За самостоятелните мъжки уикенди

• 8 439
  • 214
  •   1
Отговори
# 75
Според мен мястото на мъжа ти е до теб, когато имаш нужда от него, а сега определено имаш нужда. Това да те остави бременна сама и да замине някъде по баирите -е направо нямам думи! Аз съм преживяла един спонтанен аборт в 6-и месец преди години и след това през цялата следваща бременност се тресях от ужас. Не знам какво щях да правя, ако мъжът ми не беше до мен. Вярно, че не се случват често такива неща / и слава богу/, вярно е и това, че и като беше до мен не го предотврати, но на мен ми стигаше това, че е до мен в този момент и имах подкрепата му.
Същото се отнася и след раждането на детето- пона докато е мъничко и има нужда от повече грижи около него-трябва да поеме и той някаква отговорност по отглеждането, за сам човек е тежко.
Иначе принципно съм "за" самостоятелните "мъжки" , а и "женски" уикенди, стига да не се прекалява и стига другия да не се нуждае от помощ и подкрепа в този момент! Другото си е чиста проба егоизъм.

# 76
Имаше много отговори "Не си създавай излишни проблеми...главоболия..."  "Ходи и ти..."    newsm78
Тук не става въпрос кой колко ходи и къде,а че една жена е бременна ,с проблеми покрай бременността,а "любимото" не е до нея,когато трябва да я заведе на лекар,например,а търчи по горите.За мен това си е безотговорност от най-лошия тип.Интересно,какво ще стане ,ако той има нужда от някаква помощ,а тя му заяви "Сега не мога,планирала съм гости с преспиване при приятелка."Ще има гръм и мълнии,според мен,как така не може да помага на любимия,а тръгнала да се забавлява...
Ако е искал ергенския си живот ,да не се е женил.Да не говорим,че някои мъже и с три деца пак си играят на ергени.
Всеки има право на лично пространство и самостоятелни купони,но когато това не пречи на семейството,децата,отношенията.Когато за единия е проблем,тогава ...има нужда от компромис.
Иначе няма семейство. 

# 77
ясно от всичко до тук е, че е:

- лигльо на 20(щом излиза с мама и тати без жена си), или
- кръшка редовно, или
- абсолютен безхаберник и егоист, с който не си струва да бъдеш

аз не намирам разумна причина един женен мъж, който чака бебе, да си ходи наляво-надясно с всеки друг, но не и с жена си...

# 78
Човекът просто си държи на хобито, което в случая е егоистично малко или много, спрямо съпругата му, но той така е преценил. Не си то слагай, и моят е така, даже по цяла седмица ходи, когато времето позволява....оставя ме сама  с децата, баирбудала както се вика. Разбирам го, но важното е и той да ме разбере. Иначе няма смисъл.

# 79
  • sofia
Това, което ме кара да се възмутя е само и единствено фактът, че ти си бременна, в 8 месец при това и някак...ми, не е редно пък. Предполага се, че ти и бебето сте най-ванжото нещо в живота му. Другото, ще чака - не е жизненонеобходимо и не е честно и лоялно и човешко и т.н.
Обаче друго ме изумява - по-голямата част от списващите тук и тяхното тотално отрицание на самостоятелното забавление, коеот не само , че не се толелира, ами в голямата си част се радва на пълно отрицание. Е, това не го разбирам - да ходи , да се забавлява - всеки пък си има и негов свят и никъде не е казано, че щом сме женени или живеем заеедно 100% от времето ни трябва да минава заедно - откъде накъде? Това си е лично мое мнение -не ангажирам никой с него.

# 80
...
Обаче друго ме изумява - по-голямата част от списващите тук и тяхното тотално отрицание на самостоятелното забавление, коеот не само , че не се толелира, ами в голямата си част се радва на пълно отрицание. Е, това не го разбирам - да ходи , да се забавлява - всеки пък си има и негов свят и никъде не е казано, че щом сме женени или живеем заеедно 100% от времето ни трябва да минава заедно - откъде накъде? Това си е лично мое мнение -не ангажирам никой с него.

Все още не съм открила причина, когато има повод за излизане, аз да си стоя вкъщи или да въртя телефони да намирам друг за излизане, ако намеря, ще пиша.

# 81
...

Все още не съм открила причина, когато има повод за излизане, аз да си стоя вкъщи или да въртя телефони да намирам друг за излизане, ако намеря, ще пиша.
За мен основателна причина са приятелите на мъжа ми. Повечето са ергени, излизала съм с тях, но не ми е забавно, защото си говорят неща, в които не мога да се включа/ футболни трансфери, например/. И какво, мъжът ми да спре да се вижда с тях, защото на мен не ми е забавно с тях? Малко е нагло. Той също не обича да излиза с моите приятелки, защото сме си говорели за "женски простотии". Имаме само една семейна двойка приятели, с които можем да излизаме, но напоследък не го правим често, защото бременеят.

