ФЕВРУАРЧЕ с апетит яде и пюре, и каша, и млекце.

• 9 794
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
Сватя къде сиииии???????/
мама петии ще ти дърпам ушите,намало връзка с Дорето.ми напиши че сте се свързали,аз като се притисних та взех да звъня като полудяла  ooooh!а вие какво софийско-варненска среща.
Ха-ха нали съм клюкарка сега ви изпортих hahaha е как ви завиждам Whistling
Фокси ти я прави изненадата пък и да не ни хареса ще се правим че мнооого ни харесва Mr. Green
Някой пита за бънджи ние имаме и слагам мая за по 10-15мин,много се кефи ама просто си виси не съм го пуснала до земята да и се опират крачетата,мисля че е рано още Peace
За захранванката,дрислата си муе по 125грама от 3 дни на обяд и не ще цица,издържа по 3-4 часа и аз съм много хепи.обаче повече и харесват на хипп,а не на мама.ми какво да се прави ще купваме(така казва Едо-торпедо).
Мама 3 много готина снимката на адашката с цигарата,една такава тежкарка изглежда Mr. Greenох много грозна дума ама не намерих друга newsm78
Момичета незнам дали ви е направило впечатление ,но Янитка я няма вече много време.Искрено се надявам да са на море семейството и всичко да е наред,че ми е неудобно да я търся да питам как са.
айде да ви черпя по една усмивка от мен и Майчето-зайчето Hug

# 76
  • пак там
Десика, всичко това, което го обясняваш, е много правилно според мен, но само докато не постигнеш едно пълно заместване на храненето.  Поправете ме, ако греша  newsm78, но идеята на пюрето е да замести млечно хранене, а не да комбинира количество мляко за едно хранене със същото количество пюре... Мисля, че в пюрето трябва да се слага доста по-малко мляко от 5 лъжички, все пак 5 лъжички мляко си е едно хранене.

# 77
Десика, всичко това, което го обясняваш, е много правилно според мен, но само докато не постигнеш едно пълно заместване на храненето.  Поправете ме, ако греша  newsm78, но идеята на пюрето е да замести млечно хранене, а не да комбинира количество мляко за едно хранене със същото количество пюре... Мисля, че в пюрето трябва да се слага доста по-малко мляко от 5 лъжички, все пак 5 лъжички мляко си е едно хранене.
И аз така мисля  Peace

# 78
Алхимиче,ама ти си много оправна Laughingя дай тон за националната среща newsm10 може и да тръгнем на някъде Hug
Момичета,и аз много съм замотала с  това захранване  chefИвко, вече познава тиква,морков,картоф,тиквички,ориз...а плодове,круша,ябълка,банан.Дали са много newsm78

# 79
айде от мен да мине   Winkпак ме отмързя и качих малко снимки в албумчето, от срещата ни преди н-дни пред народния (  много съм омотана напоследак не помня кога беше )  ooooh!

# 80
Деска с удоволствие,аз бях започмала но мама Пети изяви голямо желание и аз се отдръпнах.Но аз имам един проблем не мога да се справям с анкетите,не че Фокси и Теди не го правят но все си мисля че 20маймунки на клона и той ще се счупи,та за това си трайкам Whistlingпък в крайна сметка аз на 22-23 отивам в Здравец та който иска да дойде аз мога и в колата да спя,все пак си имам лимузина Joy Joy JoyТя и сватята каза че като долази от морето се заема та няма да се меся да не вземе да стане някой конфликт по роднински Laughing

# 81

Рися съгласна съм с теб и с k.penkova. Аз също останах изненадана от тая формула. Но щом специалистите казват, така ще правя. Искам най-доброто за детето, а за да го постигна трябва да се доверя на някой , който поне малко се предполага, че разбира.
На следващата консултация ще ги попитам какъв точно е смисълът, въпреки че ми бяха обяснили точно това за млякото, което ви казах.

Може и от това Йоан да нададе толкова през последния месец. Абе незнам, но на детето му се отразява добре. А да не говорим, че се изхожда съвсем редовно и то по 2-3 пъти на ден. Вярно в малки количества, но все пак е нещо и не е запек.

Аз само споделям какво са ми казали и какво правя. Не се опитвам да налагам този начин, не ме разбирайте погрешно.

