Споделете 114

• 21 461
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Да ви казвам ли на какъв концерт съм другата седмица, или да не ви дразня? Само да не взема да родя изневиделица...
Хъъъ, какъв филм си съчиних, чак козината ми настръхна. Представете си намколко си хиляди зрители на концерта и по средата на публиката жена почва да ражда. Амнайсет зрители разбират какво става, половината се шашкат, половината желаят да помогнат, поне един знае какво прави, поне един снима, концерта си тече, няма излизане, хъп от народ. След края музикантите разбират, че по време на концерта Бубка е родила и изпяват още една песен, на бебето.

# 61
Дедо, благодаря!
На моето настроение в момента най пасва любима песен от любим руски филм:
http://www.youtube.com/watch?v=TKR7SfV4HkY

# 62
  • Варна
Вълк,сподели,моля,как го правиш това с аватара.Понеже моя ти ми го прави и забелязах,че когато нямаме-нямаме двамата,а сега нямам само аз. Crossing Arms
Смени ли батериите на фотоапарата? Mr. Green

# 63
трепете ме с тез, руските
опитах се да избягам с канзас Hug

# 64
Намерих си го в май пикчърс на компа и го качих и в snimka.bg.
Чудех се Дедо ли ми е батко, или аз. Дедо ми е батко.

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 21:30 от Вълкът с дълъг ник

# 65
  • На брега
Да ви казвам ли на какъв концерт съм другата седмица, или да не ви дразня? Само да не взема да родя изневиделица...
Хъъъ, какъв филм си съчиних, чак козината ми настръхна. Представете си намколко си хиляди зрители на концерта и по средата на публиката жена почва да ражда. Амнайсет зрители разбират какво става, половината се шашкат, половината желаят да помогнат, поне един знае какво прави, поне един снима, концерта си тече, няма излизане, хъп от народ. След края музикантите разбират, че по време на концерта Бубка е родила и изпяват още една песен, на бебето.

Вкарваш и параноя защото не ти казва какъв е концерта.

# 66
  • Варна
И Бубка задължително го кръщава на вокала. Примерно Бончо (хубаво българско име), ако пее Боно.

# 67
  • Казанлък of all places
Дедо, това е песен за 4 сутринта, на брега на Янтра, в квартира в къща на 150 години , без хазяи, ъв корс,пееш /викаш/? с пълно гърло!
Вълчо, немой бре! Бубка, кажи!
Може и  Йонко да го кръсти ( ако пее Джон Бон Джови)

# 68
В смисъл, че съм настроена носталгично. Simple Smile
Дедо, ние сме демократи, но и русофили. Двете неща не се изключват.
http://www.youtube.com/watch?v=iqgjyzXuRv0

# 69
  • Русе
В петък, живот и здраве, ще си имам пълна къща. За малко, но все е нещо. Свито ми е като пред първа среща  Blush

# 70
  • На брега
Може и на пианиста, ако е на клавирен концерт. newsm78
Цитат
В смисъл, че съм настроена носталгично.
http://www.youtube.com/watch?v=iqgjyzXuRv0
... тази не я знаех.

# 71
Тая ми е много любима. И аз не знам, защо.  Simple Smile

# 72
Мис Смарт, мерси.
Ако се намери сила да ме изрита от компа и да си разчистя кухнята, утре и аз ще ям баклава. Аз, защото милото сладко много не обича, Пепи е при баба си, Анна такива неща не яде. Обаче изглежда страхотно, май ставам да чистя.

Купих си сандалите, бяха намалени наполовина, ега ти кефа, вече съм почти доволна. Ако имах диня, щастието щеше да е на 100%

# 73
Дуци със здраве да си носиш сандалите!
Продължавам да мечтая за Бушмилс...

# 74

Общи условия

Активация на акаунт