ПАЗАРДЖИК-41

• 16 357
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
За децата аз мисля, че те ни избират а не ние тях , жалко само че има толкова много двойки които нямат дечица болката им е огромна бих искала никоя жена да не познава тази болка  Praynig
http://www.vbox7.com/play:bde13acf
ето нещо на което винаги плача

# 256
  • Nearby
Всъщност, аз вече казах-не съм бременна.

Ей това е от мен..Без повод,само заради усмивката  Grinning

Малко е късно август за иглика,ама ми е любима (нали и аз съм Иглика)  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 17:19 от my_december

# 257
  viksitoHug! Добре дошла и тук!

my_decemberHug и за теб.

Борянче, къде се беше изгубила и ти?

# 258
Добре дошла и тук, Виксито.......

(днес видях поредната мама с близнаци.... Викам си  " Оооооо, нееееее, за Бога, не мога повече Laughing")

Как ли щях да се чувствам, ако нямах дечица......
Между другото пиша отвреме-навреме в "Проблемно забременяване", дори ги насочих към любимия ми хомеопат, но повечето не го взеха насериозно..... Tired  Все си мисля, ако аз бях на тяхно място.............удавник и за сламка се лови, а това не е сламка, ами си е.....кол Wink

# 259
Децата не са наши,те са на Бог.
Ние самите не принадлежим едни на друг,на собствения си живот,ние просто преминаваме през живота за един миг.
Преди си мислех,че трябва да оставим нещо значимо след себе си,но го измервах с материални и професионални успехи. С времето обаче осъзнах,че няма нищо по-значимо от това да си родител, да си МАЙКА.

По повод на проблемното забременяване,преди няколко дни прочетох книга,която ме накара да се страхувам истински от развитието на медицината и лекарите,които с всеки изминал ден забравят за дадената клетва и стават все по-алчни и безскрупулни.
Книгата се казва "Стъклени съдби" на Людмила Филипова и провокира въпроса ми към вас - какво мислите за ин витро оплождането?

# 260
Тогава, в миналото, когато най много исках частица от любимия човек да расте в мен, често се питах, дали  бих приела този вариант, някак си го приемах ......трудно ми е да обясня, сякаш бог не ми дава, а аз си го крада и ми беше едно грешно на душата. Обаче си казвах , че това няма да ми е първия грях, така че щях да стигна и до там, честно казано, ако трябваше да го изкопча от ръцете на господ, пак бих го направила. Надявам се да ми прости за тези мои мисли Simple Smile

# 261
Сонче, аз лично съм с лоши впечатление от тази "авторка", но това си е мое мнение! Гостувала е в много предавания и се е изказвала много ...как да каже - на моменти отвратително. Но това си е мое мнение де.
Иначе с моя "житейски опит" съм твърдо ЗА ин-витро, икси и разни производни. Все пак всичко е в името на това да има живот.

# 262
  • Пазарджик
Честит рожден ден на Мечтание   bouquet   bouquet   bouquet!

# 263
Ване благодаря ти много  Hug Да ви почерпя сега

Ване много готин аватар си имаш да го нацелуваш хубаво Heart Eyes

# 264
Честит рожден ден, Мечтание!  bouquet

# 265
..
Между другото пиша отвреме-навреме в "Проблемно забременяване", дори ги насочих към любимия ми хомеопат, но повечето не го взеха насериозно..... Tired  Все си мисля, ако аз бях на тяхно място.............удавник и за сламка се лови, а това не е сламка, ами си е.....кол Wink
Но не си била мила  Hug ..и незнаеш колко е тънка границата на....ще ти дам пример..
Една близка забременя около 5 месеца след първите опити и след като и направиха лапароскоопия - отпушване на канали..
Аз, всъщност НИЕ,  пробвахме от вече година и 10 месеца...и когато тя ми каза че ще имат бебе, искрено се зарадвах за тях. Мъжа и е бил с моя още в яслата, заедно са израстнали...и той нямаше деца от предишен брак..та радвах им се искрено...
След около седмица, тя намери време след едно кафе, да ми даде изрезка от вестник, на която имаше някаква рецепта за .. newsm78  търся думата.."плодовитост" ..това след като съм и разказала цялааатааа ми история с вторичния ми стерилитет и всички медицински причини за това...Почувствах се абсурдно, глупаво, обидно, направо тъпо...Дори и да е имала добри намерения....ми беше крайно неприятно..
Та..една жена опитвайки се да стане майка, не и "харесва" да и показват и/или натякват че е негодна за това....дори и с добри помисли да е направено...

По въпроса за..инвитрото...месеца в който забременях беше ПОСЛЕДНИЯТ от срока който си бях дала и след който щях да се насоча за инсеминация..бях готова и до инвитро да стигна...и пак ще кажа..може това да го разбере само жена, която е изстрадала идването на рожбата си..

Мечтание честит рожден ден   bouquet

# 266
Добро утро пожелавам на всички, нека такъв да бъде и денят ви.
А Мечтание да получи най хубавите подаръци.

# 267
  Добро утро!

Мечтание,честит да е денят ти!   bouquet   bouquet   bouquet
Винаги ми е било любопитно защо избра този си ник,ще се радвам да споделиш днес.

За мен по важно е човек да има желание за деца в живота си,тогава начини намира,дали е инвитро или осиновяване няма никакво значение за мен,раждането на едно дете е само една от емоциите свързана с него,но когато имаш дете в дните си имаш безброи емоции,усещания ,безусловна обич и усмивки,които не може да ти даде никой друг освен един малък човек.

Неллината,много мило я почнахме,явно почивката добре ти се е отразила.  Heart Eyes и аз те харесвам неварваща жено

# 268
Благодаря Ви момичета за пожеланията Hug
Нежна буря избрах го защото много дълго мечтаех за детенце , слава на бога вече си имам един малък палавник ,но сега си мечтая и за една принцеса

# 269
  • София
Честит Рожден Ден,Мечтание!
Мечтай на воля,гони мечтите си и бъди мечтана!

bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт