LaRedoure.fr - 124 - Всичко за поръчката или краят на намаленията!

• 62 482
  • 1 164
  •   1
Отговори
# 1 005
http://www.laredoute.fr/vente-pull-femme-col-v.aspx?productid=32 … &numberpage=2

на този пуловер много ли му е отворено деколтето? става ли да се носи зимата без потник/блуза отдолу?
аз си го поръчах и чакам да дойде.Така като гледам на картинката не ми изглежда да е много малко  Rolling Eyes ,може да се включи някой който го е поръчвал зимата и да сподели мнение
-пуловера е страхотен и според мен не му е отворено чак толкова деколтето.съвсем нормално си стои,още повече че аз харесвам подобни деколтета,материята е хубава,отговаря си на номерата

# 1 006
Може ли реална снимка на полата, че съм много любопитна как изглежда на живо? Praynig

Тук, има реална снимка: Jupe fleurie.
От тази материя си бях поръчала миналата година рокля. Както ми беше достатъчно широка и дълга, след няколко пранета жестоко се сви. Матерята от лека се превърна в плътна и твърда. Изхвърлих я след второто пране. Ако се пере на ръка вероятно няма да се получи така, но за рокля от 10 лв. аз тази жертва отново не бих направила  Wink
аз пък нямам такива наблюдения, в пералня я пера на 30градуса. даже сега ще си поръчвам и втора, защото отслабнах и моята ще ми падне някъде  Crazy мисля че се свива малко една подобна, която беше 2Е преди намаленията, а сег е 4Е. не мога да пусна линк, защото не мога да вляза в сайта  Confused постоянно ме изхвърля и ми дава HTTP Error 403.1 - Forbidden: Execute access is denied.  Confused

след сряда мислите ли, че ще има драстично увеличение на цените? аз се надявам някои неща от пролет-лято да отидат при аубанците вече и да наблегнат на новата колекция. но нека кажат тези, които имат опит вече с намаления  Simple Smile

# 1 007
Тотално се сбъгяса тоя сайт!  Rolling Eyes

# 1 008
  • В La Redoute и по света
Здравейте, мацки!
5-та поръчка правя и за първи път срещам трудности. На четвърта стъпка от плащането се появява ето това:

Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse.

Не можах да го преведа. Много ще съм ви благодарна ако ми кажете какъв е проблема.

Изпадам вече в лека паника. Парите от картата ми са дръпнати /дега проверих в сайта на ДСК/, а кошницата ми стои пълна. Моля, помагайте със съвети.
Не са ти дръпнати, а са блокирани. Виж в суивито ти дали се е появило нещо, дали пише нещо над таблицата, но съм почти сигурна, че не пише. Надписа който ти се е появил е, да се свържеш с банката, защото има проблем. Понякога се появява, дори и да си имаш пари в картата. Ако не са ти регистрирали поръчката парите ще ти се освободят след определения от банката срок.
В суивито я има поръчката. В същото време и кошницата стои още пълна.  Shocked Това означва ли, че все пак може и да има направена почръчка?
Ако си сигурна, че поръчката е тази, която си пуснала вчера, значи е минала успешно. Можеш да им пишеш за всеки случай да ги попиташ, но щом в суивито е отразена, независимо от надписа, че картата ти е била отказана, не би трябвало да има проблеми.
Вчера сайта им имаше проблеми и може да си уцелила точно този момент.

# 1 009
добро утро момичета  bouquet, искам да ви попитам няколко неща
 1.първото е може ли да и поръчам още две-3 неща за малка сума са чрез някоя от вас която още не е пуснала поръчка или ако може да ми кажете къде точно да попитам
2. Снощи Jabka питаше вместо мен, понеже от онзи ден знам за този сайт регистрирах се но не знаех как да пратя поръчката , тя ми помогна ЗА КОЕТО И БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ Heart Eyes Hug, вие казахте че може би е паднала под 10 евро и за това да не ми изписва правилното нещо, а аз имах вече три мейла с поръчките, тази сутрин рано отидох да проверя сумата в картата ми, оказва се че липсва точната сума от поръчката! това какво означава сега, ще имам ли поръчка или не newsm78

бобут

# 1 010
    magig
1. попитай на първа страница
2. щом са ти блокирали сумата, значи си направила поръчка. Едва ли някой тук може да ти каже дали ще си получиш поръчката, трябва да чакаш.

# 1 011
Започвам с тези детски ботички , т.к. имаше доста запитвания за тях в темата - изглеждат точно като на снимката. Нашите са кафяви, номер 26 и ще са огромни на сина ми, т.к. стелката, доколкото мога да я измеря, е около 18см. Иначе не са лоши и стават и за слабо, и за по-пълно краче, т.к. отстрани са с цип, а ширината им може да се регулира с вързанките. Отвън са от плътна изкуствена кожа, а отвътре са с мека естествена/лицева кожа, не каракул/.

