Слънцето силно пече ли пече, МАРТенчето мисли вече за море!

• 11 086
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
Проверих още в магазина-26.09.09 Peace
Знаете ли дали от плодовите йогурти и десерти на ОВКО дали мога да ги давам като самостоятелно хранене(примерно за следобед)или като десерт към млякото или кашата? newsm78

Щом имат мляко, значи може да се замества хранене с него  Peace

Аз забравих да се похваля, ча на нас вече ни изби и второто долно зъбче  Grinning Добре заформяме перфоратора за мама вече  Mr. Green

# 211
Привет и от нас Hug

Elwing, благодаря ти Hug. От жегите се крием по планините Laughing. Последните седмици ходихме на Тетевен, после на Хисар, макар че там си беше доста жега  ooooh!, но поне се разхлаждахме в басейните Peace

Зеленко
, на тази среща на 2 август (неделя) от 10:00 ч. Семеен пикник на зелено, Борисовата градина на централната полянка между Слона и езерото с лилиите, много ми се иска да отидем , но на 2 август пътуваме за морето и няма да успеем. Иначе и на срещата на 1 август много ми се искаше да дойде, но ще стягам багаж.
Дали има мами мераклиики да си направим срещичка утре в Борисовата градина, примерно след обяд към 16-17 часа под някоя сянка Hug
Моята кака днес и утре е при баба си и ние с Коко се гледаме сами. Слагаме дограма вкъщи в кухнята и е едно тропане ooooh!, та предпочетох поне на каката да й го спестя и да играе и спи на воля при баба Peace

Та за срещата ако има желаещи, пишете Peace

bouquet

# 212
Elwing, sia , снимките са на апарата на Зеленкото, защото ние от работа вчера забравихме нашия. Тя ще сложи снимки, да ги видите двете маймунета. Joy

Слънце, да разбираме ли, че и риба няма? Mr. Green

Зеленко, ние на 1-ви август ще дойдем... за 2-ри още не се знае.

Никита, на мен пък идеята за такова "столче" ми се вижда удачна. Peace

# 213
здравейте момичета   Hug  

на мен ми дойде   Tired  добре,че болките ми не са както преди / стигане до "бавна" помощ   ooooh!  /

ние днес сме на консултация и довечера ще се хваля с мерки  Wink  

veselina_s_p  -   ехааа две зъбчета - сладуранка   Hug

хайде лек ден от мен

# 214
  • София
 Здравейте и честити месечинки на бебоците, които празнуват днес  bouquet
 Малко ми се изясни ситуацията с анемията - варианите са два - желязодефицитна анемия, поради ниския ми хемоглобин по време на бременността и лошото хранене от плацентата и таласемия минор. Направихме си изследвания с бащата на Влади, че на бебета не се правят и в четвъртък ще имаме повече яснота. На 14 капки малтофер сме. Разбрах и защо е ревлив - заради ниския хемоглобин е, като го вдигне, ще се промени Party
 Бебо, ревна пак, благодаря на всички за подкрепата Hug

# 215
Elle,а защо заради хемоглобина е ревлив? newsm78

# 216
 Hug Heart Eyes    bouquet
ПОЗДРАВИ И ЦЕЛУВКИ !!! ( ще се включа с малко " сподели с приятели" по-късно)

# 217
  • Стара Загора
Абсолютно ДА. Беше много плитко и нямаше как да се хвърлят въдиците. На 30 метра на вътре на нас ни беше до кръста. Поне се къпахме  Laughing

# 218
 JoyСлънце,трябва да ти пратя моя да те научи да ловиш риба под камъните.Знайш к'ви големи ги вади! Mr. Green (е верно и змии се ловят някой път...)
Ама и къпането си е кеф. Hug

# 219
  • Стара Загора
АлЕкС-мама  то там няма камъни, а пясък и тиня!

# 220
БОДЛИВКА това, за което питах е нещо от рода на линка, който е пуснала *Nikita*, тоест нещо, което да подпира бебето, за да се у4и да седи... нещо разли4но от възглавниците... имало такива, които държат гръб4ето стабилно, а подлакътниците им се местят към бебето, за да е стабилно докато може само да балансира и да седи само стабилно...

4естити месе4инкииии Simple Smile)))

Последна редакция: пн, 27 юли 2009, 13:31 от беба

# 221
  • София
Elle,а защо заради хемоглобина е ревлив? newsm78
Бебетата с много нисък хемоглобин са сънливи и раздразнителни. От там идва и ревливостта.

# 222
# 223
Абсолютно ДА. Беше много плитко и нямаше как да се хвърлят въдиците. На 30 метра на вътре на нас ни беше до кръста. Поне се къпахме  Laughing

Ех, язък... тъкмо се надявах да ни покажеш улова... Joy

Elle, дано се подобрите скоро... Praynig

# 224
Здравейте!

Аз чакам София да се събуди и започваме захранването  Flutter Все пак и взех ранни моркови на Хип/щото педито каза картов, но мисля, че няма значение кое от двете/. Толкова се вълнувам как ще го приеме/ и дали/, направо място не мога да си намеря  Grinning

А за това приспособление за сядане - то е ясно, че е за по-големи дечица, ама се чудих дали би свършило работа, ако например сме някъде на заведение или на гости, или на почивка...знам ли, със сигурност може и без него  Mr. Green На мен утре ще ми пратят Бъгстър-а и много се вълнувам/ още не съм казала на мъж ми, че не знам как...  Crazy Ще се цупи няколко дена, пък ще му мине  Laughing

ДиМа, хайде качвай снимките, че те от следващата среща вече ще качат  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт