Сладко МАРТенско човече за море мечтае вече!

• 10 174
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
Днес и ние сме от ранобудните... Mr. Green
Ми снощи моята хубостница заспа в 8 и 20, ама вчера спа малко, та явно си навакса.

veselina_s_p, дано си права...с пустото захранване...

Младостките мами, днес преди обяд дали ще сте в парка? Ние отиваме на пазар из Младост, та се чудя дали да не минем да видим как сте, ако сте там?

# 226
привет мацки  Twisted Evil
Ние се върнахме преждевременно от село, защото на Радослав нещо не му понесе смяната на обстановката и само мрънкаше #Cussing out.Сега не можеш да му чуеш гласа Laughing
Излизаме за малко на кафе, после ще ви чета.

# 227
Хайде здравейте,
ние на днешната дата преди 1 година видяхме  EFP и полудях от щастие. Сега лежим двете гушнати и пишем тук.

Бела добре сте си дошли!!! Следващият път повечко да поседите.

Аз съм се зачудила нещо- как така не плачат бебоците като им бият ваксините??? newsm78 Имате някакви трикове ли или сестрите ги бият по някакъв начин??? Ние точно тогава се дерем от рев.

Хайде за сега лек и усмихнат ден и  Hug

# 228
  • Стара Загора
Аз пък да си похваля момата, че от вчера пълзи назад обаче а от миналата седмица дава вече "боц" със пръстчето.
Galina24 ред гърл е на Китен спокойно!  Peace

# 229
Ели, в нашия случай, аз го държах а доки каза на баща му да му дрънчи с едни ключове и загледан в тях Марто само потрепна и дори не разбра, че го боцнаха, та при нас явно това се оказа успешен трик. Peace

# 230
Аз съм се зачудила нещо- как така не плачат бебоците като им бият ваксините??? newsm78 Имате някакви трикове ли или сестрите ги бият по някакъв начин??? Ние точно тогава се дерем от рев.

Ели, и аз не знам как не реват, но е факт  newsm78 При нас Маги не ревеше. Въобще не й правеше впечатление, че я бодат  Laughing Но ела да видиш сега какъв рев пада, като я боцкат  Crazy
Мира си поревава малко на ваксините. Но не е нещо страшно.

Тони, ами сигурно ще сме нейде из парка  Rolling Eyes Още не сме се разбрали.

Браво на Симона и Ади за новите постижения  Grinning
И аз нямам търпение да започнем да лазим и да ми даде малко почивка в къщи от носенето на ръце  ooooh!

# 231
Здравейте момичета,

Вече съм малко по-свободна и да попиша малко преди да дръпнем на разходка!
Вчера бяхме на консултация и Петя е качила 400гр и е пораснала с 2 см! Вече тежи 6,5кг и височината е 64см! Много се усмихва, пее си нещо като е сама в количката например или в леглото! Вече се върти по-чевръсто и се обръща по-лесно!
В събота и неделя бяхме с наши приятели на една вила на Цигов чарк над Пещера! Всички бяхме с децата, беше си супер! Ще ходим на море и се чудя накъде обаче! Давайте идеи!
Все още не мога да накарам дребната да хапва зеленчуково пюре, днес ще пробвам пак!
Като и бият ваксината на Петя изплаква само веднъж и  това е! Батко и обаче събираше народа около кабинета, сякаш го колят!

Слънце, браво на Симончето!

Веселина, не е гаранция защото си спомням, че батокото ни хроходи и тогава се научи да лази! Беше неспасяем!

Лек ден ви пожелавам и приятни разходки! Като чух прогнозите за времето през уикенда и лошо ми остана! Около 40 градуса се очакват!

# 232
 Добро утро. Аз всяка сутрин си ставам в 7:30ч заради баткото, така че за мен вече е нещо нормално това ставане.

БРАВО НА МАЛКАТА СИМОНКА СЛАДУРАНКА  newsm32

БРАВО И НА АДИ. И ТЯ Е ГОЛЯМО МОМИЧЕ ВЕЧЕ

И Ивко изобщо не реве на ваксините. Аз мисля че си зависи от човека който ги бие.

Сега се сетих за мамата дето  EFP забравих коя точно беше. Как ли е и какво реши. Май от тогава не се е включвала. Дано да е добре.

Моя Ивко пък днеска както си лежа на спалнята така се обърна от гръб по корем ама чак със засилка, все едно скочи. Е после се захлюпи по очи ама беше много смешен hahaha

# 233
Веси, аз точно за това, докато имам мерак, да тръгва, пък после вече пред свършен факт все ще се оправим Simple Smile Не, че съм го решила де, ама ако не трябва да бързам да се връщам на работа, ей го на Simple Smile

Сега се сетих за мамата дето  EFP забравих коя точно беше. Как ли е и какво реши. Май от тогава не се е включвала. Дано да е добре.

