Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява процесът на добавяне на новородени към тема във форум?
Какви са препоръките за добавяне на новородени в тема на форум?
Какви са препоръките за подготовка за раждане и грижи за бебето след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява процесът на добавяне на новородени към тема във форум?
-
Какви са препоръките за добавяне на новородени в тема на форум?
-
Какви са препоръките за подготовка за раждане и грижи за бебето след раждането?
Препоръките за подготовка за раждане включват консултация с лекар относно избора на анестезия и разглеждане на възможностите за следродилни грижи. За следродилните грижи е важно да се подготвят необходимите материали за бебето, като лепенки за пъпна връв, кремове против подсичане, както и да се консултирате с педиатър за подходящи грижи за новороденото.
-
Какви са препоръките за грижа за пъпчето на новороденото?
-
Какво да правя, ако имам непоносимост към ланолин?

Да са живи и здрави и много да радват мама и тати!!!Аз си купих един препарат на Бочко за измиване на шишетата преди да се изварят(понеже някои питаше,та аз да си кажа
, моя бебок също няма намерение да излиза скоро, утре ще ходя на запис на тоновете пък да видим какво ще каже лекаря. Аз съм стегнала багажа отдавна, за бебето съм купила комплекта за изписване без пелена, защото ще използвам тази от каката ако се наложи, едно шише за вода на Чико (аз съм им фенка и затова само такива купувам), за сега мисля да кърмя, но и да не мога по някаква причина имам шише и за мляко, кош за кола ми даде една приятелка, само легълцето си чакам утре и съм готова с всичко ще си дочакам термина спокойно и си пожелавам както и на всички вас едно здраво и голямо бебе