Ако искаш ще попитам за телефон или някаква инфо/ защото мъж ми и брат му се занимаваха с това/.

Някой ползвал ли е водата на ХИП, за да я дава без да вари?
. Вие как мислите?
Всички бебоци са много сладки
.
направо ми иде всичките да ги нагушкам и да ги изям. И все са с едни големи изразителни очи аха да проговорят направо
Накрая извадих едно бурканче на Хип с ранни моркови и веднага почна да яде
Само не ми стана ясно след като никога не е вкусвал храна до сега как реши че не обича картоф нямам идея. Та така днес без време вкарахме втори зеленчук 2 лъжички.
Ама искам да го чуя и от педиатър.
Други момченца правят ли така? 

Други момченца правят ли така?

И като заговорихме,Kikoikris,реши ли проблема с вашата?Нали не ставаше за пиене от дребчо.Или купуваш?В такива случаи да купиш,ама иначе не давам пари и за вода,че едвам смогваме с другите разходи покрай бебо. 
И тя като и падна пердето накрая и му връзваше ръцете с ластика си за коса.
Мин. консултация питах педито, тя с половин уста каза, ако искам да почна със сокчета, аз и казах, че не искам
.
/ Първо направи озадачена физиономия и после като ми задърпала ръката с пъпеша и тика в устата с такова настървение, че едвам и го отскубнах
, пощуря направо
Сега докато схвана коя коя беше 

. Ама мама нали е "лоша" намери начин на пробутване на зеленчуковото пюре: прикарваме си двете пюренца - зеленчуково и плодово. Давам първо лъжичка плодово, за да види че е от хубавото пюре, после тикам зеленчуковото. Така накрая си изпапква малко бурканче зеленчуково, но и половин и повече плодово. Ама мама нали е хитра все му взимам плодовите микс или с морков или с тиква, та се лъжем че ядем зеленчуци
И нашият чат-пат си я пипа, но не често.