Първата брачна нощ и обичаите...

• 39 453
  • 150
  •   1
Отговори
Някога това е била много важна нощ за младоженците-първият път когато са щели да останат на саме, нощта когато момата става жена и съответно се разбира честна ли е или не и пр...
Какво е първата брачна нощ в модерния свят? Сега, като изключим някои народи, почти намя жена, която да се омъжи девствена, така че поне това с обезчестяваното отпада. Въпросът ми е породен от факта, че моного хора влагат цялата си енергия в сватбения ден и докато дойде време за сватбената нощ са изтощени и дори да искат да правят нещо просто силите не им дават.
Как беше при вас? Имаше ли първа брачна нощ? Имаше ли шаферки и кумове, които да ви помогнат с приготовленията? Спазихте ли обичая да не прекарвате нощта преди сватбата под един покрив с бъдещия ви мъж?

# 1
  • София
Нищо не спазихме Embarassed Нито един оби4ай.

# 2
  • София
....
Как беше при вас? Имаше ли първа брачна нощ? Имаше ли шаферки и кумове, които да ви помогнат с приготовленията? Спазихте ли обичая да не прекарвате нощта преди сватбата под един покрив с бъдещия ви мъж?

И как точно се очаква да помагат за първата брачна нощ newsm78

# 3
Първата брачна нощ, бях бременна вече.  Mr. Green

И да, преди сватбата всеки си беше у тях.

# 4
....

И как точно се очаква да помагат за първата брачна нощ newsm78
С приготовленията за сватбата, а и в самия сватбен ден с гостите и пр, така че да не ви се налага да правите всичко и да сте по-бодри за първата брачна нощ. Аз не се изразих правилно, извинете.

# 5

Честито! Но въпросът ми е имаше ли я все пак? В сми ако не любов във твоето положение поне интимна обстановка или веднага заспахте от умора?

# 6

Честито! Но въпросът ми е имаше ли я все пак? В сми ако не любов във твоето положение поне интимна обстановка или веднага заспахте от умора?

Имаше, дам.  Flutter

А ти ще се омъжваш ли?  Whistling

# 7

Имаше, дам.  Flutter

А ти ще се омъжваш ли?  Whistling

Надявам се и искам всичко да си както си му е реда, ноооо по модерния начин, без кръв.  Mr. Green Mr. Green
Истината е, че питам и защото съм мислила доста по темата-искам да съм бодра, да имам време за бърз душ и да се пременя в секси бельо, купено специално за нощта. Но от това което чета и виждам разбирам, че все повече и повече тези неща стават отживелица и не се вписват в забързания и изтощителен ритъм на днешните сватби.

# 8
Ти искаш като по филмите, от църквата директно в колата...от там  в леглото. Тогава ще си свежа и още как.  Mr. Green

Пак ще имаш време за това, спокойно.

# 9
хах дано! Но като се замисля, то май нищо не става точно по план.

# 10
Много е важно на другия ден - благата ракия.

# 11

И това ли е към обичаите? Какво представлява?

# 12
  • София
Преди да се омъжа, живеех със съпруга ми 5 години. Щеше да е леко смехотворно да се пременя като за "първа брачна нощ", нищо не сме спазвали.

# 13

Гостите идват, показва се чаршафа и всички пият ракия, щото момата е била честна.

# 14
  • Талант на 2012,2013 г.

Не знаеш що е блага ракия, пък си тръгнала да се омъжваш... #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт