Юлчета 2008 (тема 119)

• 10 955
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
  • Sofia
Мерси много момичета! Hug
Кърмя много, той доста суче вечер. Почти не иска вода и затова гледам с кърма да наваксам.
Положението за съжаление при нас се влошава, вместо да се оправя, все по течно и зелено ака (с извинение Embarassed)
Ще пробвам всички съвети за течности, оризова вода давам, ще взема сокчета на Хип и чай от шипка (той разрешен ли е при толкова малки деца Rolling Eyes).
Утре сме на микробиология.

# 46
  • София
НБМ писах ти на скайп
давай Хидрасек и мажи със Седокрем има го в аптеките
http://family-bg.com/prX_3419.htm

Дуци не я бях видяла кошничката  Heart Eyes Страхотна снимка и фона е  Peace Радвам се, че ти е харесала!
А ти показа ли какво сме ти подарили  Mr. Green, че аз още не знам Laughing

Сега ще начешам на Любо самочувствието като му кажа, че сте харесали къщичката  Sunglasses

И при нас не е добро положението, Дени е с гной по сливиците, следобяд пак на лекар  #Cussing out

Забравих да почерпя за именния ден на Магито  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 22 юли 2009, 12:21 от ketito

# 47
Не съм показала още какво ни подарихте Blush Но това не означава, че Анна не играе с нея, напротив. Всичко подрежда във фурната Mr. Green
Правих й снимки, но не ставаха за нищо и се самонаказах, като ги изтрих с мисълта, че ще повторя сесията, но тя пък отново е болничка и не ми се иска да я измъчвам. Днес следобяда ако е по-добре съм се наканила пак Blush

# 48
Честито на днешната серия рожденици!  Mr. Green  Grinning   bouquet

Белинда, добре дошла! Снощи мернах вашите в Градската градина

НБМ, купи сироп Шипко - по-добре действа от чая, става за бебета, те не са и бебета вече де, от студено пресовани шипки, някаква специална технология, подсилва имунитета, апетита подобрява, а за разстройството вземи шипково брашно - на кутиите има инструкции - може да направиш кашичка или нещо друго
Може да вземеш и на Милупа една кутия от тези с пробиотик - това са млечно-киселите бактерии, които регулират чревната флора - става за пиене като мляко или за каша - според количеството, което сложиш

И Ели е със зелено ако, но поне е 1-2 пъти на ден, буди се по хиляда пъти на нощ, пак имам рагади на едното зърно, имаше температура за само една нощ, а от дектарина налепите се махнаха от 1-2 намазвания

През нощта съм пращала кака и на морето с влака и сега умирам за сън, умирам и от глад

# 49
Честит Рожден Ден на сладкото Кате, Яската, Мариела, Маги, както и на Весела и Александра!
Да растат здрави, весели, палави и умни!

Честит Имен Ден на всички прекрасни Магита   bouquet

Бързо оздравяване на болничките Hug

Сисони, Никол е страхотна Heart Eyes

Сакси, отново не мога да отворя снимката ти Rolling Eyes

Кетито, къщичката е прекрасна Simple Smile. Браво на мъжа ти Peace

# 50
  • Варна
Честит рожден ден на Катето, Ясен, Мариела, Маги, Весела и Александра!

Честит празник на имениците!

# 51
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ МАЛКИ ГОЛЕМИ РОЖДЕНИЦИ
 nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday

ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦА И МНООООООГО ДА ВИ РАДВАТ!!!

Дуци, честито ви християнче. Видях снимките, чудесни са! Тортата е прекрасна, Ана също.
Бързо да оздравявате, че лятото върви.

Ето малко снимки от нашето градинско парти
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=402790

# 52
Честит рожден ден на Катето, Ясен, Мариела, Маги, Весела и Александра! Да са здравички и да радват мама и тати !!!

Честит Имен Ден на всички Магита 

Tired Снощи имахме кошмарна нощ  Tired - голямо повръщане , голямо чудо. 6-7 Пъти съм го преоблякла. 2 сменеми чаршафа на кошарата и 1 на спалята + едни мой дрехи  Shocked. Миличкот , голям рев. Носене на ръце и заспиване с 300 зора и будене с плач. Заспа към 24:30 и се събъди в 3 , плака и будува до 4:20  Rolling Eyes Cry.  За щастие днес е добре , но хапна много малко , дано всичко да е минало вече  Praynig . Какво му стана незмам........нито Т нито нещо друго  newsm78...................

За капак  и предната вечер се беше събудил в 4:30 и будува до 6.........тогава заспа и спа до 9  ..............и от недоспиването и търченето насам натам вчера и ма мен ми беше зле и мн. отпаднало. Добре че майка ми ми е на  готи , че имах кораж...........че иначе както съм сама в къщи щях да се побъркам  ooooh!

П.П разгледала съм снимките Емчо много готин , както и Никол  Simple Smile

Кетито много сладка къщичка

......исках още нешо да пиша , но забравих.............

# 53
Честит рожден ден на Катето на Гнидка, Яско на тити, Маги на Sa, Мариела на ТоНи, Весела и Александра! Да са здравички и послушни   bouquet

Честит имен ден и на Магитата!

Христуш, надявам се Марти бързо  да се оправя!