# 82
айде от мен да мине   Winkпак ме отмързя и качих малко снимки в албумчето, от срещата ни преди н-дни пред народния (  много съм омотана напоследак не помня кога беше )  ooooh!
В понеделник на 20.07 Peace

# 83
Вижте това.

Shocked Shocked Shocked

Явно има доста хора пострадали от д-р Мазнейкова или това  е чисто съвпадение  newsm78

# 84
Деска с удоволствие,аз бях започмала но мама Пети изяви голямо желание и аз се отдръпнах.Но аз имам един проблем не мога да се справям с анкетите,не че Фокси и Теди не го правят но все си мисля че 20маймунки на клона и той ще се счупи,та за това си трайкам Whistlingпък в крайна сметка аз на 22-23 отивам в Здравец та който иска да дойде аз мога и в колата да спя,все пак си имам лимузина Joy Joy JoyТя и сватята каза че като долази от морето се заема та няма да се меся да не вземе да стане някой конфликт по роднински Laughing

оо,че аз освен анкети  и теми нищо друго не мога да правя,затова който е оправен-бързо да се обажда,че накрая ще увиснем със срещата..На палатки май ще спим.. Обаче смятам,че много протакаме работата.То всеки си знае,де..и аз не съм 100% сигурна в нищо,ама ми се иска да дойдем,затова ЩЕ дойдем..Вече съм казала ориентировъчните дати на мойто слънце и го предупредих да си взима отпуската тогава....Май е време вече да обявим някаква дата и остава само да се записват всички желаещи,защото половината мами не са се записали само защото датата все още не е категорично уточнена..

Десика,настръхнах Shocked Ужас!!!! Тия са за трепане,ама с най-бавната и мъчителна смърт!!!!

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 18:30 от foxy81

# 85
Алхимиче,ние утре няма да сме за пред хора... Sad Ралица пак вдигна 39.0 градуса...Тя Мая доскоро страдаше,душицата,сега остава и този вирус да ви лепнем!

Сиолина,ако е нисък хемоглобина се въвежда месно пюре,а не каша!  Peace

# 86
За съжаление истината е там някъде посредата Sadвъв всяка болница има починали и оздравяли.Всеки доктор се е срещал със смърта на пациент и гнева на роднините(може би само на офтамолозите не им умират пациенти).Един от най-добрите приятели на майка ми е завеждащ детско отделение урология в пирогов,и от неговата уста съм чувала хиляди пъти колко съжалява че не е станал очен.Не защитавам Мазнейкова а само казвам че медала има 2 страни,дано бог ни пази,нас,децата и близките ни и да не се налага да разберем как е от страната на всички тези хора на снимките Praynig

# 87
Вержи аз като гледам най-много за 22-23 са гласували момичетата Peaceпредлагам ако имаш възможност да направиш нова анкета или там каквото е с датата и хотела(нали зза здравец се разбрахме)и в срок от 3 дни който ше идва да решава да се запишем и да звъним вече за резервации Peaceнека и другите да си кажат,да няма после мрън-мрън,дрън -дрън и  smile3534  love001  love001  love001
Силве,ти с какво я бориш Т.?оф да ви минава бързо че като знам как им  се отразява на малчовците температурата и ми се реве Hug

# 88
Мимче,това сега със сериозния глас ли ми го каза Mr. Green  Laughing Ми то аз ще направя ,ама не анкета,защото няма между какво да избираме.Просто ще пусна окончателна последна тема за записване,ама нека и другите мами да кажат за датата,че да няма после недоразбрали или обидени..Все пак трябва да сме солидарни една към друга и ако трябва ще правим компромиси.Но според мен най-късно до утре вечерта /например/ трябва вече да си знаем бройката...Даже сега като се замисля е най-добре всяка мама като се записва да каже каква стая иска,защото може да има мами без татковци дето ще искат единична стая,например...

Мен ме притеснява това,че със сигурност има мами,които не ги устройва датата 22-23,а щеше да е добре да се съобразим с всички /въпреки,че това не винаги е възможно,за съжаление/.На мен лично ми е все едно за датата.Единствено не ме устройва 29 август,защото сме на сватба,но пък не ми пречи да дойдем на 28 без преспиване,само за да ви видя Peace

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 18:50 от foxy81

# 89
Алхимиче,включи си скайпа за малко Mr. Green
Къде изчезнахте всички newsm78 Аз останах сама за първи път от половин година насам и тъкмо имам време да правя каквото си искам...и вие избегАхте някъде Rolling Eyes

Видях снимките от последната софийска срещичка...Мамите са муцка,а бебоците-чудни Heart Eyes Между другото, Миа,имам пола от същата серия като потника ти,само че в кафяво Mr. Green

Последна редакция: чт, 23 юли 2009, 19:41 от foxy81

Общи условия

Активация на акаунт