# 82
Е, това вече е друг въпрос, ние нямаме проблеми с вида на компанията, еднакво добре се чувстваме и забавляваме и с ергени, и с обвързани. И в друга тема писах - никога не съм имала само женска компания, дори, когато бях ученичка, необвързана, все сме били смесени, явно затова съм свикнала

# 83

Ами примерно да чувстваш физическо неразположение, да си уморена, да те боли глава или каквото там се сетиш, обаче пък се е обадил някакъв стар приятел на мъжа ти, който си е дошъл в БГ за малко да речем. Но няма нужда да отговаряш, защото знам,че ти би скочила на врата на мъжа си, че ако те остави в този момент, по добре да стяга документите за развода.  Mr. Green  И разбира се, че ти нищо няма да му кажеш, той сам ще се откаже да се види с човека, защото твоята компания е над всичко винаги.И да ти даде чаша вода с лекарство е негов дълг, къде ти такива забавления.  bowuu  

съжалявам Никол, но на всяка тема пишеш това и направо ме сърбят пръстите да го напиша.  Laughing

# 84
Това, което ме кара да се възмутя е само и единствено фактът, че ти си бременна, в 8 месец при това и някак...ми, не е редно пък. Предполага се, че ти и бебето сте най-ванжото нещо в живота му. Другото, ще чака - не е жизненонеобходимо и не е честно и лоялно и човешко и т.н.

Ами всеки чете различно.  Мен ме възмущава точно това - че много, при това жени , смятат, че  е нормално да зарежеш бременната си съпруга и да си гледаш кефа.

# 85
...

съжалявам Никол, но на всяка тема пишеш това и направо ме сърбят пръстите да го напиша.  Laughing

Почеши се спокойно, защо стискаш  Mr. Green
Да чукам на глава, здрава съм като бик, не се сещам да ми е толкова зле и да съм толкова уморена, че да откажа кръчма, каква по-добра почивка от ядене и пиене  Joy
А и не виждам какво им пречи да се видят у нас, дори без да ни е зле, предпочитаме да каним гостите си у нас, без значение дали живеят в бг или не, повечето ни познати също, така че едва ли би изникнало това като проблем, та да го мисля  Laughing

# 86
Обичам да гледам съпругът си щастлив и уважавам нещата, които харесва и го разтоварват. Няма по-доволна от мен, когато виждам, че той се чувства добре. Но, когато неговото щастие, е за сметка на моите нерви - Мерси много !!!
Да не говорим, че въобще не би му щукнало, да обикаля чукарите по родните ни планини с мама и тати, докато жена му - бременна и с предстоящо й тежко изследване, си стои у дома послушно.

Трябва да има някакви граници и някаква толерантност в семейството.
Но - аз си гледам само и единственно от моята си камбанария и моето мнение не е миродавно, това е ясно.

# 87
Мъжки уикенд...определено не го разбирам, моя ходи за риба, хоби му е, като се прибере е изморен, ядосан и го изкарва на мен и детето все едно сме му виновни. Мен ме дразни едно...къдто има мъже има и жени Crossing Arms

# 88
Сега разбирам, че като бременни повечето жени не са си подавали носа навън и са държали ръката на мъжа си през цялото време от страх да не би да се случи да родят по никое време и той да не е наблизо.  Laughing
На моя приятелка мъжа и беше на мисия с военни действия през цялата нейна бременност , за да изкара повече пари за тях, но да не забравяме, че все пак не живеем на самотен остров и ако нещо се случи все има на кой да звъннем.  Wink
Аз в осмия месец съм ходила на гости при приятелка с приспиване не еднократно и какво като не е бил мъжът ми до мен, нали ако нещо стане има други хора край мен, които да ме откарат в болница.
Ако мъжът работи на смени и жената почне да ражда когато той е на работа и няма възможност лично  да я закара в болницата , тогава какво прави? Сяда и го чака да се върне ли?
Преувеличавате със "страданията" на бременните жени.  Stop

В крайна сметка, ако на някоя жена и пречи много мъж планинар, не си взема такъв , нали?
Аз много мразя мъже маниаци на футбол и посмъртно не бих си взела такъв,просто няма как да го изтрая, камо ли да се влюбя и после да рева, че все това гледа.  Mr. Green  

# 89
Пасинет, ела ми на гости, ще те заведа в лЬОбимото си место. Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт