Август Тема 53

• 11 902
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте сладурки  Hug

Най-накрая да седна пред компа за 5 мин! Да ви кажа моите днешни оплаквания - поредни! Тресе ме ужасно разстройство!  Shocked Такива болки, такова нещо ужас. И ТОВА не знам има ли нещо общо с евентуално скорошно раждане, но е ужасно  Cry Исках да си избърша поне прахта днес, но явно и това няма да успея Sad А прозорците кога ще успея? Уфффф  ooooh! Вече просто нямам търпение да ви кажа. Хайде да идва и да се приключва с бременността вече, че на мен нещо последните 2 седмици доста ми дойде. Искам си вече бебкатааааа  Crossing Arms  Heart Eyes

Цвети: Аааа радвам се, че си ме мислила  Hug А на мен в у-щето що ми казаха, че ни пудра, ни лепенки се слагат? Най-добре било само със спирт да заздравява пъпчето.  newsm78 Иначе си права - като се върнем вкъщи и още не ни е паднала клампата предполагам в болницата ще са ми обяснили те как са го слагали, та и аз така...

# 91
Аз само се записвам, че
нямам компютър сега при
 мен и ви чета през
gsma.

# 92
Аз днес реших да преборя лошото настроение,като се разкрася малко.Боядисах си косата и си оправих най-накрая маникюра pletka.Не ми се занимава с   clean ,а и без другото свекито и мъжа ми са ми забранили да пипам каквото и да било.
Мисля да си да си сложа свещичка скоро да се подготвя за родилното,че не правели клизми и се притеснявам да не зацапаме положението smile3550. Янче на тебе сега ти е добре дошло  Grinning
Някои иползвал ли е такива свещички и знаете ли как се казват,за да не се червя в аптеката докато обяснявам за какво се използват?А и след колко време започват да действат  newsm78

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 16:32 от dolls

# 93
  • Sofia
Стрелче, добре дошли с бебенцата!  Hug Чакаме снимки!  Grinning

Янче, спокойно де, ще си гушнеш бебка съвсем скоро. Ти защото всеки ден чакаш да се случи, затова ти е толкова тягостно вече. Успокой се и се наслаждавай на последните дни на бременността си, мисли си за скорошната ви среща с малката принцеса - колко здрава и красива ще бъде, как ще се гушкате, как ще се грижиш за нея. Но не бъди нетърпелива ...  Hug

# 94
  • На плажа
Стрелче,добре дошла,прегръдки на малките мъничета Hug
Аз се възползвах от прохладния ден и изчистих цялата къща,наредих си гардеробите,понеже от както сме се преместили,половината ми багаж е по торбите.
Трейси Вчера започнах да си подреждам чантата за болницата,в момента вътре има само документа за кръвната група  Mr. Greenвсе някога ще го подредя ,само да не е в последния момент,с контракции Laughing
Янче  и на мен ми писна да съм бременна вече Crossing Armsно май ще си изкарам до края и това е Thinking

# 95
Здравейте, бъдещи мами! Grinning
Има ли място при вас за още една нетърпеливо очакваща мама?  Heart Eyes
Терминът ми е 13.08. и вече броя дните; втора бременност, баткото е на 5 годинки  Grinning.
Засега съм решила да раждам в Шейново.

Ще ми е приятно да си бъбря с вас  Heart Eyes

# 96
Катето ти нямаше ли да раждаш секцио или съм се объркала нещо?

# 97
Добре дошла Нинчо   bouquet

Яни, ти май вече се вглеждаш във всичко, което ти се е случвало до сега, но с разликата че ти се иска вече да е симптом за раждане. Права е Хариела, не го мисли толкова и когато стане тогава  Hug С мислене няма да го предизвикаш  Laughing
Аз какво да кажа?! През цялата бременност ми говореха за бебе гигант, как щяло да се роди рано, как трябвало да пия хапчета за контракции и термини ли не се сменяха, чудеса ли не бяха... ooooh! И `кво? От както съм влезнала в деветия съм в постоянно очакване! Е, писна ми. И аз като теб, за всичко си виках- скоро ще е... Минаха 3 седмици и даже без подготвителна контракция! Така като гледам ще родя около 5-6 Август и то предизвикано  Laughing  ooooh!
Стига го мисли и споко  Wink Hug

# 98
  • Пловдив
Здравейте мамчета  Hug   bouquet
Аз да се отчета днес.
Вчера бях при доки ,гледахме се с момъка ,който дъвчеше нещо и мигаше  Heart Eyes  Grinning вече е 2500гр.
Гледа ме и имам 2 пръста разкритие  Thinking ,сега трябва само да лежа,и да се задържи положението колкото се може повече .
Трябва утре да си пусна,кръв и урина,да ида до кожния диспансер да ме тестуват(имам алергия към някой антибиотици)и да отида за вагинален и анален секрет  ooooh! .Въобще цял ден по лаборатории ще обикалям.
Та това е от мен за сега.
аааа Добре дошла на Nincho

# 99
Нинчо, добре дошла при нас и дано ти хареса!

Стрелче  Hug

Мамчета, стига сте се притеснявали, бебчо знае кога да излезе, ако не иска и около термина, предизвикват го и ще си го гушкате

прохладен ден

# 100
Данче от това, което си написала ми звучи, че и ти всеки ден чакаш да се случи, пък мен успокояваш!  Mr. Green Laughing А иначе аз съм си споко. Просто казвам, че вече ми омръзнаха незгодите на бременността и искам да раждам, както и ти предполагам  Hug

Хари, по принцип си абсолютно права! Когато се случи - тогава и това е, не трябва да го мислим  Hug Но пък и може би е различно, ако си имаш ден за секцио и ЗНАЕШ кога ще се случи. При мен (и други мами дето ще раждаме естествено и то за първи път) може би нетърпението идва точно от чувството за неизвестност - кога и как аджаба ще се случи и действително започваш да се вглеждаш във всичко! Shocked  Побърквация  ooooh! #Crazy Joy

Ей, ама и вие не ми помагате да не го мисля като ме няма 5 часа във форума и почвате да ме пращате в родилното Joy hahaha
 Hug

Долс
: хехе, абе добре дошло, ама да ти кажа направо ми се сцепи...  Joy hahaha

Нинчо: добре дошла сред нас  Hug

Кога ли Багнето ще е отново сред нас да разправя??  newsm78

Последна редакция: нд, 26 юли 2009, 17:50 от yana-sladurana

# 101
 Hug Стрелче, добре дошла! чакаме снимки на близнаците.
mimi.petrova, пелената не съм я купувала, а е "фамилна ценност", правили са я за изписването на дядо ми. С нея са изписани всички по нататъшни бебета в семейството Simple Smile
Tsvetito, на нас ни подгъваха памперса под щипката за пъпчето, за да не я закача. Ношници в ТК има за еднократна употреба и се ползват за раждането(ако има в наличност) после си си с твоя. Не е зор да е точно нощница, аз ходех по комплектчета с къси гащи и потник. Много от мамите са по роклички и като не ти е удобно(а то пчти никога не е удобно) за кърмене се разсъбличаш. Wink
Иринче от Железния Светилник е, поне аз от там се сетих.
Poly zoe и ние бяхме в ремонт и таткото го довърши докато бяхме в болницата. Изспаха се всички приятели да помагат за да стане на време  Joy

# 102
Благодаря за топлото посрещане!  Hug

Като гледам на всички ни се иска моментът да дойде по-скоро  Laughing. Аз преди последната консултация си бях въобразила, че бебка е вече ниско и моментът вече наближава, понеже някак усещам, че вече дишам по-лесно от преди, а докторът ме разочарова. Каза ми: "Ами, хубаво, че си дишаш по-спокойно, ама бебето е още високо", та разби надеждите ми за по-скорошно раждане.
Аз отвреме навреме получавам подготвителни контракции, особено като ходя пеша и заради това док каза да пия но-шпа или магнерот, защото трябвало задължително да устискам до края на месеца. После можело да си се разхождам на воля  Laughing.

Целувки на всички    love001

# 103
Нинчо, добре дошла!
Мерси Калинче..явно и аз ще ползвам мойта  Whistling
Янчеее...бях чела ,че 90% от жените имат твоя проблем ден преди раждането  Party
то и аз нямам търпение да видя бебка...ама мойто се знае и кога е(на 90%)  Wink  Hug
До 5 ще си родила...така го виждам  Mr. Green

# 104
Янчеее...бях чела ,че 90% от жените имат твоя проблем ден преди раждането  Party
Mr. Green
Да, и аз знам, че при доста жени се случва така точно преди раждането, защото това е естествен процес в организма, целящ прочистването му.

Общи условия

Активация на акаунт