Ние все още се храним с 2,защото с 3 дупки се изпива млякото за минутка-две.
с 1
И ние така.

Бейби Мони,успяхте ли със силиконовите биберони или още само каучукови признава малкия?

, че се посмяхте с Марто ала Джак Никълсън, наистина е много смешна снимката, тя е правена отдавна и беше позабравена та покрай Ади на Бодливка се подсетихме за нея.

И верно си прилича с актьора, да вземете да изпратите снимката на конкурса за корица на списание "9 месеца" (ако не бъркам)! 
колко излиза доставката?ако си казала-извинявай за повторното питане
та чак смешни,в понеделник сме на консултация и ако не са зареди,ще си купим смешен,а аз нали го бях изнасилила с 2-ката от 6-18месеца 
не е за нас 
крайно време е да изравня тена

Ние излезнахме към 10,30 и тогава си беше още добре и дори подухваше. Реших, че ще ни ес размине жегата, но не стана номера 
От новите модели на Чико, тази и още една ми допадат
Най-важното е, че малкия човек я е харесала 
Аз много ес бях запалила на пробвам с Мира, но откровено си прецених, че няма да имам нерви за това
Добре, че не се набутах да дам 100лв за комплекта на БамбиноМио, както се бях засилила. Но една моя колежка си караха на ЕБХ още от началото и се справи много добре
Попринцип я приемам идеята и според мен това си е естествения ред на нещата. И съм склонна да вярвам на теорията за корпоративните интереси на компаниите произвеждащи памперси и навъдилите се психо теории каква непоправима психическа травма ще си докараш на детето, ако го сложиш на гърне преди 2год 
С Маги цялата работа стана супер лесно и безпроблемно и за двете ни. Започнах да я слагам на гърнето към 8мес. Не съм я слагала, за да върши нещо там, а за да свикне с него. Слагах я за по 2-3мин преди да й сменя памперса. И директно си я слагах по голо дупе и то беше зимата. Нито съм си играла да затоплям гърнето, както съм чела че правят някои. Нито съм я слагала с пъмперса отгоре. Като стана на годинка и нещо и се стопли времето сложих гърнето в хола на пода. Тя там си прекарваше основната част от времето. И продължавах да я слагам на него при смяната на памперса. Тя започна сама да си върши работата в него. И като видеше, че я хваля беше много щастлива. Известно време карахме така. Тя от време на време вършеше нещо в гърнето и аз винаги я хвалех. И явно по едно време схвана за какво е това чудо. 2-3 месеца й трябваха, за да свикне и да си казва. Идваше при мен и ми "казваше" да й сваля памперса, че й се върши нещо. Накрая махнах въобще памперса. Напика се няколко пъти и се научи и да си казва по-рано, за да се става така. По някой път, като закъснее и сядаше директно с гащите да пика
След 4мес някъде махнахме и памперса, докато спи следобяд. 1-2 мес. след това и нощния
Въобще не съм мъкнала торби с дрехи и гащи. Носехме си само гърнето
Към 2год й купих адаптор за тоалетната. Никакъв проблем и с него
Сама си се качваше на него и си вършеше работата. Вече въобще не се разправям с нейните физиологични нужди, дори вече не ползва адаптора. Само си ходи, когато си иска, сваля гащите, върши каквото ще върши, бърше си дупето, пуска водата, загащва си се дори и е готова
Вика ме само да й бърша аз дупето, като е акала. Макар, че от известно време се пробва и това да прави, но и аз бърша за всеки случей 
Аз повечето майки, които познавам и си мъкнаха децата до 3год с памперси, сами си признаваха, че или бабите, или лелките в яслата са ги отказали от памперсите, защото на тях не им се е занимавало

ама като го изключа (не да рестартна) и се оправя
пробвай,дано се оправи

мъжа ми ме подсети, че беше направил и този колаж по повод приликата: ето ни : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=387466&pid=13746760