Линка беше това, скоро даже се включи. Решиха да оставят за друг път бебето.

А за ваксините - зависи от настроението на децата, ако са спокойни не усещат, или дори и да ги боцне, лесно се разсейват. Аз на Дариян така като си играем какво ли не съм му правила и играчки съм му захлюпвала, и пръстчето с нокторезачката му клъцнах, но като го разсея и забравя. Ама с нашата сестра нещо не се получава, защото дори и да е спокоен, като го заболи, явно се усеща, че нещо не е наред и писва, ама после пък аз го разсейвам. Не знам как ги бият при вас, в нашия кабинет аз го държа, тя бие, а ако не го държа аз, ще мога да го разсейвам, докато му я бият и съм сигурна, че няма да писне.

# 234
здравейте мами,

ето от нас малко изкушения, днес ставаме на 5 месеца Simple Smile)))

4естито и на вси4ки други с повод днес   bouquet

за ваксината, Стефан не пла4е, само малко измрънква и то преди да му я бият, от това, 4е съм го стиснала да седи неподвижен. забелязах, 4е педи малко му натиска кра4ето на друго място и така той се отпуска там където ще му бие инжексията, а то то4но това е важно, мускула да не ее стегнат, за да не го боли  Peace

днес бебо спа 10 4ас през нощта  Party на обяд сме на контролен да видим колко е натдал...

аз пък се присетих, 4е не сме хвърлили пъпа и съм го замислила към РВД да го засилим, ама не съм решила още. Вие къде хвърлихте пъп4етата?

# 235
аз пък се присетих, 4е не сме хвърлили пъпа и съм го замислила към РВД да го засилим, ама не съм решила още. Вие къде хвърлихте пъп4етата?

Ех, това РВД  Laughing Сестра ми цяло лято чете, за да се явява за кандидатстване там. Замислям се дал и аз да не се пробвам догодина примерно  Thinking
А нашите пъпчета и двете ги хвърлихме тази пролет. Сестра ми ги хвърли - едното в Брюксел, другото в Хага. Но не помни кое къде  Laughing

# 236
Аз забравих да се похваля какъв подарък ни подариха от Америката Laughing

А във връзка с пъпчетата, все се бъзикаме, че на следващия Каварна Рок Фест, ще го хвърлим на стадион Калиакра  superuu  superuu

# 237
veselina_s_p успех на сестра ти Simple Smile)

Nagaina  страшно боди Simple Smile))))

# 238
  • под кривата круша
Добра среща и от нас Simple Smile
За рева при ваксините, аз мисля, че разликата е в иглите, защото Пентаксима го понася доста леко. Вих, хепатитната дето ни я биха преди това-е нямаше такъв писък просто.
Nagaina, бодито е трепач  superuu Мчи вий сте пушка за 14.08 Laughing И мъжо гледаше бодитата в сайта на Металика доктора кат каза, че ще е мъж, ама откак се изясни полЪт явно реши по-пипирудено да облича госпожицата Flutter

# 239
  • София
ама нещо съвсем се ошашках с това захранване и колкото повече чета, толкова повече се плаша...дали ще успеем?!?! Tired
Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Няма да успеете, как... Тя, Рая до пети клас поне ще е на кърма. Grinning Grinning Ей, нали не се сърдиш. Съвсем дружески се закачам. Спокойно бе, хора. Преди да има книги за захранването, деца не са ли расли?
 За яденето на пюрета с шише и двамата големите така ядяха, щото честно си признавам, че ме ядосваха като се мърлявчат с лъжичката, но после бързо свикнаха да ядат и с лъжичка, когато спрях да пасирам всичко. Гладът е велика движеща сила, ще знаете. Laughing
 Моят Смигъл (Смигъл, щото е с дълги мигли, демек с-мигли) става все по-голям инат и ще му яде гъза бой накрая. Вчера ги търсех с баба му в парка, ама хич не ми се наложи дълго да ги търся, щото се чуваше от километър как се дере. И то един инатлийски рев... И баба му му приказва насреща и играчки му дава, ама не, то решило мъжкото му магаре, че докато не го вземе, ще се дере. Ха сега да каже, който казваше, че реват от отчаяние, какъв е поводът за отчаяние, когато някой се прави на маймуна да ти угоди. Аз на това отчаяние му викам глезотия и скоро започвам изкореняването му.

Общи условия

Активация на акаунт