Венцислав на Звездолина не се е появявал от месец МАЙ преди година!(може би и 2)

• 19 063
  • 274
  •   1
Отговори
# 75
Честита годишнина на Змейко !!! Все така , пък и повече да се обичате занапред ! Ама аз май повлякох крак за празнуването на годишнините зад граница...  Mr. Green 

Любе, аз съвет за секцио не мога да ти дам, но съм чувала, че поне две години е хубаво да се изчака, а някои казват и три.

Сиске, ти по-телеграфно не можа ли да преминеш, кажи малко как сте, що сте?

Велиске, не се чувствай толкова виновна, защото няма как да сме съвършени във всичко... Все някъде нещо се пропуква, важно е да се разбира, че се обичате всички.

Ванилке, много хубави снимки, направо съм замислила при първа възможност да го посетя това райско местенце.

Лека вечер на всички ви  Hug

# 76
Мерси Ви на всичките за отговорите-както винаги знам,че като попитам тук,няма да си остана в неведение Grinning
Пък питах за след секцио,`щото доктора/много е кадърен,ама думите с ченгел да му ги вадиш...пък аз пак доста извадих/,рече,че като след секцио съм.....та ще трябва да чакам и на преклонна възраст да раждам третото/че хич да не е вече съм на прага на "третата възраст"/.....ама като искам и нормално да го раждам......абе,да си имам проблемите...

Сиске,ти верно пак ни претупа набързо......аз знам че ритуал стягате,ама намери повече време за нет........

# 77
Здравейте! /от още една работеща мама - спасяваща кризата.../
Започнах в една телевизия - ввт, но работата ми е да качвам материали в сайта и да секретарствам на шефа. Не ме удовлетворява напълно, но се надявам да е временно - поне такава е уговорката... Иначе колегите са готини и за сега не ме товарят с много работа.

Марти е добре, гледа се по цял ден с баба си и всяка сутрин ми прави сцени - Мамо, не отивай на работааа... Дано скоро да спре, защото вече нямам нерви да му обяснявам, а и ми се къса сърцето.

Поздрави на Змейко за годишнината - още дълго да се обичате и скоро с още едно змейче да се сдобиете!   bouquet

Люба, душо и аз ти се чудя за този ентусиазъм , ама имаш време, поне изглеждаш на половината на годините си. Мъчих се да те открия на телефоните, които имам, но не би - сигурно си с нов номер /помня, че ти бяха откраднали телефона/. Драсни на лични един телефон - да те намери човек при нужда. Стига вече с тези болести - край! Дано да нямаш повече проблеми  Praynig  

Велиска, и аз изпадам в такива настроения, но преминават...

Сиске, кажи как сте. Покажи ни момите, колко са пораснали, а и себе си.

Ето моите обещани снимки от морето:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=401727

# 78
  • София
нещо ми е бавен нета и не ми се отварят добре снимки , пфууу, а не ми се виси, а пък ми се гледат! Crossing Arms е й на тва му се вика  хем ме сърби, хем ...боли Simple Smile

нели, всяка работа  е добра за стаж най-малко и опит, а за малкия се дръж! миа 4, 5 месеца беше в много тъжна фаза, не ме питай как отивах сутирн на работа...... Confused Cry и сега има фази от време на време, но всичко се променя, те растат и просто заключението е, че да си работеща майка в Бг сега е в повечето случаи трудно / да не пиша тормоз/

люба, радвам се че си в по - добро състояние на духа! за трето е Божа работа, само здрави да сте!

радвам се, че ви харесааха снимките, сложила съм и новички!

# 79
Само да напиша, че след секцио може да се мисли за 3-то нормално раждане (много малко лекари биха се навили), след поне 5 години. Със сигурност се чакат поне 2. Криси беше на 1.6 или 1,8 когато забременях и гинеколога ми каза, че е рисково.

