Августинки 2009 - тема № 52

• 11 882
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
[Честити бебчета на  Руми-Алекс, Бояна и Петя, нека много да ви радват!
newsm53 newsm53 newsm53

# 196
Добро утро! Embarassed Аз преди малко ставам, но пък как се наспах..... За втора поредна нощ киселините не ме събудиха. Преди да си легна пия вода в която е киснал въглен и май помага. А сега ме чака едно ароматно кафе с мляко, което смятам да изпия с вас. А после ще започна да се ядосвам на това, че за пореден път са ни спрели водата.

Направлението и амбулаторната карта се издават щом влезеш в 9-я месец, а може и ден- два след това. Аз например трябваше да си ги взема вчера Rolling Eyes, но не успях и за това ще отида в понеделник. Имам си талонче с кръвната група, което стои в мен.
При предишното раждане в амбулаторната карта нямах въведено нито едно изследване и не се знаеше каква ми е кръвната група. Shocked За кратко по спешност в болницата ми направиха всички изследвания. Мисълта ми е, че ако тръгнем да раждаме няма да ни върнат. Grinning

Последна редакция: пт, 24 юли 2009, 10:30 от KENGA

# 197
Благодаря за отговорите.
От всичко прочетено до тук установих, че двамата доктори изказват 2 противоположни мнения.
Аз съм с високо кръвно по принцип и съм по-склонна да вярвам, че плацентата презряла, защото при предишната ми бременност още в 8 месец плацентата ми беше 2-3 степен зрялост.
При всички положения в понеделник ще ида за трето мнение, макар че тук в Бургас не съм убедена, че мога да се доверя на някой. А за сега си се нагласям за секцио в началото на август, т.е. според мнението на варнрнския доктор.
Благодаря ви пак.

# 198
Някой ползвал ли е или ще ползва ли такива пелени? http://www.bambinomio.bg/
Дано да не е обсъждана темата... Whistling

# 199
Аз за I-ви път чувам и виждам такива пелени. Изглеждат практични. Не видях какви са им цените и имат ли р-ри.

# 200
  • София
Привет в голямата жега!
 Sunglasses

BebEshOnDeL това са т. нар. пелени за многократна употреба. Има много видове и производители. Бамбиното е едно от най-разпространените в Бг. Това е една от темичките във форума за тия пеленки - предполагам ще ти е интересна.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=392412.0

Аз съм се спряла на друга марка, но ми ги донесоха от щатите: Fuzzi Bunz

Мами срещичката за 12:30 в Спагети Къмпани ли остана?

# 201
Тук могат да се видят цените...  http://shop.danet.bg/index.php?cPath=167 четох няколко теми,ама не ми стана ясно: купуват се гащички, памучни пелени които се перат и подложки?  Rolling Eyes а тия био пелени за еднократна употреба вместо помучните пелени ли се слагат?

# 202
Здравейте момичета Grinning
Преди малко се прибрах от поредния преглед в боллницата и нямаме никаква промяна.Стоим си на тези 2 см от понеделник Sad.Надявам се скоро да се почне вече.
На вън е ужасно горещо и повече не мисля да мърдам никъде.
Снощи сънувах най-ужасния сън.... Родих мишка  Sad Sad Sad.Събудих с погнуса и отвращение.Притеснявам се за бебо,дано всичко е на ред и този сън не означава нищо Praynig Praynig Praynig

# 203
  • София
Честито на Петя , Бояна и Руми-Алекс! Да са им живи и здрави дечицата   bouquet

Долс, не се притеснявай- от нашите объркани от емоции и хормони мозъци може всичко да се очаква- включително смахнати и нищо незначещи сънища.  Забрави го тоя смахнат сън и се усмихни широко    Hug

Ау, ама днес е просто ужасно горещо! Аз съм се прикротила на хладинка вкъщи и мисля да не си показвам носа до довечера, а страшно много ми се излиза.

Лек и спокоен ден Simple Smile

# 204
Ето я и  новината от днес- beyb_73 роди Боян с идеалните мерки 3500гр и 50см. Мама и бебе са добре  Hug

Честито на Напетиа, Бояна и Руми-Алекс!

# 205
И у нас е голяма жега. След малко ще вляза в банята да се поразхладя (ако има вода разбира се), а после ще се заема да си довърша подредбата на гардероба, която започнах вчера.

Какво ви е мнението за създаване на блог на децата? Бихте ли направили такъв на детето си и защо?

# 206
Хайде честито!Да им е живичко и здравичко.

# 207
Честито на мама beyb_73   и добре дошло на бебе Боян,  да е жив и здрав!!!

# 208
beyb_73 роди Боян с идеалните мерки 3500гр и 50см.

А така,още едно бебе Grinning Да е жив и здрав малкия мъж Hug
А аз,защото много бързам май ще си изчакам термина,само да не го и мина Joy

# 209
Честито на мама beyb_73   и добре дошло на бебе Боян,  да е жив и здрав!!!

Общи условия

Активация на акаунт