Къде в Бургас (19)

• 48 724
  • 472
  •   1
Отговори
# 360
  • София / Виена
  Момичета, къде мога да намеря красив златист шал, който мога да ползвам като наметка към елегантна рокля?
Благодаря ви  bouquet
Провери индийския по Богориди (срещу музея) и другия индийски до женския пазар. Peace

Къде има внимателна козметичка за кола маска и за почистване на лицето? Thinking

# 361
благодаря,fineti! Сетих  се , къде е ,още оутре ще проверя. Peace

# 362
От къде мога да си купя препарати на freshaktiv? И ако някой е ползвал може да сподели впечатления, че нещо ми ги хвалят, ама не мога на 100% да се доверя на този човек!  newsm78

# 363
  • Бургас
Нат, от Карфур ми каза същия този човек.

# 364
Някой знае ли кога отваря Z-outlet?Преди няколко дни видях,че правят нов магазин,но не пишеше кога отварят...

# 365
А някой да има телефона на фризьорката Маргото /до Младеждкия дом/ и точния адрес ?

# 366
  • Бургас
Някой знае ли кога отваря Z-outlet?Преди няколко дни видях,че правят нов магазин,но не пишеше кога отварят...
Къде е новият магазин?

# 367
Нат, от Карфур ми каза същия този човек.
Hug

# 368
giselen1 , много ти благодаря Hug

# 369
  • Бургас
Маргото е на Гладстон(май беше номер 70),непосредствено до къщата на Петя Дубарова.
тел й е 0898295249

# 370
Къде е новият магазин?

В пресечка на Александровска,от Стоматологията в посока Альошата,пресечката срещу Райфайзен банк.

# 371
  • Бургас
Къде е новият магазин?

В пресечка на Александровска,от Стоматологията в посока Альошата,пресечката срещу Райфайзен банк.
Но той е там от зимата, ама нямаше кой знае какво в него, пък и никой не го знаеше. Аз мислех, че излизат от там на по-търговско място. Явно го затварят. Благодаря все пак. bouquet

# 372
Къде мога да намеря магазин или склад за китайски стоки?

# 373
Къде мога да намеря магазин или склад за китайски стоки?
Има на Гурко, някъде около СОТ-а в една къща. Не съм сигурна коя точно, влиза се в едно дворче първо  Embarassed

# 374
  • По света и У нас
Във въпросния двор има и ветеринарен кабинет ... В общи линии пада се в отсечката между хранителен магазин Фактор /на ъгъла на Оборище и Гурко/ и оръжеен магазин Златния елен /на Гурко в посока Морската/. Най-навътре в двора има една барачка и там ....

Общи условия

Активация на акаунт