НБМ, за судокрема и аз съм чувала само добри отзиви, но не съм ползвала. Аз ползвам за Симона СебаМед и й действа супер, но няма да ти го препоръчам, нали сте алергични към него. Плакни малко дупето с вода и сода. Наистина помага, въпреки че са бабини девитини. Дано скоро се оправи и Дени.

Кети, стискам палци за Маги да се оправи хемоглобина. Дано и баткото е добре вече. Намъчила си се, но пък къщичката е супер и компенсира!

Дуци, аман. Дано бързо се оправя Ана!

Селави, сподели, ще ти е по леко.

И всички останали болнички голямо  Hug и да се оправят вече!

Доне, Иви, дано се успокоят нещата и не се стигне до мастити като при Пърли. Казвайте как сте, че ви мислим.

Пърли, как си?

Сакси, снимката ти пак не се отваря  Embarassed

Разгледах страхотни снимки на Астарта , Мерилу и Сисони. Астарта, ще успеем ли да се запознаем някога???

Надявам се не пропускам някой..... #Crazy

ПП. Юцка, сега прочетох. Дано скоро се оправи Мики

# 54
Ох, не мога да ви изчета Embarassed Гого от 3 дни е с афти по гърлото- имало някакъв вирус и сме го лепнали веднага. Отначало не ядеше, не пиеше вода, не спеше. Направо 48 часа бяхме като сомнамбули.  И.... непрекъснат рев Crazy  Побъркахме вкъщи. Добре, че мъжът ми е в отпуск и ми помага. От снощи вече е по- добре, хапна мъничко и си поспа, и ние усетихме подобрението - поспахме с баща му. Хич не си е работа това. Като гледам  доста болнички в темата има. Дуци, Гнидка, Села ви, дано бързо се оправяте и вие.
НБМ, Гого в началото на април беше така- с разстройство, температура- но той и повръщаше. За някакви си часове се обезводни. По спешност ни вкараха в болница- оказа се някакъв рота-вирус/не ги разбирам много тези медицинските им наименования Embarassed/ - 4 дни беше на системи, милото. Не казвам всичко това, за да те плаша /все пак вие от няколко дни сте така, а при нас стана за часове/, просто исках да споделя, че наистина е важно да поемат течности дечицата, иначе... лошо. Аз минах през този ад  и знам, че е много тежко. Дано бързо да се справи малкия  Praynig
Кетито, страхотна къщичка си имат дечицата  smile3501 , много ще им е забавно в нея, сигурна съм.
Благодаря на всички, които споделиха за рибата  Heart Eyes. Аз взех пюренца на Гербер със сьомга и за захранване с рибка ще започна с тях. По-нататък ще му дам и домашно приготвена.

# 55
  • София
Днес случайно видях, че Дея на небцето има бяла точица. Като гноен връх, но без пъпка, а само върхът. Поне до колкото тя ми разреши да видя. Хрумна ми, че това може да е причината да не иска да яде, но пък от друга страна само обедните пюрета не ги иска  newsm78 Днес не давах нищо между храненията след закуска и изяде повече от половин буркан и не беше толкова трудно храненето, но пък видях бялата точица  Sad
Утре ще я водя при лекарката, която каза, че за първи път чува за такава бяла точица на небцето и въобще не може и да прдеположи какво би било това  Shocked. А аз се сещам, че някой от вас говореше за такива неща в устата или беше за налепи някакви  newsm78 Какво представляват налепите ? Сетих се за млечница, но тя отхвърли това като вариянт.

Много болни бе, какво става  Sad

Нашия хемоглобин се оказа 108, а не 106 и лекарката иска да даваме Малтофер. Ще изчакам засега поне за след морето.

# 56
  • София
Фея Мая  Hug, а какво представляват афтите ?

# 57
Юцка, Фея, бързо оздравяване на малчуганите Hug

Оле, ние сме се запознавали (на срещата в Мола в Макдоналдс). Обаче нямахме време и две думи да си разменим тогава, вие май си тръгвахте newsm78. Все пак се надявам да ни се отвори възможност някой ден наистина да се срещнем по-така Hug.

Дони, дано скоро нещата ти се наредят по желания от теб начин и да се успокоиш Praynig. А вие къде всъщност си наехте квартира?

На Илия му остават още 3 зъба от новата офанзива. Докато пробият ще ми се разкаже играта. Пак цяла нощ приплаква и се събуди окончателно в 5.30. Гнидка, той по същия начин плаче спейки. Това го прави от няколко дни и съм почти сигурна, че е от зъбоникненето. Днес спа по време на разходката в количката и постоянно се сепваше, все едно ток преминава през него. Вече се чудя какво става Rolling Eyes.

Нинче, ти си знаеш най-добре, но аз на такъв хемоглобин не бих давала допълнително желязо Peace

# 58
rapunzel,Ole,T през деня нямах,ще следя и тази вечер,но гърдата ме боли,виждам че е и леко зачервена  Tired  Благодаря ви,че ме мислите  Hug
Хемоглобина на Алекс е 95,ще пие Малтофер три месеца  Tired

# 59
НБМ, само да допълня, че докато беше болен, Гого пиеше лечебна хумана. Тя е специално за разстройство- от другото мляко- обикновено АМ- дори се влошаваше положението.
Нинче,  не съм лекар, но да споделя, че афтите изглеждат като белезникави петънца по гърлото на Гого. Чувала съм , че са подобни на гнойните налепи и доста лекари бъркат гнойната ангина с афти.

Общи условия

Активация на акаунт