Къде в Бургас (19)

• 48 726
  • 472
  •   1
Отговори
# 375
Някои знае ли къде има магазин на Цептер?Благодаря ви предварително.

# 376
  • По света и У нас
Може ли да ме ориентирате дали има в града и къде точно - склад за шивашки материали  newsm78 ..... В случай, че няма и координати за такъв магазин би ми помогнало много?
А също така издирвам "Тетрадка за техническо писане/чертане", не става въпрос за милиметрова хартия  Peace
Предварително   bouquet

# 377
Къде има магазин за кожени якета ама по-голям размер за жена,някъде около 90 кг?

# 378
Къде мога да намеря магазин или склад за китайски стоки?

А къде можеш да намериш магазин без китайски стоки? Joy

# 379
  • София / Виена
Къде мога да намеря добра козметичка за триъгълника? newsm78

# 380
С малко бебенце съм и искам да намеря някакъв дезинфектант, но да не е агресивен като Доместос, например, който основно ползвам. newsm78 Омръзна ми да го дишам това чудо! Гледам, че в болниците имат някакъв, с който хем си мият подовете, хем го сипват като течния сапун за миене на ръце. Предполагам се разбра, че ми трябва за домакинството, а не за биберони... Тези в детските магазини ги знам, за плодове и зеленчуци, за шишета, но са прекалено скъпи, за да бърша пода с тях. Simple Smile

# 381
  • Пловдив
Може ли да ме ориентирате дали има в града и къде точно - склад за шивашки материали  newsm78 ..... В случай, че няма и координати за такъв магазин би ми помогнало много?
А също така издирвам "Тетрадка за техническо писане/чертане", не става въпрос за милиметрова хартия  Peace
Предварително   bouquet

Не знам какво точно ти трябва, но в общия смисъл шивашки пособия и материали има в малката уличка, зад училище "Кирил и Методий", както и в магазин Чар на Ботева.
За тетрадката може да провериш в Офис Уан  Peace

# 382
Предварително   bouquet

Разпитай за магазин "Копчето", съжалявам, че не мога да дам адрес, но го преместиха, а бях толкова доволна от него...

# 383
Къде има магазин за кожени якета ама по-голям размер за жена,някъде около 90 кг?

Ами няма, аз миналата година си купих от Турция... защото в целия град нямаше! Да ти кажа с пътните и всичко не усетих разлика в цената, само дето към якето вървеше бонус еднодневна екскурзия Simple Smile

# 384
Къде мога да намеря магазин или склад за китайски стоки?

А къде можеш да намериш магазин без китайски стоки? Joy

Във Бр. Миладинови, над магазина за дрехи втора ръка - той е най-старият в Бургас, иначе има и мн. други. Ако не те удовлетвори мога да попитам и за техните адреси.

# 385
Къде мога да намеря добра козметичка за триъгълника? newsm78

Ходила съм при много, но мога да ти препоръчам само една! Казва се Нуртен, салона и е на Рилска малко след като завиеш по нея от Републиканска, вляво. Имам телефон, ако искаш ще ти го пратя на лични, не знам дали мога да публикувам телефони тук. Желателно е да си запишеш час предварително.

# 386
  • На точното място
Аз търся мнения за езикова школа "Виа Германика". Пуснах въпроса и в др.тема, но тук сме само бургазлийки и може би ще има повече мнения. Става въпрос за курсовете за деца - ако вашите деца са ги посещавали , моля споделете дали сте доволни.  Hug

# 387
  • Бургас
С малко бебенце съм и искам да намеря някакъв дезинфектант, но да не е агресивен като Доместос, например, който основно ползвам. newsm78 Омръзна ми да го дишам това чудо! Гледам, че в болниците имат някакъв, с който хем си мият подовете, хем го сипват като течния сапун за миене на ръце. Предполагам се разбра, че ми трябва за домакинството, а не за биберони... Тези в детските магазини ги знам, за плодове и зеленчуци, за шишета, но са прекалено скъпи, за да бърша пода с тях. Simple Smile

В листовката на Цитросепта пише, че може да се употребява за дезинфекция:
"....За дезинфекция на клавиатури, телефонни слушалки, брави, плотове, дъски за рязане, гребени, четки, изкуствени зъби, за дезинфекция на пода в жилища с малки деца, места за домашни любимци и др. разтвор от 30-60 капки Цитросепт в 1 л. вода – за избърсване, намазване, напръскване или изплакване."

# 388
Склад за шивашки материали, в уличката "В. Левски" ,точно над Гладстон, в посока Ботеваhttp://www.vodoley-89.com/index.php?osCsid=5e5798fa3bb0021f40a2c6f0177fc59b

# 389
  • на морския бряг
Къде в Бургас изкупуват сребро? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт