Гореща лятна ВЕЛИКОТЪРНОВСКА тема

• 16 544
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте мами-Великотърновки
Една приятелка ме светна за това хубаво форумче и аз реших,ако не е много нахално от моя страна ,да ви досадя...Приемате ли още една мама великотърновка?
Казвам се Милена и имам дъщеря на 7 месеца-Катерина.За това сладко форумче ми отвори очите Пеперудката,за което много й благодаря  bouquet
Много бих се радвала,ако се запознаем поне с някоя от вас...
Ще се постарая да бъда редовна в писането и полезна на някого със скромният си опит като мама
Хубав ден ви пожелавам!!!

# 181
Добре дошла, Миленка  Hug утре за заформя една срещичка в Марно поле - чудесен начин да се запознаем   Wink
Благодаря на всички момичета, които ме добавят във Фейс-а! Супер сте   bouquet

# 182
Раленце,а няма ли да е много нагло от моя страна-бух и направо на срещата?Благодаря за поканата...Ако успея,ще дойда...

# 183
  • Велико Търново
Здравейте... Аз във Facebook съм Doroteya Panova.... добавете ме имен Simple Smile

За утре ще се постарая да дойда.. дано успея

# 184
здравейте, търновки!
извинявам се,че нахлувам така, но имам нужда от помощтта ви.
от Габрово съм.
дъщеря ми е приета във вашия университет.
търсим квартира, ако някой може да помогне ще бъда много благодарна!

# 185
splitka, писах ти на ЛС.  Hug

# 186
  • Велико Търново
Миленчето, въобще няма да е нагло, смело идвай  Hug

Ходихме със Симонка до Метро за пюрета и до Евробебе за памперси - Хъгис, Молфикс и Канбебе са на 18,50ле!

# 187
Мойта мила щерка ми брои минутите пред компчтъра и чака да даойде нейното време....
Миленче, добре дошла и без притеснения! Ралчето и тя да не се спотайва....Ох, да не бях болна, че като гледам каква голяма среща се оформя, а аз ще си стоя вкъщи... Sad Полсе ще има да наваксвам!
Splitka, аз съм от Габрово. В нашата кооперация се дават апартаменти под наем-ще попитам!
Наде, какви са тия цени, бе жена? Направо ме разби!Ние вземахме в началото от там Pampers, но нещо хич не ми хареса. Беше турско производство....После ходех за разни работи, които все липсваха и щяха да ги зареждат....Но откакто откриха магазина Щастливо Бебе в Триъгълника, пазарувам само от там и от Метро.

# 188
радвам се, че тъжиш за мен Мартеничка  Hug . И на мен ми е тъжно за вас, ама само ви чета на бързо вечер и нямам време да пиша, с тая пуста работа  ooooh!
Ето днес, съм в отпуск, но се наложи да сляза в офиса до обяд...
Сега ще ходя по доктори, утре пак - и ще една поооочивка...  Crossing Arms  ама поне ще имам време да попиша по разни форуми  Mr. Green

И никой не ми каза къде да заведа малкия за подстригване....  Tired (или пише на първа страничка  Blush )

хайде за сега чао - а после още

ПС: "bandido" = на polinita  Mr. Green  не знам защо, но ме влече испанския и много искам да го науча  Grinning

# 189
Здравейте!

Привет на новата мама.  bouquet

Днес си направихме хубава разходка из централните паркове. Имаме си тати в отпуска и съответно кой да бута количката по баира нагоре Mr. Green, а и времето е разкошно. Та, искам да споделя с вас, колко съм бясна на кмета и най-вече на безобразните детски площадки!! #Cussing out Досега сякаш не бях обръщала такова внимание, но сега като ми е по-голямо детенцето и иска да играе съм потресена. Особено отчайващ е парка до битака...Как може, как може такова безхаберие!!! Няма кьорава люлка, всичко е разглобено, мръсно, ръждясало опасно... Twisted Evil Да не споменавам гениалното решение - единствената по-голяма детска площадка в парк Марно поле да е настлана....с камъни!!! Shocked Shocked Преди две седмици се върнах от Лондон, там такова чудо НЯМА!! ooooh! Не може да разчитаме само на тесните детски кътове тук-там в препълнените заведения, безобразно е просто...Давайте да се хванем и подписка нещо да измислим... Tired

Ох, излях си гнева, олекна ми. Mr. Green Иначе се разходихме перфектно.

Хайде усмихнат ден! Hug

# 190
  • Велико Търново
Деси аз съм ЗА ЗА ЗА.. от извесно време аз се гневя на същите неща ...и не мога да проумея...как баща и дете ще се люлеят на едни и същи люлки  и ще се пързалят на едни и същи пързалки....това са си 20и  няколко години бе хора Shocked и нищо ново.
Единственото място, което е подходящо за деца и има някакви забавления е Ксилифор ...но не може всеки ден да се ходи там... не знам къде да водя Карина ,за да се наиграе ..да е безопасно и тнт.

Hug

# 191
  • Велико Търново
Здравейте, Мами и кандидат Мами. Голямо движение из темата ей:) Много сте активни, може би заради хладното време, а?
denitcheto, бързо се оправяй Simple Smile Поне имаш сили да пишеш из форума. Браво Simple Smile
milen4eto78, добре дошла Simple Smile
Наде, със Симонка винаги сте ме кефели как ходите до толкова далече... А на Памперс къде са най-евтини памперсите? Някой знае ли?
bandido какво означава? И какви са тия доктори в това хубаво време? Надявам се не е нещо сериозно.
Ditta подкрепям възмущението ти, мен ме е яд на разбитите тротоари. До центъра едва се слиза Shocked Shocked
За Еличка се надявам утре да си на линия и да ви дам парички.
Ние вчера станахме на месец, мързеливата майка нищо не направи на детето, само и купи дрешки и излязохме семейно на ресторант.
Днес бяхме на консултация, след ГОЛЕМОТО КЪРМЕНЕ - 700 грама сме наддали, което ми е голяма лична гордост:) Ей го детито, как спи, докато майка му пише из форумите: http://picasaweb.google.com/julia.beleva.vt/1#5366829177744927570
До утре Simple Smile

# 192
Привет мами,
Дита аз съм за подписката не с две ръце ами и с два крака - не стига че само 2 -3 парка има за целия град  ами и те не са като хората , освен мръсотията и всичко е старо и счупено.
Момичета аз утре малко ще закъснея за срещата, че днес не успях нищо да снимам утре ще го направя преди 10 а освен това трябва и малкия разбойник да се храни към 10 , нооооо ще дойда и ще направим всичко както сме планували - да съберем парички и да ги внесем

# 193
  • някъде там
момичета моито Еми ми прави вече втори път номер като повръща от страх, незнам какво да правя помагайте  Shocked единия път беше от страх да няма пак компреси от оцет, а сега преди малко от страх като заговорихме за яслата

# 194
  • Stuck in a moment
Milenche78, добре дошла Hug. Дъщерите ни са адашки, освен това почти на една и съща възраст  Grinning

Утре да не стане едно кърмене в дъжда...като гледам как светка тази вечер...Между другото днес ми се случи нещо доста смотано. Понеже излезнахме по-рано с Катето и тя пропусна следобедното пюре, реших да я накърмя в парка. Заметнах се през рамото с една тънка завивчица, пъхнах я отдолу и хайде, нищо не се вижда. Е, ясно е, че кърмя. И минават покрай мен майка на средна възраст с едно момиче и момче някъде около двайсет годишни. Понаконтени.Момичето и майката (явно) си изкривиха очите да ме гледат и дъщерята тихо каза "Хм-хм-хм, още малко и ще повърна" ,а майката добави "И а-а-аз" в същия тон...
И други хора са ме виждали да кърмя, но никой не е вадил такава грозна реакция и ако бях решила да прекъсна кърменето на дъщеря ми заради тях, щях да отида и да ги ритна отзад Close

Дита, днес те видях в магазина на Тригълника, обаче ме досрамя да ти се обадя, да ме питаш защо ли Embarassed....Само по магазините се засичаме  Simple Smile Другия път вече няма да си мълча. Ако се направи подписка за подобряване на парковете ще се подпиша  Peace
Денитче, по-бързо да оздравяваш   costumed050

Общи условия

Активация на акаунт