Споделете 114

• 21 474
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Това не беше лъскаво място. Лъскав беше Бизнес Паркът, но до там правех трафик колкото до Ихтиман по магистралата, кажи -речи.
За оцеляването хич не се притеснявам. Аутсорсингът си е печалба за капиталистите, откъдето и да го погледнеш.Особено в криза.

# 16
Бизнес парка в Младост чак пък лъскав.... newsm78
Няма да подхващам темата за 90% от работещите там, че ще стане пак мазало.  Peace

# 17
Айде дайте я тая баклава официално, да приключим с лигите, чорапите и чесането на междукрачия.
В тая жега не е препоръчително.

# 18
  • Boston, MA
Да ви казвам ли на какъв концерт съм другата седмица, или да не ви дразня? Само да не взема да родя изневиделица...

# 19
Във фейсбука непрекъснато излизат нови и нови снимки на плажуващи хора.
Искам и аз, мрън.

Искам и някой да ме изненада с уикенд в Париж, или Рим, или Лондон ... Или Рио, Хавана ...
Няма да е в този живот май ...

# 20
Няколко проекта са на дневен ред. Не съм максималист, само единия да стане, е достатъчно...

# 21
Стана 17ч и сега форОма ще се изпразни и аз ще скучая,че съм до 19ч. Whistling

# 22
Да ви казвам ли на какъв концерт съм другата седмица, или да не ви дразня? Само да не взема да родя изневиделица...
Кажи за концерта.

# 23
Кажи за концерта.

Не, не казвай, ще те урочасат и ще родиш.

# 24
Ще ми липсва лъскавото място, но не и тънките стени на кинефите. Споделих.

Ужас!!!  ooooh! ....човек не може да пръдне на спокойствие...познато ми е!  Sick

# 25
  • София
Моля ви, вдигнете си гащите, да проветрим и ако е възможно следващите страници да не навяват асоциации за пъшкане поради запек или по приятни причини. Благодаря!

# 26
Днес на един светофар имаше ромки с бебета в ръцете, едното даже сучеше от майка си. Дойде да проси, дадох й малко монети и я питах какво яде дребното и иска ли едно бебешко кремче. Каза, че яде всичко( на 7 месеца моето беше съвсем скоро захранено, предимно на кърма беше Анна тогава), взе крема и остана много доволна. Жал ми е за тези деца Confused

А един глупак така ми се беше залепил за задницата, опита се да ми каже нещо на въпреки, но не можа да ми затвори устата, на всичкото отгоре и незавързано бебе в кошница возеше, а караше като луд, половината от колата му беше в насрещното платно.

# 27
Дуци и на мен ми е жал.
Преди сякаш просяците бяха повече,обаче?

# 28
Като говорим за бебета-ромчета,пресен случай от вчера-влиза в офиса ми едно ромче на видима възраст 2 и половина да речем и мъкнеше едно бебе на годинка може би току-що проходило,сопливи,мръсни и гладни,ама мисълта ми беше друга-по-голямот докато се опитваше да изкопчи нещо от мен,малкото хукна към улицата...Добре,че колежката ми реагира светкавично на моя вик и го измъкна почти от колелата на един стреснат шофьор Confused Ненавиждам ги,ама така ме хвана жал Confused Взех им по една вафла и закуска,поне видях,че ядат..

# 29
Им, само да спомена, че ролексите никога не се заплитат и спирам. Децата ме чакат на стълбите, изчезвам.

Общи условия

Активация на акаунт