Сладко МАРТенско човече за море мечтае вече!

• 10 192
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
dyMa,все едно описваш Алекс всяка нощ.Е не се буди винаги отлкова често,но непрекъснато му тикам биберона,че да миряса.А по-рано като е неспокоен го обръщах на другата страна и заспива,а сега опитам ли се,се разбужда,започва да се тегли да се обръща пак обратно и почва рев. ooooh! При нас са зъби,и педи потвърди.
Ама само в началото се чудех какво става,после като почна да мрънка по цял ден,да пищи и да реве,вече нямах съмнения. Laughing Та сега е много по-зле,предпочитам нощта.
Мисля и аз скоро да се присъединя към отбора за лудницата. Peace

# 181
А по-рано като е неспокоен го обръщах на другата страна и заспива,а сега опитам ли се,се разбужда,започва да се тегли да се обръща пак обратно и почва рев. ooooh! При нас са зъби,и педи потвърди.
Ама само в началото се чудех какво става,после като почна да мрънка по цял ден,да пищи и да реве,вече нямах съмнения. Laughing Та сега е много по-зле,предпочитам нощта.
Мисля и аз скоро да се присъединя към отбора за лудницата. Peace

Точно така е и при нас.  Hug С тази разлика , че той преди си спеше през ноща (будеше се към 3-4 и аз му дам вода  или го обърна на другата страна и така до 5-6 до яденето и после пак си спи) , а и през деня не е чак така неспокоен. Но днес от 12 ч е заревал спа сега 1 час и его сега пак нарува. Снимала съм го  с камерата  да покажа на мацките утре като се видим , че сигурно няма да ми повярват ( с това добро дете) hahaha А добре си дошла в групата!  Laughing

Днес два пъти го мазах с този Calgel , Но няма май ефект. Довечера смятам преди да заспи в 10.30 да му дам Панадол да видя дали ще оцелеем тази нощ.

# 182
Аз вече съм се замислила да купувам лятна количка. Сегашната ми е комбинирана и е мнооого тежка. Вярно че е маневрена, но започва да ми натежава, пък и за пътуване не е удобна, защото почти запълва багажника на джипа  ooooh! . Вярно е, че има време, но ако не започна да мисля от сега, каква да е бебка може да проходи  Mr. Green  Laughing .

Загледала съм се в ТФК "Бъгстър". Тук някоя мама май имаше такава  Thinking . Ако имате отзиви ще се радвам да ги чуя.

# 183
май Весито имаше Бъгстър Peace

# 184
  • София - Рим и обратно
Имам въпросче към мамите, захранили със зеленчуково пюре - запекоха ли се бебетата, т.е. станаха ли им твърди акитата? Софи по начало си акаше през ден, кашаво, ама сега взе през 2 дни да ака и то твърдичко newsm78

За олекотена количка и аз съм се замислила. Нашата също е огромна, тежка, комбинирана,  не е удобна за пътуване. Но сега се чудя каква да е. Гледах една Hauck лятна в Хиполенд, знам че са страшна марка, нямат грешка, ама докато се начудя са я купили (нещо не се намират Hauck вече). Сега съм харесала една на АБС дизайн, пак лятна, но не знам що за качество са?

# 185
извинете ме,но пюретата вие ли си ги купувате и са домашни newsm78

аз отворих 2 пюрета,едното ябълка на Ганчев,другото круша на Хип,и честно казано по-голяма гадост не съм виждала ooooh! как ги ядат децата бе Sick
аз щях да повърна ooooh!

# 186
Привет момичета,

Да се оплача ние вчера цял ден имахме температура а през ноща една неспокойна през един час се буди, док каза, че най- вероятно летен вирус, но днес  сме по-добре, слава богу.
За захранването, горе-долу спазвам това, което съм правила  с баткото преди 11 год., сега не и давам сок, плодовите пюрета опитах но не и харесват #Crazy а харесва зеленчуковите  newsm78, и когато въвеждам нова храна гледам да е през седмица.  Ние продължаваме да не пие АМ толкова, колкото е необходимо за възрастта и но в петък ще си покаже и дано до тогава да се оправим за да ни бият 3 Пентаксим. Относно акото наистина стана по -твърдо. Peace
dyMa  може би има Успокоителен чай на Хип /май так се казваше/. Peace
 Алекс мама много хубава гимнастика.
Честито на всичики месечинки  bouquet

# 187
  • София
Честити месечинки на бебетата!
Честио зъбче на Любомира!
Ние днес бяхме на консултация. Качила е само 120 гр .- но лекарката каза, че не е обезпокоително. Сега е 6,300, дълга 64 см.
За захранването каза да започвам с плод- ябълка или круша- два пъти на ден, за да изместя кърменето в часовете за закуска. Вие какво ще коментирате за тази схема?
На мен ми се искаше със зеленчук да започна-но май ще трябва да изчакам.

Захранените бебета удвоили ли си бяха теглото като започнахте? Защото Мария сега не е- 100 гр. й трябват.

И също- ще ни бият последния Пентаксим на 6 месеца- други като нас има ли или още не знаете?

Приятен и прохладен ден!

