Мойта е в евро и съм си доволна, не ми трябва после да смятам за 15Е. колко лева са ми удържали. Също си тегля от банкомат в лева, така че според мен е по добре в Евро.  Wink

# 789
Утре ще преведа пари, но за жалост чак в петък ще са налични и ще мога да пусна поръчка. В банка Пиреос съм, не знам как при вас до 2 часа се виждат парите. Дано до тогава всичко да си е пак налично.

Нищо хубаво не мога да кажа за тази банка, имат си собственни правила  #2gunfire
По добре си извади карта от друга банка-безплатно е  Peace
Аз имам виза електрон, отивам в банката, вкарвам си пари по сметката, прибирам се и пазарувам Peace
Aз ползвам Виза Електрон на Пиреус банк и съм много доволна. Вкарвам парите докато се прибера и ги ползвам. Даже ми казаха че след като съм ги вкарала до 5-10мин. вече мога да ги харча.  Grinning Даже от чужбина като ми внасят по сметката за 2 часа са тук. Аз пък съм много доволна от тази банка (за сега).
Аз днес преведох парите по картата ми Maestro чрез интернет банкирането си и въпреки, че знам реших все пак да се обадя до банката и ми отговориха, че утре ще мога да разполагам с парите (беше 10 часа) Като ги внеса на каса в банката е по същия начин. Имам Виза Електрон  i Maestro и при двете е по същия начин - след 24 часа.Как е възможно в единия клон на банката да е едно, а в друг друго? Сега имам намерение да си направя карта в друга банка - ЦКБ за сега, че прочетох добри отзиви.

# 790
  • близо до морето

Нищо хубаво не мога да кажа за тази банка, имат си собственни правила  #2gunfire
По добре си извади карта от друга банка-безплатно е  Peace
Аз днес преведох парите по картата ми Maestro чрез интернет банкирането си и въпреки, че знам реших все пак да се обадя до банката и ми отговориха, че утре ще мога да разполагам с парите (беше 10 часа) Като ги внеса на каса в банката е по същия начин. Имам Виза Електрон  i Maestro и при двете е по същия начин - след 24 часа.Как е възможно в единия клон на банката да е едно, а в друг друго? Сега имам намерение да си направя карта в друга банка - ЦКБ за сега, че прочетох добри отзиви.
Наистина е много странно, в крайна сметка аз наистина на 2 пъти си ползвах парите веднага като се прибрах, след като ги бях внесла.  newsm78 Даже ми дадоха обяснение че с тези Виза Електрон вече всичко ставало много бързо.

# 791
  • ВАРНА
Аз съм се сетила в последния момент, но да питам, кога приключват намаленията? При Албанците видях дата 28-ми.

# 792
  • на морето
Аз съм се сетила в последния момент, но да питам, кога приключват намаленията? При Албанците видях дата 28-ми.
точно тогава Peace

# 793
  • ВАРНА
точно тогава Peace

Значи имам време, мерси. Зачудих се, защото имам някакъв спомен за 24-ти.

# 794
  • Варна
mirta, мерси за снимките!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт