Венцислав на Звездолина не се е появявал от месец МАЙ преди година!(може би и 2)

• 19 063
  • 274
  •   1
Отговори
# 210
Кате, страхотна е малката Силия!!! А и това романтично и нежно име...   Flutter

Ани, не се притеснявай, чак да си го травмирала, не вярвам, но все пак трябва да се маже пишето, колкото е възможно - особено в първите дни,за да се успокои и да не го боли. То това май е по-добре Дидо да го прави, нали си е все пак мъж, знае кое как. Много е възможно след време пак да позалепне, но дръпването ще е по-малко и по-бързо ще мине.   Peace

Руми, странно е малко това "роднинско" държане, може би трябва да поговорите по-открито и обстойно, все пак някаква причина трябва да има.  Thinking

Ние пък вчера хвърчахме по поликлиниката, защото Герито получи някаква свръхалергична реакция от едно ухапване по бедрото отвътре, но не се знае какво я е ухапало. Цялото бедро пламна червено и като я заведох лекарката беше готова да й бие урбазон,  Shocked но решихме да опитаме с едно силно мазило "Елоком"и противоалергични сиропи, та слава Богу веднага се повлия. Направо ми изкара акъла. Струва ми се, че е от паяк. Ама сега ще си пием сиропите доста време. Не е оса, защото нито е пищяла, нито я е боляло, само я сърбеше, а и така си се събуди - ухапана.  Tired Та сега се следиме с тоя обрив и така...

Е, това е от мен, лек следобед  Hug

# 211
Мимоз, куклите са страхотни с тези рокли!  Heart Eyes

А с къщата сме до никъде. Направихме терасата.  Laughing Дневната още я мислим и колкото повече я мислим имам чувството че все повече не ми харесва.

Нанчи, Ивко на баща си пък хич не дава да го пипне. На мен по дава. Вчера вече ми даде само да му докосна чурито и както Руми ме посъветва, го накарах сам да си го забелва. Ама можете да си представите колко се справя сам. А бе аз може да не съм мъж, ама и аз разбирам от тези работи, само да си преодолее страха.

Нанчи, това с алергиите страшна работа. Добре че сте овладяли положението.

# 212
  • Велико Търново
ДНЕС ПРЕДИ ПЕТ ГОДИНИ СЕ ОМЪЖИХ ЗА ЧЕМШИРОВ!ПОЖЕЛАВАМ СИ ОЩЕ 50-ЕТ ДА ИЗКАРАМЕ В ДОБРО ЗДРАВЕ И ХАРМОНИЯ!АКО,ТОЙ ПРОЧЕТЕ ПОЖЕЛАНИЕТО ВЕРОЯТНО НЯМА ДА Е НА СЪЩОТО МНЕНИЕ,АМА ЗДРАВЕ ДА Е Mr. GreenЧЕРПЯ ВИ КОЙ С КАКВОТО СИ ПОЖЕЛАЕ!

НА СЪЩАТА ДАТА ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ СА СЕ ВЗЕЛИ И ДЕНЕВИ!НА ТЯХ ИМ ЖЕЛАЯ СЪЩОТО!ИРКА,ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Вчера пък пих за здравето на Анин Стоянчо CrazyАнна,да ти е жив и здрав и все така влюбено да те гледа Hug

# 213
  • София
знаех си аз, че имаше още бракувани на наш'а дата! На сем. Чемширови и сем. Деневи - от здраве и щастие да се не отърват!

Мимоз, чудесни снимки!!! Бонбонки са малките муцки!

Нанчи, абе има си причина - аз май бях споделяла: майка ми ми каза в пряк текст, че когато тя била напуснала къщата на родителите си, престанала да очаква и държи сметка за каквото и да е било у тях и това се очаква от мен. Аз уж разбрах, ама някак си още не съм установила всички параметри на тази постановка. Фактът, че всъщност къщата, в която съм израстнала, вече не ми е на разположение и не съм винаги добре дошла със семейството ми там много ме огорчи... ама ще го преживея  Rolling Eyes

Е, ние отиваме да празнуваме годишнината в... парка  Mr. Green

# 214
Е,при така стеклите се обстоятелства/поводи за честитики и теми за обсъждане/,не мога и аз да не се разпиша..пък и най-вече поради наличието на нет,че от днес сме на нов доставчик,който чакахме няколко дни да сколаса/явно там криза-няма,та се тежкареят хората/
Честито на сем.Чемширови и на сем.Деневи-дано още много години да се обичат,уважават и да им е интересно заедно....и дано много да ги радват прекрасните им щерки! Руми и на Вас пожелавам същото ,но и сина да Ви радва много!
Кате,невероятни снимки/както винаги/...Силия става все по-красива и нежна/очите и наистина ли са толкова светли и сини?/,а за батковците помощници мога да кажа само пу-пу...и дано все така да са Peace
Мимоз,мерси и на теб за снимките!
Ванилка,ти си знаеш!

