Гледах...!Хареса ми! Препоръчвам го! - ХVIII

• 69 259
  • 721
  •   1
Отговори
# 390
  • Belgium
От мен препоръка за The Boat that Rocked - http://www.imdb.com/title/tt1131729/

Хареса ми хумора на филмчето, а и съм почитател на рока  Wink

# 391
  • да има едно лесно - на мотора
Снощи гледах The Proposal, лек и романтичен филм.
Изтеглих филма, обаче започва от средата:( . От къде да "дръпна" първата част ? 

# 392
Снощи гледах The Proposal, лек и романтичен филм.
Изтеглих филма, обаче започва от средата:( . От къде да "дръпна" първата част ? 

newsm78 Как така от средата? Пробвай да го дръпнеш от друго място Peace И аз го изгледах снощи.Не е нещо особено,но не е лош.Става за убиване на времето Peace

# 393
Сигурна ли си, че не е на 2 файла и ти да си пуснала втория?

# 394
  • да има едно лесно - на мотора
Явно е на 2 файла , защото има субтитри за 2  , а реално само 1 файл за пускане . Брат ми преди време също е теглил този филм и при него така се  е получило .

# 395
Минавам набързо и незнам дали някой е писал за него,но аз препоръчвам
"Година първа - запознай се с предците си"-невероятна комедия.2 часа смях през сълзи.Филмът е от тази година и го има в Замундата ако не се лъжа.
другото което ще ви препоръчам е View from the Top -за осъществяването на една мечта или колко голяма може да е амбицията Simple Smile))Много растоварващ филм

# 396
Явно е на 2 файла , защото има субтитри за 2  , а реално само 1 файл за пускане . Брат ми преди време също е теглил този филм и при него така се  е получило .

Мога да предложа да го гледате онлайн - http://burgastalk.com/index.php?showtopic=5801

Peace Party

И в този ред на мис.. филми - "Грозната истина"

Свежо филмче, обаче с до болка познат сюжет.

Линк за гледане онлайн: http://burgastalk.com/index.php?showtopic=6697
Линк за сваляне: http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=192503&hit=1

# 397
  • София
Снощи гледах Law Abiding Citizen/Смъртоносен противник .
Gerard Butler е достатъчна причина, за да искам да го гледам. Освен, че гледах него и филмът много ми хареса.  Grinning Препоръчвам.

# 398
  • София
вчера гледах "Джули и Джулия" - винаги очаквам повече от филм с Мерил Стрийп. тя беше чудесна в ролята си, но другата роля на Джули...изобщо персонажа така и не ми седеше на място в този филм. определено е недостиг на сценария според мен и никога не бих ангажирала обикновена история като нейната, за да направя филм.

без историята на Джули филмчето би ми харесало повече. но определено имаше чар за мързелив вторник вечер и ни накара с мъжа ми да погълнем огромно количество сладки изкушения в една сладкарница по-късно...

# 399
с 2 ръце - за UP - новата анимация- страхотно филмче- обезводних се, докато го гледах Simple Smile)) то плакане ли беше, чудо ли Simple Smile мн хубав филм- гледайте го- не е само за деца...

# 400
  • London, baby
ros4enka, на кино ли го гледа? Аз го търсих в замунда, но е с лошо качество.

# 401
   Поздрав за киноманиаците:

Barry Lyndon - Theme Sarabande

Величествен филм на фона на още по-величествена музика! Брилянтен,шедьовър!

Един коментар от нета,който ми хареса:
"Като зрител на мен най-голямо впечатление и удоволствие ми достави вътрешния ритъм на филма. Съчетано с много добра съпровождаща музика, действието се развива с тази величествена и благородна скорост която е вредна за филмите, чиято основна цел е да дразнят най-елементарните рецептори в съзнанието." От тук

А също и думите на Спилбърг за филма, че “да се гледа “Бари Линдън” е все едно да бродиш цял ден из музея Прадо”.

Само да вметна,че през цялото време,докато звучеше музиката във втората част на филма се сещах за Антихрист" и арията пак от операта на Хендел. Много са близки,мотивът е един и същ. Четох,че сарабанда е стар погребален испански танц и Хендел е преработил музиката му в творбите си.

Нямам никакво време за кино напоследък,но пък в редките случаи филми като този на Кубрик ми пълнят душата.

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 10:02 от maraidara

# 402

Barry Lyndon е любим филм на Триер. Можеш да откриеш от него (филма на Кубрик) не само в Антихрист, но и в Догвил, Порейки вълните.

# 403

Чувствам се поздравена и много ти благодаря   bouquet Прекрасна мелодия  Heart Eyes Някъде прочетох, че във филма мелодията на Хендел е преработена също и наистина - музиката във филма има доста по-силен драматичен ефект...

На фона на тази препоръка, ще запазя моите за по-натам  Simple Smile

# 404
Току-що гледах трейлъра на този филм. Поне от това, което видях смятам че ще е доста добър.

Странно ... сега се разрових из сайтовете. Навсякъде е посочена различна дата за премиера.  Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 22 окт 2009, 13:35 от Джей

Общи условия

Активация на акаунт