# 80
Аз пък успях да се нагледам на хубави снимки, деца, мами и татковци. Жулката е много кокетна, Дари очарователна, Миа много сладка, Мариса пораснала и с разкошна усмивка. Надявам се да не пропускам някой. Шуши, радвам се, че се разписа. Твоите снимки си ги оставям утре за сутрешното кафенце.  Wink Видях само един готин клоун, но утре ще ги до разгледам.
Любе, на мен след секциото ми казаха две години да не раждам, но мисля, че след две може да се ражда евентуално нормално. Скоро срещнах някъде из форума тема "Нормално раждане след секцио", ако искаш потърси я. Със сигурност ще има повече инфо.
Вели, съжалявам, че изпадаш в лоши настроения. Дано бързо те отминат. А за морето, ако решите някои уикенд заповядайте на гости. Ще се радваме да ви видим. Heart Eyes
Ванилка, като гледам снимките май ви е харесало на Костенец. Дано е било така.  Simple Smile Видях, че сте посетили едни от най-хубавите места. За мен лично мястото е очарователно, само за почивка и зареждащо с много позитивна енергия. Лисичето е много сладко. А басейна в който се къпи Миа къде го намерихте? На Костенец или това са снимки от Хисар?
Снощи, както вече сте разбрали имахме мини морска среща. Беше толкова хубаво, че като се разделяхме чак не ми се тръгваше. Настина времето ми се видя твърде кратко. Децата бяха много сладки, лудуваха, щуряха, падна голяма веселба. А ние успяхме да си побъбрим спокойно. Ето малко снимков материал http://www.album.bg/anastasia/albums/97098/
А сега за лека нощ ще ви разкажа една приказка... Имало едно време един чудно красив замък. Той се намирал през девет планини в десета, някъде близо до морето. Бил изграден от камък. С непрестъпни стени и високи кули. В замъка имало красиво езеро в което плували бели и черни лебеди. А градините му .... били невероятно красиви. В тях цъфтели най-красивите рози на света. По стените на замъка били закачени страховити картини, а избата била тъмна и студена. В замъка живеела една малка принцеса и много обичала да тича из двора и да храни лебедите и т.н и т.н ..............
Надявам се да ви е харесала приказката и всеки да си я продължи по негово желание и виждане. А ето го и самия замък http://www.album.bg/anastasia/albums/97099/
Лека нощ и спокойни сънища.  smile3524

# 81
Ники, не е честно така да пускаш снимки за Замъка и да не кажеш къде се намира!
Миналата година като ходихме към Ропотамо, мернах че строят един замък и тоя много ми прилича на него. Аз си мислех че ще става някакъв хотел, в който гостите ще се разхождат само с бални рокли. А какво е всъщност - туристически обект ли? Това ли е Замъка за който си мисля?

Нели, как си се вталила само! Още не мога да повярвам, докато не те видя на живо!  Grinning А Мари пак е облякъл любимия костюм!
Успех на новата работа и скоро да имаш повишение!  Peace

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 09:17 от А н и

# 82
  • София
fy, да вече на Хисар е това, в Спа хотел Хисар, който мнооооооооого ми хареса! пак ми се ходи...ех...

наистина ни хареса в Езерото, но акто цяло остатъка от село Костенец е западнал и ми дожаля за недостроените проекти още от татово време  / струва ми се/....
нагоре към параклиса обаче е невероятно красиво! и каква вила - имение има, не  е истина, тя е след Констанция.

не съм изчела подробно, че миа иска навън, хайде приятен ден и засега чао!

# 83
Добро утро,

Фи, кажи къде е този замък, че много ме впечатли... Ще идваме към Бургас и благодарение на теб ще гледаме пясъчните фигури, надявам се и замъка.. какво е туй чудо в България, не знам.. малко кичозно седи, ама пък всеки детаил са сложили.. и тия репродукции на картините.. едната ми е много любима, казва се "Целувката"  на Францеско Хайез, гледала съм й оригинала, ето го и сега малко смешно ми стана от това копие, ама все пак цялостното е доста впечатляващо.
Та с две думи, къде е и какво представлява (хотел, атракция?)

# 84
Ванилка, наистина курорта "вили Костенец" е доста западнал. Говорихме с местните хора и ни разказваха, че в соц времената бил най-големия и посещаван курорт. И на мен ми стана много мъчно като гледах недостроените и рушащи се сгради. Ако не направят нещо по-въпроса мисля, че съвсем ще западне. На мен ми хареса много природата и спокойствието и липсата на градска суета.
Дени, Ани правилно се е ориентирала за замъка. Намира се в Равадиново. На отбивката за Созопол се завива надясно и замъка се вижда от пътя. Собственика му го строи от 12-13 години. Сам с 10-тина цигани, както казва той. Проектите също били негови. Има доста неща за изпипване, но като цяло е доста впечатляващ и красив. Като го довърши май ще става хотел. За сега може да се влезе вътре срещу вход и да се разгледа. Ако идвате към Бургас и имате време може да се обадите.

# 85
  • София
Ха здравейте!Фай твоите снимки направо ме заплениха и докато те чакам да влезеш да обясниш къде се намира този страхотен замък,реших да питам чичо Гугъл.Та сега да споделя и с останалите,дето се чудят къде е,че се намира в село Равадиново.Сега нямам търпение да дойде и нашата почивка и да го посетим.Благодаря ти,че сподели с нас за съществуването му  bouquet.Мястото явно е великолепно.
 Е ти ме изпревари...,но аз намерих още снимки от там http://www.snimka.bg/album.php?album_id=391960&pid=13065811

# 86
супер, по път ни е, отиваме.
струва ми се, че ще е доста впечатляващо за децата. ще измисля някоя история за мартин, с началото, дето постави Фай и ще го сбъркам, кат идем на място  Grinning

Фай, ти си моя културен гид за окръг Бургас!   bouquet

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 11:33 от Д е н и

# 87
Хе-хе. Радвам се, че съм ви запалила по Фигурите и Замъка. Трябва май общината да ми дава процент за реклама.  Wink В нашата България има много красиви и малко известни места, надявам се с ваша помощ да открием и се насладим на повечето.
Сиси казва, че замъка бил нейн. И дори като ги водихме с племеницата, която е на 5 години и тя я умоляваше да си го поделят, нашето момиче беше непреклонно. Като стигнахме и тя казва "и сега ще ви покажа моя замък" Simple Smile Първия път като отидохме бяхме само тримата и тя беше очарована. За децата е невероятна атракция. Да знаете само, че вътре самия замък е строителна площадка. Стаята с двете кресла и дървените маси е от входа от към езерото. Всички останали стаи са недовършени и имат само разни материали вътре. Но ние се качихме чак горе до кулата. Интересно е да се обикаля вътре, но трябва да се внимава, че има доста необезопасени места. Ето тук на който му е интересно има статия за замъка http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2003&sectio … 15&id=0004201 . Собственика е почти винаги там и наистина отговаря с удоволствие на всякакви въпроси.  Simple Smile

# 88
Хеее, значи наистина съм познала, че хотел ще става. Не знаех, че може да се влиза там. Ники и аз ти благодаря за инфото. Още следващия път ще го посетим! А ако се класираме и пясъчните фигури да разгледаме, ще се получи много добре!

Този замък като го погледнеш и няма как да не си съчиниш някаква история. Моята версия беше че всички в Замъка ще бъдат с бални ролки и фракове по време на престоя си ще водят светския живот на принцове и принцеси.

# 89
.........  ще водят светския живот на принцове и принцеси.

ей това, ако го кажа на мартин, нищо няма да му говори

според мен ще трябва да има:
2-3 меча (с цел привличане на интерес),
2-3 места, на които са се водили кървави битки (със същата цел)
1 чудовище, дет изкача от езерото (с цел да седи по-далеч от водата),
1 тъмница, в която се затварят "лошите" (с цел да го заблудя поне за известно време, че "доброто винаги побеждава" )
3 превърнати в лебеди принцеси (с цел да си зададе основоположния въпрос "майка ми наред ли е") 

(естествено тази постановка е с отворен край и винаги може да бъде допълвана с някаква цел  Wink)

Общи условия

Активация на акаунт