За самостоятелните мъжки уикенди

• 8 402
  • 214
  •   1
Отговори
# 15
Като прочета нещо такова и се чудя вие като се взимахте ти къде гледа.
Нямам думи за мъж, който остава бременната си жена, за да ходи кой го знае къде.
А и родителите му и те с него. Без думи, за да не каже нещо неподходящо за състоянието ти.
Ако сега не си кажеш какво и как искаш не мисля, че някога ще успееш.

# 16
На планина с родителите хич не е като мъжки/женски уикенд.
Ти защо не отиде?
Не ми се е случвало подобни нещо ,но ако мъжът ми реши да отиде някъде не бих се притеснявала ако обаче зачести желанието не би ми било приятно
Ако съм бременна обаче знам ли, май бих се ядосала ,не заради ревност ама.....

# 17
Благодаря ви много за отговорите и подкрепата. Но явно моят мъж е на коренно различно мнение и както някои предположиха няма да се откаже никога.
Питате ме защо е отидох с родителите му. Първо защото това беше преход от поне 4 часа по хижи и безлюдни места. Спаха на палатка на 2 градуса. А аз имам контракции от средата на бременността и дори по равното не мога да вървя толкова. А другото е , че имах и преглед за фетална морфология и трябваше да си стоя в София.

# 18
Не си създавай измислени проблеми.
Сега си по-чувствителна и затова се вкарваш във филм.
Всички нормални мъже и жени имат нужда да са сами.
Да спекулираш със състоянието си (бременност, болест, фобии) е лош избор. Хората мразят да ги манипулират.
За него релакса е планина и приятели, приеми го и си запази правото на своите малки женски волности.

# 19
Бабчето - мъдра както винаги. Послушай я.

# 20
Винаги като чуя за самостоятелни мъжки уикенди в планината се сещам за един много хубав филм, който спечели доста Оскари преди няколко години.

И аз него се сетих. brokeback mountainCrazy

# 21
Благодаря ви много за отговорите и подкрепата. Но явно моят мъж е на коренно различно мнение и както някои предположиха няма да се откаже никога.
Питате ме защо е отидох с родителите му. Първо защото това беше преход от поне 4 часа по хижи и безлюдни места. Спаха на палатка на 2 градуса. А аз имам контракции от средата на бременността и дори по равното не мога да вървя толкова. А другото е , че имах и преглед за фетална морфология и трябваше да си стоя в София.
4 часа пеш и сън в палатка при -2 ами и аз не бих отишла.

# 22
Един ден ще се молиш да излезе някъде, да ти се махне от главата поне за ден.  Mr. Green  Това ми го беше казала една моя мноого умна шефка преди сто години. А намеците на съфорумките са  тъпи.
Съгласна съм с Минзиева. Моят винаги си е имал СВОЙ свят. От самото начало.
Докато бременях, май никъде не ходеше, само комадировки и веднъж-дваж-на ски на Банско. След второто му връщане родих. Mr. Green
От 2006 ходи на лов. Все се опитват да ме "хапят" дали съм сигурна, че точно на лов ходел. Ми не знам. Джипиес на колата му няма. Да ходи, където ще, важното е, че седем години почти се завръща все при мене. Толкоз.
Ноооо, аз от личен опит достигнах до извода, че не бих си късала нервите в мислене "Той къде, какво и с кого прави". Един живот имам, не бих го прекарала в дебнене и опити за налагане на ограничения.

Моят съвет е друг. Опитай се да извлечеш дивиденти за себе си от цялата ситуация.Ето, моят 'убос'ник и той отсъства 2 уикенда в месеца, но ни заведе на разкошна двуседмична ваканция на море без ограничения. После го накарах да ми обещае, че септември ще се вдигнем до Арбанаси или до Костенец в уикенд, в който не е на лов.И така.

# 23
Аз съм против само, когато мъжът си има свой свят, а на жената и се отказва това право и трябва да я компенсира или с подаръчета или общи почивки.
Ние и двамата си ходим някъде, когато и ако ни се появи нужда, никой никого не спира.
Жалко, че напоследък рядко имаме муза за това.  Confused

# 24
Ами, Паси, какво да ти кажа, аз , и да отида на лов, какво ще правя? Ще дюдюкам подир глигана?
Или какво разбирам от офроуд и тунингиране на Газка? ooooh! Веднъж ходихме с джипката на негов приятел по дерета и баири към Горна баня някъде, няма друг такъв ужас, изпохапах си устните.
А през зимата бяха взели по офроуд пътища едно разстояние от 60 км. за 6 часа!!!Е, това не е за мене, определено. Stop
Иначе имаме и доста общи уикенди.

# 25
Всъщност авторката не търси под вола теле не обхваната от параноична ревност ,наистина предвид бременността би било нормално да е повече кай нея.
Дори и да е превземка и хубаво би било да и угоди.
Ох , искам женски уикенд  Grinning

# 26
Всъщност авторката не търси под вола теле не обхваната от параноична ревност ,наистина предвид бременността би било нормално да е повече кай нея.
Веднага ти отправям оферта. Тъй като моичкият недолюбва по-луксозни хотели, си търсех ЖЕНСКА компания за удължен уикенд в СПА хотел. И даже и идеи си имах. Flutter

# 27

Аз нямам предвид да се откаже завинаги. А сега, когато жена му е на път всеки момент да роди.  И мисля, че мястото му е до теб на прегледа, а не в гората с родителите си.

# 28
Веднага ти отправям оферта. Тъй като моичкият недолюбва по-луксозни хотели, си търсех ЖЕНСКА компания за удължен уикенд в СПА хотел. И даже и идеи си имах. Flutter

Идвам и аз.

# 29

Аз нямам предвид да се откаже завинаги. А сега, когато жена му е на път всеки момент да роди.  И мисля, че мястото му е до теб на прегледа, а не в гората с родителите си.

В началото на 8 месец не се ражда, обикновено.

Общи условия

Активация на акаунт