# 188
оки4, бебка не е удвоила теглото си, но в неделя стартираме захранването  Laughing . Роди се 3510, а сега е 6750  Peace

# 189
Окич,и ние почнахме с плодове(круша) преди Алекс да е удвоил теглото. Peace
Бейби Мони,на Ганчев много ли са гадни пюретата? newsm78 Аз не съм ги пробвала още,но смятам да караме на тях,защото не мога да си позволя другите. Rolling Eyes И Сънвал не са много скъпи иначе.Пробвала съм круша на сънвал,на мен ми хареса (на Алекс незнам Laughing) и био банани на Хип,мноооого са сладки.УжасТ.Дребния си хапна.
Ама се чудя защо в българските пюрета (зеленчукови) има почти навсякъде домат?не се ли въвежда по-късно.Зеленчуковите за сега не мисля да са на Ганчев по тази причина,а на Сънвал. newsm78

# 190
  • София
Дума, кажи на педито ви да погледне ушите задължително. Дано не е от тях, на мен баткото като имаше проблем с тях ми се е будил точно през 1ч, можех да си сверя часовника по него  ooooh! Дано всичко е наред!
Май ще сме голям отбор в лудницата  Laughing Днес не ме ядосват чак толкова, но мястото не си го давам  Crazy Баткото не знам в сатурнова дупка ли е, ревност ли го гони, ама се държи като бебе. Реве за вяско нещо, иска само с мен да излиза. Вчера пък каза, че иска двама бащи  newsm78 ooooh! , ще взема да се замисля по въпроса, нашия татко както все работи  Whistling Laughing
Кафе с мед, Хаук са добри наистина, обмислям го и аз като вариант. И за АВС дизайн съм чувала хубави неща  Peace
Окич, на 6м има друга ваксина  newsm78 - хепатитната, да не би това да е имала предвид д-рката ви.
На Ганчев плодовите пюрета са си вкусни според мен, проблемът е че имат захар. Зеленчуковите са гадни, ама то важи за всички марки  Crazy

# 191
  • София
Сега съм харесала една на АБС дизайн, пак лятна, но не знам що за качество са?

Аз имам АБС Дизайн и съм много доволна за сега. Не съм имала никакви проблеми. Не знам летните им как са, но моята е голямо прасе. Не е тежка, но е доста широка, което ми е лек проблем при по-населените тротоари например.

оки4, бебка не е удвоила теглото си, но в неделя стартираме захранването  Laughing . Роди се 3510, а сега е 6750  Peace

Защо точно в неделя? Не искам да се меся и да давам акъл, но не е ли по-добре в понеделник например? По същата причина, поради която нова храна се дава преди обяд - ако има някаква реакция, да може да се реагира на време. Ако недей Боже се получи алергична реакция например, в неделя ще ти е доста трудно да намериш лекар според мен.

# 192
  • София
Аууу- вярно, че и хепатитна има!
Оооо- ще ходя при друг тогава да ни слага Пентаксима!
Ами иначе ще й се съберат 3 ваксини в един ден- бива ли така! Аз и Ротарикс трябва да й сложа последната доза.
Сега не ни сложи, защото не са минали 4 седмици от последния прием на Пентаксим и Ротарикс. Другата седмица ще станат 4 седмици-а тя пък тогава е в отпуска. А да ни вика по- рано през август- или я мързи, или ще е още в отпуска.
Просто педката нещо закъсня със започването- и гледай сега как ще ни се скупчат 3 наведнъж- аз ще й звънна да й кажа, че не искам така!

# 193
Да, аз имам Бъгстър на ТФК. Не мога ад ес сетя за някакъв недостатък на тази количка  Mr. Green Страхотна е! И при положение, че съм маниак на тема колички и ако можеш щях да си ги сменям през месец, тази ен бих я сменила с друга  Peace Количката е много лека, много проходима и маневрена. Има хубав сенник и добър багажник. Много е широка и аз спокойно си разхождах голямата щерка на 2год в нея  Peace Има си и полегнало положение за нашите бебоци и за спане  Peace Компактна е в сгънато положение. Тапицерията се сваля много лесно и се пере  Peace
Просто нямам думи да я нахваля, пу-пу  Mr. Green

Любомира също не си е удвоила още теглото, а вече хапваме пюрета от 3 седмици. Роди се 3,450кг, а ан 4мес беше 5,600кг. Ако я чакам да си удвои теглото, сигурно щяхме да се захранваме към 7-ми месец  Laughing
Но аз определено я усещам, че е наддала този месец повече откакто ядем и зеленчуци  Thinking Ще видим другата седмица колко сме пораснали.
По този повод днес моята щерка изяде пюре 160гр  Shocked Вярно, че аз малко го разреждам с вода, защото са доста гъсти някои. Но аз въобще не вярвах, че ще го изяде. А тя си го хапна. Но този път си пропуснахме десерта с цокането. Два часа след това си хапна мляко  Grinning

За вкуса на пюретата, нормалное на вас да не ви харесват  Laughing Те попринцип са малко безвкусни. И така трябва да бъде. Да не се слагат овкусители от сорта на сол и захар. Или поне да са в минимални количества. Но аз до сега каквото съм пробвала от пюретата на Мира, ми харесват и на мен  Peace Аз за сега съм купувала основно на Хипп. Но съм пробвала и на Гербер, и на Семпер и на Бебивита. На мен всичките ми харесват  Peace Дори тези дни,  дето ядем тиквички с картофи и пащърнак, които са си блудкави попринцип, ми харесва на вкус пюрето  Peace Но аз попринцип си обичам безсолно  Grinning

# 194
ЗДравейте!!
Влизам набързо !После ще си допиша сега само искам да:
Честитя месечинките на днешните бебчета!Да растът много здрави и послушни!
и да почерпя за това ча малката АДИ става на 4 месеца! beer beer2 beer beer3 beer2 cheers beer beer3 beer2 cheers cook cook cook cook cook cook cook cook Popcorn Popcorn Popcorn beer beer2 beer3 cheers

От утре ще почнем да се захранваме с морковче !Сега се вълнувам.........
Кога мина това време-------толкова бързо!
А като се сетя как съм треперела за всяко нещо с кака й!
Отивам да готвя  cookдробчета че да мога да изляза към 17 часа! family 1swing

Общи условия

Активация на акаунт