Go Jane - Летни страсти край морето,всички сме с Go Jane на крачето! - Тема 6

• 19 883
  • 519
  •   1
Отговори
# 180
Честно да ви кажа тая пловдивската митничарка според мен не е добре.Аз го четох този закон и обяснявам че от декември 2008 има в сила до 150, тя ми каза не ми чети закона слушай аз какво ти говоря . #2gunfire

Aз тва ти казах по нагоре, тая те лъже или не наясно или не те е разбрала или иска да изкяри някой лев допълнително  Wink

# 181
Здравейте!

По БГ номерация нося 39 номер. Кой номер по щатската номерация нося?
Обувките в сайта отговарят ли си на номерата. Благодаря Ви!

# 182
  • плевен
Здравейте!

По БГ номерация нося 39 номер. Кой номер по щатската номерация нося?
Обувките в сайта отговарят ли си на номерата. Благодаря Ви!

И аз нося 39 и си взех 8.5(равна подметка)  и са ми идеални  Peace

# 183
някой знае ли подобен сайт но за мъжки стоки ???

# 184
записченце на 13 страница Embarassed
И аз съм 39 номер и си взимам 8,5

# 185
Здравейте! От известно време преглеждам темата и си харесах няколко нещица. В БГ нося 37 , а от тук дали съм за 6.5 или 7. Защо в калкулатора срещу един номер от нашата номерация отговарят 2 от американската? Благодаря!

# 186
  • Варна
Честно да ви кажа тая пловдивската митничарка според мен не е добре.Аз го четох този закон и обяснявам че от декември 2008 има в сила до 150, тя ми каза не ми чети закона слушай аз какво ти говоря . #2gunfire
Как няма да я слушаш, тя жената е учила за тези неща, така е пишело в учебника тогава. Защо не вземете и не се оплачете, явно тази и законите не знае, ама иначе и нагла.
Тези , които сте от Пловдив може да се уговаряте с някой от друг град, където няма такива проблеми, просто да ви получи пратката и след това да се изпрати колета с БГ пощи.

# 187
Колета дойде и утре ще ви пратя обувките.  bouquet

# 188
Много се радвам,че дойде и че скоро ще си имам обувки-и-и  newsm68

# 189
  bouquet   Flutter

# 190
  • Бургас
honey™ , jabka_28 да не забравите да се похвалите и да ни покажете снимки.

# 191
# 192
Ммомичета, готви ли се нова поръчка от някой от Бургас не разбрах, че харесах няколко чифта, но нямам време с малката да се занимавам аз със поръчката, та разчитам на вас отново  Embarassed

# 193
Момиченца мили днес обувките пътуват при вас очаквам като ги получите да ми пишите, да знам че са пристигнали.  bouquet

# 194
Момиченца мили днес обувките пътуват при вас очаквам като ги получите да ми пишите, да знам че са пристигнали.  bouquet
Мила, аз ще съм извън града, но като ми потвърдят комшиите, че имам известие, ако намеря нет ще пиша Simple Smile Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт