Лято,плаж,море-ЯНУАРСКА чета коремчето пече-2010 (11тема)

• 14 161
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
  • Чехия
Тарталета мажи се, до няколко седмици ще се махнат ..става така че през бременността се мени киселинния баланс в влагалището и от там микрофлората..когато това стане много е лесно да се населят гъбички.
Имаш ли признаци сърбеж, бяло парцаливо млекоподобно течение..ако не значи са много малко и бързо ще се оправят.

Нямам никакви признаци- нито сърбеж, нито парене. Течение има някакво, но е оскъдно и не такова, каквото си описала  Rolling Eyes Тя и докторката ме пита за симптомите.
Кремът не е за мазане. Вкарва се влагалищно с един апликатор и се прави еднократно. Не се сещам името, а листовката е вкъщи. После действал 3-4 дни, като през това време тоалет само с вода се прави.
И ъвкорс- без секс поне седем дни. Мъжът ми вече жив да го оплачеш  Mr. Green
Значи е нещо минимално видяно само чрез микробиологията..мисля че няма място за притеснение..
Мъжа ти освен, че пие трябва и да се маже от твоето кремче..Какво е то Нистатин или нещо комбинирано Канастен примерно..а може и да нещо съвсем ново..
Те вече повечето кремове са с избутващи апликатори за по-добре нанасяне, но мажи и от вън обаче, гъбичките са и там.

За кръвното не е шега работа и каквото и да ти изпишат ще се наложи да пиеш.Ограничи солата, газирано, не пии повече от 1.5л. на ден вода,  гледай да не се нервираш и да си почиваш.
Странно ми обаче че толкова рано се появил този проблем..обикновено е екстра на третия триместър.

Fallen_91 обади се на лекаря си..да те види и след това, ако ти каже само да почиваш ..лежи и мирувай..но може  да ти даде и нещо да пиеш..
При мен сега като се замисля се получи така май от преумора..Два дене кляках, навеждах се явно съм по притиснала матката.
Нищо чудно и при теб да така.
Бягай му за обади и после напиши.

Red tree , ти как си..за кога е имаш преглед..Реши ли за амниоцентеза..
Мен, ако питаш сега искам да съм в софия ..Гледам, че среща ще има ..Е там да ида ми се ще, ама това сме ние човеците, все искаме нещо дето нямаме.

# 181
  • Чехия
Само да ви кажа сложих в албумчето снимка на бебче.Тази беше единствената която ми дадоха от ФМ.Другата е на сърцето и на резултатите от самото изследване.

Момиченца гледам че сме сто и няколко мами а снимки в албумчето има само 7.Що тъй? Naughty

А къде е това албумче? Иначе и аз сега съм в 13-14-та седмиа.

http://january2010.multiply.com/
ето го албумчето..
Влизаш с:  january2010
парола: 2010
и качваш снимчица..

# 182
Само да ви кажа сложих в албумчето снимка на бебче.Тази беше единствената която ми дадоха от ФМ.Другата е на сърцето и на резултатите от самото изследване.

Момиченца гледам че сме сто и няколко мами а снимки в албумчето има само 7.Що тъй? Naughty

А къде е това албумче? Иначе и аз сега съм в 13-14-та седмиа.

http://january2010.multiply.com/
ето го албумчето..
Влизаш с:  january2010
парола: 2010
и качваш снимчица..

Благодаря, като се прибера ще видим, ще остане ли време, че сега съм на работа.  Peace

# 183
  • Пловдив
мами,направих си БХС,но не мога да отида да си взема резултатите и попитах по телефона за синдрома на даун и ми каза че е 1:1059
Моля,тези които са си направили това изследване да ми отговорят далие  в нормите и при тях как е било

# 184
Нз и аз вече се чудя може ли да взема нош-па, и каква доза е препоръчителна.
Кръвта временно спря, но не и болката, май ще ходя до спешното стискайте ми палци всичко да е ок Hug

# 185
Нз и аз вече се чудя може ли да взема нош-па, и каква доза е препоръчителна.
Кръвта временно спря, но не и болката, май ще ходя до спешното стискайте ми палци всичко да е ок Hug

До 3 пъти на ден по 2 можеш да пиеш, аз така го пиех първата ми бременност, сега все още не ми се налага. Стискам палци всичко да е наред!  Peace

# 186
Фален може да пиеш но-спа.За твое успокоение иди да те види лекар.Момичета-нямате ли телефона на лекаря Ви следящ бременността Ви?Аз на моя го имам и като има проблем-му звъня(е той ми е комшия)Ама ми каза нали сега ще ходим и на море(ако нещо стане и ми изпишат лекарства преди да почна да ги пия-да му звънна един телефон.

# 187
  • София
Red tree , ти как си..за кога е имаш преглед..Реши ли за амниоцентеза..
Мен, ако питаш сега искам да съм в софия ..Гледам, че среща ще има ..Е там да ида ми се ще, ама това сме ние човеците, все искаме нещо дето нямаме.

Ще я правя, Иве, не мога така да се оставя на случайността...пък и не ми се иска да имам болно дете, не дай Боже...  Sad Оо, за срещата не се притеснявай, в събота го дават 43-44 градуса и не мисля чче ще има такава! Аз лично на тези градуси няма да си подам носа навън... Crazy При вас от друга страна сигурно е много прохладно и приятно...права си...кой, каквото си няма  Grinning

Fallen_91, обади се на твоя доктор и иди да те погледне. В това спешно кой знае каква глупост ще ти кажат...

mannuella, резултата ти е Ок, няма за какво да се притесняваш!

# 188
  • София
мами,направих си БХС,но не мога да отида да си взема резултатите и попитах по телефона за синдрома на даун и ми каза че е 1:1059
Моля,тези които са си направили това изследване да ми отговорят далие  в нормите и при тях как е било

mannuella, мисля, че това е съвсем нормален резултат. моя резултат при предишната ми бременност беше 1:450, но моята лекарка каза, че много зависи кога ти е направено изседването и на коя седмица отговаря бебчето. аз ще ходя в понеделник на БХС, тъй като миналата седмица ми каза, че е много малко за изследването (тогава бях 15+3 г.с.) и ще излязат резултатите рискови...  трябва да си направиш и УЗ и да ти кажат пак, но мисля, че няма място за притеснение Simple Smile все пак не съм лекар, трябва като си вземеш резултатите да ги занесеш на твоя лекар, но ти още като ги вземеш и ти казват дали всичко е ок Simple Smile

много одавна исках да ви пиша за феталната морфология, който се е записал при марков, да има едно на ум... миналата бременност не видя нито едно от многото увреждания които имаше бебчето, и заради тоя нещастник... сега вече го няма  Cry

този път се надявам всичко да мине наред с тази бременност и на финала да имам живо и здраво детенце  Hug

# 189
  • Чехия
Между другото мами..някой е качил една снимчица в сайта ни Януари 2010 в отделен албум, но не цялата само 1 / 10 е качена и не публикувана официално, а само под [DRAFT] име..Ще я изтрия да знаете..Не пише на кой е ..Не сърдете качете я отново...
Сори за общите приказки...без да знам към кого да се обърна.

Качих обяснението ...как да качим снимка.. в блога към сайта ..да не го търсим по темите тука после.
http://january2010.multiply.com/journal/item/1/1

Red tree за кога ти датата?

# 190
  • София
10.08., като няколко дни преди това трябва да си направя кръвна картина + урина  и още няколко изследвания.

# 191

TV засрамих се  Embarassed ,и се поправих, сега остава и да си "повлякла крак" и ще напълним албумчето! Grinning
 newsm51

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 14:17 от valkiria79

# 192
  • Чехия
Мамчета, ако някой не може да си качи снимка сам..Пратете ми ги на мейл .. aleksandrova@email.cz  с ника ви и каквото искте да напишете за бебчето и ще ви ги кача аз. Hug
За сега лек ден   bouquet

# 193
  • Пловдив
мерси Barbie^girl
Много позитивизъм ми вдъхна...даже сега се обадих и си записах час в Медикус алфа за ФМ при доктор Даскалов,но чак за 5.08
Съжелявам,че така е станало с предното ти бебче,много тъжно...дано сега всичко да е наред

# 194
Момичета всичко с бебчо е наред вече си пуснах и някои изследвания.
Би ми някаква инжекция за да спрат болките, и да за спре кръвта.
Каза че имам контракции, но след това всичко щяло да бъде наред.
Предписа ми някакви хапчета и каза да си лежа и повече.
Е това и ще правя

Общи условия

Активация на акаунт