ПАЗАРДЖИК-41

• 16 357
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
Мечка Малинарка с теб да не сме колежки случайно?Аз работех в магазин за мобилни технологии и услуги към 2-рия gsm оператор.

# 76
Мда Laughing ама аз съм при първите изм`мни`и Laughing

# 77
# 78
# 79
И аз днес си купих в."Знаме" и се зарадвах много като видях познати момичета,Нели , Ване  bouquet Hug
П.п. Днес мернах/отдалеч/ Гери и Мецана с количките, вървяха една след друга почти  Laughing

# 80
Хихихи.... днес не може да се каже , че съм вървяла...по-скоро се влачех Tired

Hug

# 81
аз пък не съм видяла ни Мецана , нити тебе Тед Embarassed

За утре нали знаете - трябва само да подкрепяте кърменето...даже и да не сте успели да кърмите..

в 10ч. в Комплекса  Peace

# 82
че как ще ме видите, аз с цаисите гледам от далеч  Wink
И да се поФаля днес ме хванаха щурите и реших да си подстрижа косата късо/е фризьорката де Wink /, мъжо като ме видя и не можа да повярва. Mr. Green

# 83
И аз днес си купих в."Знаме" и се зарадвах много като видях познати момичета,Нели , Ване  bouquet Hug

Тед,  Hug! Честита прическа!  bouquet

Нинка, бях оставила нещо за теб в магазина. Дали са ти го предали? Thinking

Гери, Heart Eyes!

Последна редакция: пт, 31 юли 2009, 23:28 от Nellina

# 84
  • Пазарджик
Добро утро момичета!Хайде на по кафенце  Wink

И ДА СЕ СТЯГАМЕ ЗА ОТКРИВАНЕТА НА ССК Hug

# 85
Тед, честито! Hug  Радвам се на смелостта ти, аз се изкушавам много често.... Постоянно се заплитаме в косми у нас Twisted Evil  ама нямам хубаво лице и косата ми компенсира донякъде Tired

Нели, Twisted Evil Crossing Arms Twisted Evil Никой нищо не ми е дал. Видях брошурките, бяха небрежно метнати и се ядосах. Даже Видю нищо не ми каза,  че е за мен. Ама взех количество и раздадох тук-там по улиците на майките. Много стреснато ме гледаха Mr. Green

# 86
Привет моми4ета Hug Hug Hug,едва ли сте се затъжили за мен ,но аз за вас много .Сядам да 4ета ,4е доста сте писали.

# 87
лелеее доокато се запиша и вие сте изписали темата  ooooh!

Тед, честита прическа   bouquet
Ване,много хубаво сте излизли на снимката с Гогич  Heart Eyes

Снощи се върнахме от морето и какво да видя - пред нас са "изсипали" половината техника на пътното.......какво ни чака тези дни направо не ми се мисли. Добре,че днес почиват,че да ми изсъхне прането. Як ремонт на булеварда правят,но нека, то е за добре  Crazy

# 88
  • Пазарджик
Изпуснала съм новата тема  Mr. Green .

Сонче, къде почивахте ?

# 89
Добро утро !

Вчера бяхме на Ливадите и нашия момък подивя сега ще пусна фото за тези на които им се гледат снимки http://tedkamar.multiply.com/photos/album/69/69
Ване, Гого много е пораснал пу-пу  Simple Smile
Лека седмица на всички  Hug  bouquet

Последна редакция: пн, 03 авг 2009, 09:01 от ted_

Общи условия

Активация на акаунт