Включвам се да споделя няколко думи и за нас. Вчера ни сложиха пентаксим, Марто не разбра, че са го боцнали дори, за това и изобщо не заплака...нямаме проблеми за сега, като температура и зачервяване и порчие и дано...нямаме и за в бъдеще, профилактично, ни казаха да дадем панадол и така, абе мъж на място сме, не казахме и гък.
Вигантола ни го намалиха до два пъти седмично, много добре се е затворила фонтанелата и така.
От другата седмица започваме захранване с ранни моркови на Хип, на обедното хранене давам пюренце и после дохранвам с АМ, започваме с 5 мл, 10, 15, 20 - та така до половин бурканче и ние въпреки, че сме само на АМ все още не сме започнали захранване с абсолютно нищо.
Гледам темата за захранването е доста нищена, та как иначе тя е стара колкото света и каквото и да се каже все нещо ще има какво да се добави и изкоментира.
Аз също не съм за буквално стриктните правила по учебник при захранването, но...има кардинални принципи, които всеки средно интелегентен човек трябва да спазва що се отнася до алергените при храните, приблизителните времеви пероиди за въвеждане на храните и прочие.
Е , разбира се няма да издребняваме за това дали да въведем първо картофа или моркова или пък да започнем с плодово а не зеленчуково пюре, но немислимо за мен е да давам месо или жълтък в 4 месец и други подобни храни, няма да изброявам сега.
В тази връзка напълно подкрепям Никита и Бодливка

Линка Буболинка бързо да казва това вълшебно средство за отслабване...че килцата си чакат, Бодливка и ти имаш добър резултат в отслабването, тъй, като Буболинка не се включи, започвам и аз кларинол и био влакно, дано и аз имам успех, аз пих холивуд слим и ябълков оцет ала никакъв резултат ви казвам, не мърда кантара...

Ние пишката си подърпваме , уж случайно, ама ще я видим ние тази работа...на мама мъжлето.

За захранването и аз взех купичката с двете отделения и лъжичката на Томи Тайп от Пигиса, на цена от 8.90 лв. изглежда удобна, ще я пробваме много скоро.
Ние също имаме смешна снимка като Ади на Бодливка, правена е отдавна, нарекла съм я пияния Джак Никълсън защото с тази физиономия ми прилича на него, ето вижте ни: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387466&pid=13711792
Лека вечер и много