мама петии ще ти дърпам ушите,намало връзка с Дорето.ми напиши че сте се свързали,аз като се притисних та взех да звъня като полудяла
а вие какво софийско-варненска среща.Ха-ха нали съм клюкарка сега ви изпортих
е как ви завиждам 
Фокси ти я прави изненадата пък и да не ни хареса ще се правим че мнооого ни харесва
Някой пита за бънджи ние имаме и слагам мая за по 10-15мин,много се кефи ама просто си виси не съм го пуснала до земята да и се опират крачетата,мисля че е рано още

За захранванката,дрислата си муе по 125грама от 3 дни на обяд и не ще цица,издържа по 3-4 часа и аз съм много хепи.обаче повече и харесват на хипп,а не на мама.ми какво да се прави ще купваме(така казва Едо-торпедо).
Мама 3 много готина снимката на адашката с цигарата,една такава тежкарка изглежда

Момичета незнам дали ви е направило впечатление ,но Янитка я няма вече много време.Искрено се надявам да са на море семейството и всичко да е наред,че ми е неудобно да я търся да питам как са.
айде да ви черпя по една усмивка от мен и Майчето-зайчето

може и да тръгнем на някъде
Ивко, вече познава тиква,морков,картоф,тиквички,ориз...а плодове,круша,ябълка,банан.Дали са много
пак ме отмързя и качих малко снимки в албумчето, от срещата ни преди н-дни пред народния ( много съм омотана напоследак не помня кога беше )
Ралица пак вдигна 39.0 градуса...Тя Мая доскоро страдаше,душицата,сега остава и този вирус да ви лепнем!
Между другото, Миа,имам пола от същата серия като потника ти,само че в кафяво