Uraaa! Плуване за бебета!!!!! - 4-та част

• 86 717
  • 496
  •   1
Отговори
# 330
Ние също бяхме в събота в б-цата на Мазнейкова. Посетихме я понеже ни е по-близо и основно - беше в неработен ден. Басейнът за по-големите - над годинка ми се стори доста хладен. На малкия по едно време му посиняха устните и взе да му трепери брадичката. Инструкторите наистина са много дружелюбни и любезни, но те са си треньори по плуване и се опитват да подготвят децата за "реалното" плуване - как да ритат с крачета, раздадоха им надуваеми "неща", не знам как се казват, за ръчичките, дунапренени макарони, залепени като пояси, дъски за плуване...не е плуването за бебета, което напомня гмуркане. Не беше това, което очаквах. Надявам се да имам скоро възможност да посещавам заниманията на Александра. Много ми е неудобно само, че е в работен ден. Че е далеч се преживява Grinning

# 331
Записвам се да следя, че и ние търсим къде да ходим. Май ще се пробваме в Банкя, знам че е обсъждано, но как да изчета толкова много теми, та ако някои има желание да ми отговори ще съм много благодарна. Въпросът ми е - аз искам да заведа дъщеря ми на свободни часове, не с инструктор, просто да се плацикаме, става въпрос за Банкя, някои ходи ли така и знаете ли кога е най-подходящо от гледна точка на чистота и малко хора. Например кога сменят водата и ей такива неща. Много ви благодаря!

# 332
  • София
vesy_evi, аз ходя в Банкя и не ползвам инструктор. Водата се сменя в понеделник и четвъртък сутрин, така че за да уцелиш новата вода, трябва да отидеш не по-рано от 14 часа (ако отидеш по-рано, басейна няма да е напълнен още). Аз обикновено ходя към 15 Simple Smile За хората - ами понякога има повече, понякога - по-малко, трудно е да се каже.

# 333
Момичета, къде освен в Банкя има плуване за бебета.Мойта не е съвсем бебе, на 3,5 год .и много обича да плува Grinning

# 334
кака Сиси, вие вече сте в друга "категория". Децата над 3 години вече могат реално да се учат на плуване - стилове, крака, ръце. Те са достатъчно големи да следват инструкции. Можеш да погледнеш къде ходят децата от детските градини например - аз знам за Спартак, при Мазнейкова също има, а наскоро гледах в Германи (немската градина) урок по плуване за деца с инструктор - 30 лв за 4 посещения + кафе за родителя Simple Smile

Ние вече два пъти ходихме в Св. София, но нещо "уроците" не са това, което си представях. Базата е приятна, топло е, водата е чиста и е 34 градуса в джакузито, в което влизаме с бебетата, но дефакто истински урок с някакви упражнения няма. По скоро е нещо като плацикане на мама и бебе под погледа на инструктора Simple Smile

Май ще се пробвам да отида и до Банкя да видя как е и да направя сравнение. Въпреки че е на другия край на града...

# 335
За Банкя към момента са престанали да сменят водата в четвъртък. А да ви кажа нещо и днес ми се стори под съмнение...  newsm78

Адинка, ти ходиш ли??? Ние ходим, но нещо май не му понася лудницата, която се получва с още десетина бебета, та я умувам какво да правим... В 15 часа без проблеми ли те пускат? Може да се организираме нещо за понеделник?  Hug

За басейна при Мазнейкова каква е водата в басейна-джакузи за бебетата, някой знае ли, в смисъл с минерални соли или хлор?

Иначе открих и един друг басейн с минерални соли и се организира плуване за бебета и в него, но входът е 30лв., което ми се струва безумие.  #Crazy

# 336
здравейте, гледам юлските мами тук Simple Smile
със запролетяването започвам да се ослушвам за басейн
ако може да ми дадете цени за басейна в Банкя ,че да се ориентирам (епона -30 лв. и на мен ми се вижда много .... но може да споделиш къде е басейна )

# 337
  • София
Епона, не съм я водила скоро, че нали е хремава, да не ръсим бацили в басейна. Обаче се подобряваме вече и ако е добре, в понеделник я замъквам и ще се радвам да се видим  Hug. В 15 часа без проблем ме пускат; и на рецепцията са ми казвали, че ако искам да ползвам инструктор - ползвам и идвам в еди-колко си часа, а ако не искам - да идвам когато искам.

При Мазнейкова не съм ходила, макар че ми е на 15 минути път пеша; може да се обадя и да отида и там някой път да видим как е.

Поспалана, цените в Банкя са 5 лв на човек на посещение (за бебето не се плаща, а само за възрастните му придружители) или 30 лв карта за 10 посещения. Поне така беше преди месец, предполагам, че нищо не се е променило.

# 338
Адинка, то се измъчихте с тая хрема вярно. Дано скоро да е минала съвсем и да може да поплуваме.  Hug

поспалана, онзи басейн май е някъде в района на околовръстното х бул. България... И не съм сигуна дали това е за родител + бебе или само за родител, а за бебето допълнително.  newsm78 За Банкя Адинка ти е писала.  Peace

# 339
благодаря много за бързите отговори  smile3501

# 340
Епона, гледам, че си писала, че е лудница 10-тина бебета, това за орагнизираните часове с инструктор ли се отнася или по принцип си е пълен басейна и през другото време.....а той малък ли е, в смисъл при 10 бебета много ли е нагъчкано, защото ние досега като сме ходили на спа почивки и се е случвало да има повече от 10 човека в басейна, но не се усеща чак пък лудница, може би в Банкя е малък басейна.....и ние се каним другата седмица да го посетим.
И още един въпрос, със сигурност също обсъждан, ама.....до каква възраст са задължително с памперс-бански, защото моята си ползва гърне, но е на 1г и 5м и там сигурно ще ме накарат да и сложа такова нещо. Вие какви ползвате, от къде да си купя...хич не съм наясно.

# 341
vesy_evi, да при чаовете с инструктур. Сравнително малък е басейнът, квадрат 5-6 м. страната да е, но не е толкова гъчканица (изключвам съблекалнята  Crazy ), колкото се получава много шум и това му пречи на моето бебе...

Памперси има на няколко фирми. Има в ДМ (на тяхната си марка, аз тях ползвам и съм доволна) и в Кауфланд (Хъджис) предполагам и на други места продават. Има и на Либеро, но тях не съм ги виждала засега. Ако си абсолютно 100% сигурна, че няма да реши да си свърши работата в басейна, водата все пак предразполага, може и без бански.

# 342
Епона, можеш ли да кажеш кога точно са часовете с инструктор и трябва ли да си запишем предварително час. Ако да - може ли да ми дадеш телефона на Александра (може и на лични, да не го пишем във форума). Мерси.

# 343
ljufis, на този етап часът е понеделник от 17:00, трябва предварително да се чуете.  Телефонът ѝ го има и публично обявен: цък

Освен таксата за вход на басейна (по-рано коментирана), се плаща и 5лв. на инструктора.  Peace

# 344
Само да добавя, че ако решите да ползвате инструктор е добре да се уговорите с Александра. Ще се видите с нея един или два пъти, за да ви покаже някои упражнения и като прецени, че бебето е готово, ще ви „пусне” в басейна.
Памперс бански на Либеро има в Пикадили. Аз водя Малчо или с такива, или с бански. Той ползва гърне от осем месечен, но никога не съм го вкарвала гол в басейна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт