МАРТенчето джапанките слага и багажа за морето стяга!

• 15 547
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив Белащица

Честит рожден ден Лили.
Желая ти много сбъднати мечти и много щастие.

# 181
  • Пловдив

Лили, честит рожден ден!
Бъди най-вече здрава, все така позитивна и мила и безкрайно обичана!

# 182
Честит Рожден ден Лили,

Пожелавам ти много здраве, късмет и любов в семейството!

# 183
 Лили,Честит Рожден ден!  bouquet  bouquet  bouquet(явно с теб сме от една порода Grinning)
Гери,моите съболезнования Hug Hug Hug и Честито ви малка рожба!  bouquet
 За земетресението вчера-тук доста ни разлюля,направо не можах да укротя поставката с чиниите  Grinning,но разбрах,че е земетресение чак когато я хванах и тя не спря да се люлее.
 Ние сме добре,както писах по-горе прясното мляко ни действа разхлабващо и за сега пробвах само с кисело-няма проблем.
 Целувам всички малки душички и техните мами!

# 184
Мила Лили, Честит Рожден Ден! Бъди много здрава, безкрайно щастлива, все така готина и позитивна и нека всички любими за теб хора са около теб, за да те обичат и да те радват!

# 185
  • Сливен
МИЛА ЛИЛИ,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
БЪДИ ВСЕ ТАКА МИЛА,ДОБРИЧКА И ПОЗИТИВНА,
МНОГО ОБИЧАНА И ОБИЧАЩА,
И ВИНАГИ ПРЕСЛЕДВАЙ МЕЧТИТЕ СИ Hug

# 186
Мила Лили, бъди все така здрава, усмихната и много позитивна личност! Бъди влюбена и обичана и продължавай да черпиш вдъхновение дори и от малките ( но много важни!) неща в живота!

Гери, честито ново попъление на семейството! Нека малката Дара да озари със щастие вашата фамилия и да постави едно ново и по-добро начало, изпълнено само с красиви и добри неща!

# 187

Лили, букет и от мен с пожелания за всичко най-хубаво и да се запазиш такава, каквато си.

# 188
   На огромни патерици,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ЛИЛИ!
С най-искрени пожелания
за още една прекрасна година в твоя живот,
изпълнена с много любов,семейно щастие и незаменими мигове! 

# 189
Къде изчезнахтееее  Crossing Arms
Дано разпускате на моренце,или планина,или където и да сте да е весело,забавно и малките ни бонбони и всички да сте щастливи! Hug

Аз днес се запретнах да чистя прозорци в кухнята ,но големия не можах да го отворя и сега стоя и чакам за помощ някой да го отвори Mr. Green
Иначе мъж ми искаше да викаме някаква жена,която чистела при майка му.За 20лв. да изчисти всичко! Rolling Eyes
Как ли ще ги изчисти,ами предпочитам аз да си ги изчистя! Mr. Green
А другата седмица баща ми излиза в отпуск,и мисля да пратя Бети на гости,та да боядисвам вратите и прозорците вкъщи! Party
И аз като Мая съм с мъжки ръце,та мъж ми като не иска,понеже му било пипкава работа,честта се пада на мен! Laughing

# 190
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Аз се позагубих, ама докато се разтъжим с Рали и не остана време за нета Simple Smile Момиченцето ми много се е променило, станала е много самостоятелна, през деня сме без памперс, само нощем, почерняла и порастнала е. Е, разбира се при баба и дядо се е поразглезила, тръшка се като не е на нейното, прави нещо, правиш й забележки, а тя продължава и се хили - явно сега е на етап изпитание на нервите на околните, кой колко ще издържи  Laughing
Лили, със закъснение Честит рожден ден! Да си жива и здрава най-вече и да имаш винаги поводи за творческо вдъхновение!
Мери, а така! Няма да се даваш на мъжа ти, я  Laughing и успех с майсторенето.
Сега отивам да качвам морски снимки, бая селекция ще е от 4 ГБ  ooooh!

# 191
Ей,Мая,тъкмо за теб споменавам,и ти се появи  Hug
Радвам се,че вече сте с Рали!
Много глезят бабите...Направо в чудо се виждам да споря с тях,че не може това или онова! ooooh!
А за изпитването на нервите,си абсолютно права!Много ме нерви това дете! Mr. Green
Едва се сдържам,а на моменти просто откачам!...Ей сега реши да ми плюе в чашата с кафето,докато пиша! Crazy
Чакам снимките с нетърпение! Heart Eyes

# 192
Еей, момичета, къде се губите през уикенда  newsm78

Нашия тати беше на работа през почивните дни и ние с Кари се гледахме  Mr. Green Благодаря за препоръките за филмчета - поне разнообразяваме малко Снежанка–та, че тя се изморява по цял ден да пее и да чисти  Mr. Green

Мая, радвам се, че Рали се е завърнала и вече си е гушкате  Heart Eyes С нетърпение чакам снимките и аз  Wink

За нервите - и Кари си показва рогцата, но аз я наказвам да стои седнала там в един ъгъл в коридора за около 2-3 минутки и определено има ефект! Иначе и да приказвам, пак не чува  Rolling Eyes

Момичета, няма да ви се хваля, а само споделям, че имам 2 тестчета с 2 чертички  EFP но втората е мноого бледа и все още едва се вижда  Rolling Eyes Днес ми беше датата на НЕчаканата М, та се надявам че това е защото е още рано. Надявам се в следващите дни чертичката да стане по-наситена и тогава ще ви се похваля  Mr. Green Не ми слагайте още щъркелче на първа страничка - абе, гони ме някакво суеверие   Crazy

Лек ден!

# 193
# 194

Общи условия

Активация на акаунт