За самостоятелните мъжки уикенди

• 8 416
  • 214
  •   1
Отговори
# 60

Ловът е много приятно занимание. Всъщност той се провежда рано сутрин, да не кажа посред нощ и докато аз съм се наспала, вече е време за други занимания.

Какви? Обработка на дивеча и мятане на скара покрай палатка ли?  Laughing
Нищо против нямам който го влече, ама не ми е зарибяващо.

Пфу, не мога да публикувам бе, голям интерес към темата за уикендите.  Laughing

Тцъ.  Разходки из околността, езда, стреляне по панички и др. От цялата история с лова участвам само в хапването.

# 61
  • София
Какво ще я оставя сама всяка събота и неделя и ще мята крачоли в планината? Все пак това дете е и негово.

Не всяка, но какво пречи, ако на следващата събота и неделя той остане с детето, а тя мята крачоли с приятелки където и е кеф? 

А кога ще са семейство, бе, Паси?
Напатила съм се аз от това собствен свят, компания и живот, вече мерси на такава свобода.
Ако мъжа иска да е с мен, да е с мен, ако обича през седмица да хойка с приятели - не е мъжа за мен.

# 62
pasinet , взе ми думите от устата.
Някакво ненормално, източно усещане долавям.
Да се гледа на бременната жена като на "свещена крава" и  "ценен доставчик на наследник" е обидно.
Обидно е и за нея и за околните.
Ако пък тя вземе, че повярва в това си е направо страшно...

Точно това е източното усещане, да. А по западното - мъжът е с жената на всеки преглед, ходи на курсове  и присъства на раждането.  Ако ние се правим толкова на гериони и че бремеността не е нищо, и мъжете няма да си го помислят.  И ако наистина имаш по-тежка бременност - Кво се лигавиш, Ей я Бабилия как рипа в 9ия месец.

# 63
  • Русе
Какво ще я оставя сама всяка събота и неделя и ще мята крачоли в планината? Все пак това дете е и негово.

Не всяка, но какво пречи, ако на следващата събота и неделя той остане с детето, а тя мята крачоли с приятелки където и е кеф? 

Simple Smile Нави ме.
Сериозно ако става въпрос за 1 на 2-3 месеца да отиде някъде с преспиване-ОК. Иначе не съм очарована от идеята.

Съгласна съм с Бърди.

# 64
Загубило ми се е последното мнение. Исках да кажа, че съм съгласна с доверието и свободата. Ние сме женени от малко повече от година и с времето съм разбрала, че не мога да го ограничавам. Все пак сме се събрали за да си помагаме, а не да ни спре живота.
Лошото е , че имам чувството ,че колкото съм по-разбрана, колкото повече виждам, че е щастлив и се радвам за него, толкова повече той отива надалеч ( а не се връща както е в поговорката). Сега и до Гърция стигна, досега поне бяха по нашите планини, а да не говорим че толкова зачестиха напоследък. Не съм искала да го спирам. Просто се надявах да проблесне нещо в него, сам да поиска да е при мен, поне веднъж да избере мен в такава ситуация  Embarassed. Да, има и ревност не мога да го скрия. Но това е друга тема.
И последно, пусто, не мога да разбера защо аз така нямам нужда от чисто женска компания. Един следобед, едно кафе, достатъчно ми е. Не ми е до женски вечери по заведения, не ми е хубаво на уикенд без него.

# 65

Ами 16 години сме семейство Бърди, от които 10 сме били само двамата без деца. Нали не очакваш че ако два дни сме разделени ще ми спре сърцето или пък неговото.  Laughing

# 66
И последно, пусто, не мога да разбера защо аз така нямам нужда от чисто женска компания. Един следобед, едно кафе, достатъчно ми е. Не ми е до женски вечери по заведения, не ми е хубаво на уикенд без него.
Ами той отговора на въпроса ти е малко по-горе. Заедно сте от 1 година. Не очаквай мъжът до теб да мисли като теб.
Спокойно бе дете, нервна си, напрегната си, не си измисляй проблеми.

# 67
... Не очаквай мъжът до теб да мисли като теб ...

А защо той трябва да очаква тя да мисли като него newsm78

Не виждам какво общо има това, че вас ви е кеф мъжа ви да го няма с чувствата на авторката  Rolling Eyes радвайте се, че сте намерили половинка, която да мисли като вас.

Да зарязва редовно бременната си жена за по няколко дни, вместо да не й дава да пипне нищо и да я накара да бъде спокойна, на него му е скучно и си търси забавления, че и без обхват  Crazy всичко става, може да падне в банята, да получи кръвоизлив, да тръгне да ражда преждевременно и т.н., това е бременност все пак, не четене на книжка.

# 68
на него му е скучно и си търси забавления, че и без обхват  Crazy всичко става, може да падне в банята, да получи кръвоизлив, да тръгне да ражда преждевременно и т.н., това е бременност все пак, не четене на книжка.
Върнах се 16 години назад- родих бебе, което почина по време на раждането, а синколецът се появи на другия ден следобед...Сълзи, сополи: аман, няма да се повтори.Демек, трябваше да загубим бебето, та да стане ясно, че не съм се лигавела, когато съм си позволила да охна за нещо.
 Три години след случая, когато трябваше да постъпя за раждането на  синът си, почти същата история- остави ме да си стягам багажа и излезе "за малко", а забрави да се върне.Лунгурът му ниеден ме принуди сама в поледицата да мъкна сак с багаж...пак се появи на другият ден.
  Против съм такива уикенди, даже много. Обвързаният мъж вечер трябва да си ляга в собственото си легло.Най-редовно са ми идвали познати да ги гримирам с ФДТ-уж жените им ги знаят на лов, а те изпосмукани, с цялата си наглост ми се молят: "направи нещо, нали вие, жените имате всякакви мазила"... #Crazy

# 69
Олимпия, още след първия случай бих го зарязала тоя. ooooh! Shocked

Цитат
Загубило ми се е последното мнение. Исках да кажа, че съм съгласна с доверието и свободата. Ние сме женени от малко повече от година и с времето съм разбрала, че не мога да го ограничавам. Все пак сме се събрали за да си помагаме, а не да ни спре живота.
Лошото е , че имам чувството ,че колкото съм по-разбрана, колкото повече виждам, че е щастлив и се радвам за него, толкова повече той отива надалеч ( а не се връща както е в поговорката). Сега и до Гърция стигна, досега поне бяха по нашите планини, а да не говорим че толкова зачестиха напоследък. Не съм искала да го спирам. Просто се надявах да проблесне нещо в него, сам да поиска да е при мен, поне веднъж да избере мен в такава ситуация  . Да, има и ревност не мога да го скрия. Но това е друга тема.

Обича те по-малко отколкото ти него. И безотговорен при това. Можеш да опиташ да го накараш да се осъзнае ако му го върнеш тъпкано в същия дух. Нека той се чувства неуютно без теб. Лошо че си бременна в момента, това не е най-подходящия момент за такава тактика. Тук на твое място твърдо и ултимативно бих поставила въпроса. Свободите- когато си е свободен от семейни задължения. А като дръпне леко бебока, хвърляш му го, и на уикенди с "приятелки". Ти скъпи похОди, сега е мой ред. Laughing Избираш си готини екскурзийки да се скъса от яд. И забранено за мъже- само женска компания. Е тогава му припомняш всички негови походи.

# 70
  • София

Ами 16 години сме семейство Бърди, от които 10 сме били само двамата без деца. Нали не очакваш че ако два дни сме разделени ще ми спре сърцето или пък неговото.  Laughing

Маци, бях го написала това мнение след това дето единия уикенд единия ще гледа децата, другия ще хойка, следващия уикенд наобратно, не за инцидентни уикенди 1-2 в годината  Hug

# 71
Няма лошо всеки да си доставя кеф в друга компания, стига да не вреди на другия.
Принципно уикенди в планината се правят сега, през лятото.
Точно в този момент (бременна в 8-я), не би било зле да сте заедно, обаче.
Аз по-миналата седмица бях за риба в мъжка компания за цяла седмица.
Когато и където може ходим семейно.
Уикенда бяхме на язовир с няколко семейства.

# 72
  • Страната на чудесата
Макар, че се имам за свободомислеща, не бих приела в последните месеци от бременността да отсъства и то без обхват на телефона ThinkingАми какво ще стане като се роди бебето и има нужда от грижи, само майката ли трябва да е денонощно покрай него NaughtyВ крайна сметка, съпреживяването на тези моменти сплотява връзката и партньорите имат особено голяма нужда един от друг точно в тези периоди, според мен.

# 73
Права си да се впрягаш, по време на моята бременност, особено вече след 7-мия месец изпитвах ужас да оставам сама вечер. А ти казвала ли си на твоя човек, че те е страх, ако не си, не го чакай да се досеща, мъжорята хич не им е ясно за какво става въпрос. Обясни му и ако е пич ще се спре.

# 74
Според мен трябва да седнете и да поговорите,не е нормално човек да остави бременната си жена в 8 месец сама и да отиде на място без обхват.
Аз не съм против мъжки излизания
(моя тази вечер е на такова),но знам че ако има проблем ще дойде веднага .[/tt]

Общи условия

Активация на акаунт