Руми,съжелявам,че не сте се изтърпяли...и то най-вече защото се надявах да се видим докато сте насам,ама като вряла и кипяла в такива отношения с роднини,мога да ти кажа само да не си го слагаш на сърце-няма смисъл.....на тия години хората не се променят,нито осъзнават/за съжеление/
Ани,стискам палци да минава бързо и дано да не се налага пак да се забелва........ PeaceИ да ти е жив и здрав племенника!
Неде,дано и приятелите ти да нямат повече такива изпитания..и дано всичко е наред с детенцето!

Аз,щях и още да пиша,че това съм го записала от повече от два часа,но ситуацията вкъщи се промени рязко,след като преди малко Ивайло дойде да се гушне при мен,...аз преизпълнена с майчина гордост почнах да го галя по главичката и да се радвам на гъстата му,руса косица......докато не забелязах нещо да се движи из нея Shocked.....след което настана наистина веселата част откривайки,че подобни находки се срещат из косите и на мама и на Сами.....сега таткото е на път за аптеката и тази вечер ще се обезпаразитявяме/който е виждал за какво количество коса става въпрос ще разбере защо в момента единствената дума дето ми се върти в главата е "ужас"/....та от мен толкова...засега..........

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 20:12 от Анонимен

# 215
  • Пловдив
Чемширови и Деневи - дълги години щастлив брачен живот ви желая - много любов  и щастие!!!!!

Ау, Любче, страшно неприятно  Confused Confused Дано бързо да се изчистите  Hug

# 216
Сиске, честита ти годишнина. И аз ти пожелавам още 50, че и повече години да изкарате в здраве и хармония!  Heart Eyes И не си мисли, че Чемширов не е съгласен с теб!
Честито на сем. Деневи и на вас Руми също. Да се обичате и подкрепяте винаги и да посрещате с усмивка трудностите.
И Руми сигурно се чувстваш гадно от разправиите и проблемите, но не се връзвай толкова много. Гледай твоето семейство, децата и съпруга ти, а родата да се оправя както си знае.
Кате, много хубава Силия. Чакаме още снимки.
Любе, интересни ситуации се създават у вашата къща. Дано по-бързо и лесно се обезпаразитите.
Мимоз, много красиви двете малки дами, а и големите не им отстъпват. Дай още снимков материал.

# 217
  • Пловдив
Руми, аз чела недочела  Embarassed - и на  вас честита годишнина и дълги години любов Hug Hug

Мимозка, много са сладки госпожиците Hug

# 218
  • София
На Сиска и на Руми честита годишнина! Да се радват още много години на семействата си.
Сиске, мерси за поздрава, да ти се връща, че и Чемширов ти е голямо злато!  bouquet
Ние се върнахме от морето. Изкарахме супер, имам много снимки от там и от Балчик и Царевец. Само да ми остане време да ги кача.

# 219
  • София
Мерси, момичета!  Heart Eyes

Малее, Люба, съчувствам ти! (Уф, направо ме засърбя главата като прочетох - рефлекс от първоначалното училище, където бях винаги първа и на косъм с по 108  Crazy какво ти - сега се сещам, че последно в студенстски град бях успяла да се накача от някъде  Sick )

# 220
Ей, да не пишете в друга тема? От два дни никой нищо не е писал!

Честити годишнини на Сиска, Ирка и Руми!   bouquet

Ние уикенда вместо в София го изкарахме пак на морето. Но утре заминаваме към София да си видим малкото племениче. Благодаря ви за поздравите. Снимки от морето ще пусна след като се завърна, че сега трябва да презаредя куфара и няма да ми остане време.

Люба, как сте с гадинките? Овладяно ли е положението?

Духи, кога ще идвате по нашия край? Чакам да се обадиш!

# 221
  • Велико Търново
тук съм Mr. Green

# 222
И аз Mr. Green...изтрепахме гадините,но се чудя какви бяха тия мутатнти,щом и мен бях няпаднали/а тия дни и се боядисвах,и почти всеки ден със пресата съм се минавала/...добре,че фармацевтичаната индустрия се е развила и има хубави и бързи препарати/похвалвам шампоана "Виприн"-има още и лосион и балсам...това в случай,че и някой друг се уреди с гадинки/..та спасихме "гривите" от подстригване/и децата от обработка с газ,който свеки любезно притича да донесе/.И вече ще имаме едно наум като водим толкова активен светски живот/че нали нямахме нет и кабелна цяла седмица,та се скъсахме от срещи и обикаляне/.....

# 223
  • Велико Търново
Веднага записвам мазилото против тези гадини CrazyТя нашата нали я знаете колко коса има,ама то или акулата ще е глуха или свирката без топче Mr. Green
От 01.09 ще ходи на градина и ще има вълнения Crazy

# 224
Добро утро, дами,

Ето ме и мен отново на работното място след 2 седмици отпуска.
Прекарахме страхотно, починахме, пообиколихме и въобще ми беше хубаво.
Бяхме в Бургас при Фай, в Пловдив при Люба и Змейка, голям кеф са тези срещи, винаги! Много, много ви благодаря за времето, което отделихте за мен и семейството ми. Надявам се да имам време за подробен разказ, щото беше готско и видяхме хубави неща.
Имам много снимки и ще ми трябва време да ги сортирам и кача, но ще пуска линк, няма проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт