кога родихте-преди или след термина?

• 46 915
  • 768
  •   1
Отговори
# 735
Дъщеря ми - 14 дни преди термина,
синчето- 5 дни преди термина, него го очаквах веднага да се роди,  след като ми махнаха серкажа в началото на 9-я месец,
но успяхме да устискаме почти до термина Peace

Последна редакция: нд, 08 яну 2012, 20:26 от marti5803

# 736
4 дена след термина се роди синът ми, но раждането беше предизвикано поради високо кръвно.

# 737
момченце- 1 ден след термин  Wink

# 738
  • София
Малкият мишок Виктор - 8 дни преди термина  Wink

# 739
  • В уютен дом! Елените
Шест дни след термина, родих сина си!

# 740
Родих дъщеря ми 6 дена преди термин, но предизвикано  Crossing Arms
Сигурно щях да устискам още няколко дена, но важното е, че всичко мина както трябва  Heart Eyes

# 741
Синът ми се роди 8 дни преди термина.

# 742
дъщеря ми се роди 8 дни след термин  Peace

# 743
Да добавя още едно момче - седмица преди термина  Heart Eyes

Май няма как да го включа в анкетата  newsm78 защото вече съм гласувала за баткото.

# 744
9 дена след термина,като преди това се опитаха да ми предизвикат раждане,но господинчото реши,че му е рано още.  Laughing

# 745
Toчно в деня на термина - момиченце, като по учебник.

# 746
След термин, момченце,но по мои изчисления съм заченала на 25 септември, а родих на 25 юни - точно 10 лунарни месеци! Родих нормално, без никакви провокации, всичко започна и завърши спонтанно.

# 747
първата (каката) родих точно на термина нормално  Grinning
Втората мацка родих 14 дни по-рано, но този път секцио, заради високо кръвно.

Темата вече е на почти 3г  Crazy , а и скоро ще я заключат, вече е на 50 стр., така че ако още смятате че е  интересна който иска да пуска веднага нова с актуална анкета, и да ни даде линк

# 748
Родих сина си 1 ден след термин. Според мен се дължи на промишленото количество тиквички, изядени от мен предната вечер :Д Иначе милия изобщо не искаше да излиза  Heart Eyes

# 749
На 10 ден след термина (23.11.11) трябваше да отида да ми предизвикат раждането, но моето инатливо жабче реши, да се появи самичко. На 21ви вечерта ми започнаха първите контракции, сутринта на 22ри ме приеха в болницата, а дъщеричката си родих на 23ти, точно 24 часа след влизането в б-цата. Е, подпомогнаха раждането с една системка окситоцин, ама и по-добре, защото разкритието вървеше мнооого бавно, а бебка беше мнооого ниско и болките бяха непоносими.

Общи условия

Активация на акаунт