Добро утро! На тези ботички и аз отдавна им се каня, но все не смея да ги поръчам. Сега, това с размера ме обърка още повече. Моля, ако някой има 22 или 23 номер да ми измери стелката. Ще съм благодарна, ако и другите момичета, които ги получиха, споделят мнение дали са уголемени. Освен това, мислите ли, че ще са подходящи за момиченце. Аз като гледам снимката, не виждам причина да не са, но то понякога снимката лъже.

# 1 012
  • в страната на абсурдите

този панталон умален ли беше или си отговаря на номера,че не помня какво съм чела за него?и някакви отзиви за този?

# 1 013
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-jean-forme-slim.aspx?productid=324 … &numberpage=2
този панталон е страхотен като материя, кройка и изработка, но е умален поне с 1 номер
разменям черен №40 за 42 или 44.

# 1 014
    magig
1. попитай на първа страница
2. щом са ти блокирали сумата, значи си направила поръчка. Едва ли някой тук може да ти каже дали ще си получиш поръчката, трябва да чакаш.

ок извинявам се понеже обсъждате и тези въпроси тук поне подобни на моя за това помислих че е тук  bouquet

# 1 015
Започвам с тези детски ботички , т.к. имаше доста запитвания за тях в темата - изглеждат точно като на снимката. Нашите са кафяви, номер 26 и ще са огромни на сина ми, т.к. стелката, доколкото мога да я измеря, е около 18см. Иначе не са лоши и стават и за слабо, и за по-пълно краче, т.к. отстрани са с цип, а ширината им може да се регулира с вързанките. Отвън са от плътна изкуствена кожа, а отвътре са с мека естествена/лицева кожа, не каракул/.

Добро утро! На тези ботички и аз отдавна им се каня, но все не смея да ги поръчам. Сега, това с размера ме обърка още повече. Моля, ако някой има 22 или 23 номер да ми измери стелката. Ще съм благодарна, ако и другите момичета, които ги получиха, споделят мнение дали са уголемени. Освен това, мислите ли, че ще са подходящи за момиченце. Аз като гледам снимката, не виждам причина да не са, но то понякога снимката лъже.

Според мен са по-скоро момчешки модел, а за стелката на №26, както писах, не можах да я измеря много прецизно, но дори и да не е 18см е поне 17,5см -подметката е 19,5см. Смятам, че са уголемени поне с номер, но за сравнение с размерите на обувките в сайта ми служат единствено прословутите форумски сандалки №25, които синът ми носи в момента и са му ок.

РЕАЛНИ СНИМКИ: 1, 2, 3, 4 и 5                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 
Не станаха най-качествените, но може да се добие представа.

Последна редакция: сб, 25 юли 2009, 11:58 от Миа

# 1 016
От детските чаршафчета с ластик дали ще успея да нахлузя 60/140 на матраче 70/140?
Мисля,че ще успееш. newsm78

# 1 017
а всъщност- би трябвало те да си го снимат и да си задържат копието, а на теб да си ти дадат оригинала, защото е твоя собственост.
Ей това им обяснявам всеки път. Онзи ден дамата ме изкоментира с колежката си, че не съм попълнила данните си според техните правила (в долния десен ъгъл), защото ги попълних горе вляво, за да не ми се налага да заличавам от другата страна писано, в случай че ми се наложи. Ей, пак не я изтърпях. Казвам и: "Този отрязък не е ваш. Изпращачът го изпраща за мен." А тя: "Ха, ами ние къде ще пишем?"  Да не говоря, че от 3 кашона, получих само 1 фактура. newsm61 smile3511 smile3515
Отдавна се каня да пиша на пощите първо, а ако нищо не направят и на ла редута (на тях пък горките само това ще им липсва - специално за БГ да слагат ф-рите вътре). Ако някой желае да ме подкрепи в това начинание, ще бъда много благодарна. Ама не може някой си някъде си да прави каквото му скимне, а пък ние да го отминаваме с махване на ръка. Много сме и можем да променим това. Peace

# 1 018
  • София
И аз с драмите по поръчката направена вчера и потвърдена 9 пъти на меил - окозо се че поръчката ми е за стойност от 9 Е - след кода за 10 Е отстъпка - в суивито ми пише, че поръчката е за доставка, но е под 10 Е - мислите ли че ще я получа или има още време да ми я откажат??? вчера статусът и беше - за обработка , а сега е за доставка ???

# 1 019
  • София
Може ли реална снимка на полата, че съм много любопитна как изглежда на живо? Praynig

Тук, има реална снимка: Jupe fleurie.

Cvetelinka , би ли дала размери на нещата за сайта моляте? Praynig

отговарям вместо Цветелинка, защото имам полата и ми е под ръка в момента
за номер 40:
дължина 52
талия 35
ханш 45

Общи условия

Активация на акаунт