ПАЗАРДЖИК-41

• 16 357
  • 298
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, момичета! Хубава компания сте заформили, има и озъбващи се бебоци  Laughing , ремонтиращите да внимават с майсторите. Да са прави стените и чиста боята!  Mr. Green
И ние не пропускаме палатковети преживявания, в съботните жеги ни приюти брега на яз.Беглика. Чудно място, но все по-пренаселено. Преди това имахме една кална седмица в дните с много дъжд, изобщо лято на открито и в романтична мизерийка  Joy.  И подозирам, че скоро няма да свърши.
Крийте се от жегите, че пак идват!
Някоя романтична душа не се ли е размечтавала скоро, че да ни зарази?  Wink

# 46
  • Пазарджик
Здравейте!Всички продукти са вече на високо само 2 тавички съм му оставила на ниско и той е доволен.Вчера милия беше много щастлив,че е "сготвил" и сърце не ми деде да го натупам по гъзето.Днес ме пита може ли пак да готви,но аз му казах че ако готви трябва да не е на земята и той се отказа.Лек ден на всички и  Hug

# 47
  • Nearby
Здравейте всички Simple Smile
Ванчо,от сега гледам си имаш отмяна в готвенето.Брат ми беше така като малък,ама сега само яде Simple Smile
Аз да се похваля,че диването оздравя и сега се чуди каква беля да направи.Само е малко тъжна,че децата не я познават и не си играят с нея,ама се надявам да се справи с това Simple Smile
А иначе днес е лудница тук,стягаме багажа и в четвъртък плаваме към големия гьол,къде Поморие, да си топнем дупетата  sun  grinning039
Честито зъбче на бебоците tooth

Лек ден от мен   bouquet

# 48
Кърменето в извънредни ситуации. Готови ли сме?

Програма за Пазарджик 

Очаквате бебе, имате бебе, вашите пациенти са бебета –заповядайте на нашите инициативи! Входът е свободен!

1 август (събота), 10.00ч.– Откриване на Световната седмица на кърменето в Комплекса за социални услуги за деца и семейства Пазарджик, бул.”Ал. Стамболийски” №48, организирано от Училище за бъдещи и настоящи мами “Супер МАМА, супер БЕБЕ” и Национален комитет по кърмене
1.“Кърмене в условия на финансова криза” – презентация
2.“Кърменето – митове и истини” – презентация
3. “Как да кърмим успешно?” – презентация
Специални гости на мероприятието ще бъдат д-р Анета Попиванова, зам. председател на „Национален комитет по кърмене”, главен асистент в Клиника по неонатология към СБАЛАГ “Майчин дом”; Христина Янева (Хедра)– дългогодишен консултант по кърмене.

2 август (неделя) “Защо и как да кърмим успешно?” – промоция на кърменето в Родилно отделение към МБАЛ Пазарджик, организирано от Училище за бъдещи и настоящи майки “Супер МАМА, супер БЕБЕ”, Национален комитетпо кърмене 2 август,10.00ч. във Велинград (парка под лятното кино) Неформална кърмаческа среща с майки – с подкрепата на Ла Лече Лига

3 август (понеделник), 10.00 ч. Откриване на фотоизложба в подкрепа на кърменето в МЦ “Вива” гр. Пазарджик организирано от Училище за бъдещи и настоящи майки “Супер МАМА, супер БЕБЕ”

4 август(вторник) от 18:30ч. в залата на Архитектите (над зала “м.Г.Атанасов”)Лекция „ Кърменето в извънредни ситуации. Готови ли сме?“ с подкрепата на РИОКОЗ, БЧК и Ла Лече Лига

5 август(сряда) в МБАЛ “Хигия” Среща-дискусия с родилки и персонал. Предоставяне на информационни брошури за кърмене и дискове с обучителен клип за кърмене – с подкрепата на Ла Лече Лига

6 август (четвъртък) от 18:30ч. в залата на БЧК (до училище Г.Брегов) Училище за кърмене – “Защо да кърмя?”Начало на кърменето (първи дни с бебето). Избягване и преодоляване на често срещани проблеми и трудности – сподкрепата на Ла Лече Лига

7 август(петък), 10.00 ч. Закриване на ССК с поход и кърмене на открито в парк “Острова” – организирано от Училище за бъдещи и настоящи майки “Супер МАМА, супер БЕБЕ”

8 август(събота) от 10.00ч. на Острова Неформална кърмаческа среща с майки – “Какво означава кърменето за бебето ми, мен и моето семейство?” – с подкрепата на Ла Лече Лига

С подкрепата на:                                                             Организатори:
Община Пазарджик Издателство "Фют" Национален   Ла Лече Лига Училище за бъдещи  КСУДС
РИОКОЗ Пазарджик                                  комитет                                  и настоящи майки
БЧК Пазарджик                                         по кърмене                      "Супер МАМА, супер БЕБЕ"

# 49
само да кажа че Беладона/Ването почиват край едно китно село край Тополница, а СОнчето и те са на големия гьол  Peace  Ни ги мислете  Whistling

А тази програма к'во значи???
ПОКАНА към съфорумките ли???
А с децата може ли?
А карта на Комплекса де се намира може ли?
'ич неразбрах кой е организатора за Пз  Thinking
А една бремена дружка може ли да дойде, като не кърми още?

чакам отговори  Crossing Arms

# 50
ЧРД на ареВ!  bouquet  bouquet  bouquet

Лек ден на всички! Simple Smile

# 51
  Добро утро!

Да са прави стените и чиста боята!  Mr. Green
  абе,знаех си аз,че нещо вчера ми куцаше,та използвах наум една камара нецензорни думи,а то какво било - чистата боя,дето стени изправяла  Mr. Green,а откъде да я купя таз боя,да ми улесни животеца?

Вера,честито ти помъдряване!   bouquet   bouquet   bouquet

Декемврийче,слънчева почивка.

Мамо на смисълчета,благодаря.   bouquet

Интересен да е денят ви,моят със сигурност ще е цветен.   redecoration

# 52
А тази програма к'во значи???
ПОКАНА към съфорумките ли???
А с децата може ли?
А карта на Комплекса де се намира може ли?
'ич неразбрах кой е организатора за Пз  Thinking
А една бремена дружка може ли да дойде, като не кърми още?

чакам отговори  Crossing Arms

Скъпи съфорумки,
Горещо ви каним да посетите инициативите от горната програма!
Заповядайте при нас, ако сте бременни, ако вече имате дете (деца), ако сте кърмили, ако кърмите, ако не сте успели да кърмите...!
Може с децата, може със съпрузите,може със свекървите... Simple Smile
Вход - свободен! Присъствие - задължително!!!
Инициативите са на Училище за бъдещи и настоящи майки "Супер МАМА, супер БЕБЕ", с акушерка - инструктор Екатерина Антонова от МБАЛ Пазарджик АД; Комплекс за социални услуги за деца и семейства; Национален комитет по кърмене (Тук вече е време да се похваля, че ак. Антонова, Гергана Божкова и аз - Недка Манчева вече официално сме консултанти по кърмене към НКК  bowuu bowuu bowuu) и Ла Лече Лига.

# 53
  • Пазарджик
Привет!
Вера Честит Рожден Ден!  bouquet  bouquet  bouquet
Нели честито и на теб!  bouquet
Хубав ден на всички и  Hug

# 54
 Неллина,а свекървите защо?!

За нюанс допълнителен или да гледат децата ги каните.  Heart Eyes

# 55
Неллина,а свекървите защо?!

За нюанс допълнителен или да гледат децата ги каните.  Heart Eyes

Нееееее. За  да разберат, че не са вездесъщи Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 56
  Ееее,недей така има и готини свекърви,умеещи да не говорят,когато не питат ги,аз ще съм една от тях,надявам се ...   Mr. Green

# 57
И аз се надявам..... за твое добро.... защото те обичам Mr. Green Laughing

(преди малко пак ми вдигна кръвното мъжкото свеки Mr. Green)

# 58
Ъм'че как без свекитата...нали и те трябва да чуят за"американския начин",,дето без вода  #Crazy , без чайчета  #Crazy , без сокчета  #Crazy , без режим  #Crazy децата си кърмим ...Като им го каже и лекар (и то от Софето, че в Пз  трудно такъв ще америш) че нема да са ни недохранени децата, нищо че са само на кърма...по декиш ще хване... Wink

честит рожден ден на Верчето и тук.... Hug Heart Eyes  bouquet
Бъди все така засмяна   bouquet и много поводи за усмивки да имаш Hug

# 59
Верче, честит рожден ден, миличка. Бъде все така красива и усмихната!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт