Гледах...!Хареса ми! Препоръчвам го! - ХVIII

• 69 959
  • 721
  •   1
Отговори
# 450
Джуд, числото 23 е интересен, на мене ми хареса.
Препоръчвам ти Waking life  http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=45462&hit=1, нали казваш че ти се гледат думи Simple Smile Отвреме навреме го спирах, за да го осмислям; не го препоръчвам на масата в никакъв случай Simple Smile

# 451
High Noon - http://www.imdb.com/title/tt1359554/ - този трилър ми се видя доста романтичен. Интересен е , но някак си предсказуем и без тръпка.

# 452
Elizabeth, благодаря за предложението. Режисьорът има интересни неща.
Доизгледах си Числото, но уви...мнението ми се затвърди - блудкавост и неоригиналност. Той пък като че ли Джоел Шумахер има хубави филми....Сега тегля този 8ММ с Ник Кейдж. Май бил най-добрия му. А иначе Кейдж ми е най-анти тип от всички холивудски артистчета. Адски противен ми е и не мога да го му гледам играта. И все пак очаквам Лошия лейтенант на Херцог, дори Ферара вече да го анатемоса. hahaha

# 453
  • London, baby
Тъй, да се отчета. Гледах Up, суперски филм що рев изревах.. гледах и Spread много секс много нещо. Някой да препоръча подобен? И двата много ми харесаха, препоръчвам.

# 454
  • София
гледах и Spread много секс много нещо.
Аз заради Аштън го изгледах, приятно беше. Гледката. Филмът.  Crazy Ох, развълнувах се. Отново.
Гледай The Holiday / Ваканцията (2006) , който сигурно си гледала, но нищо, гледай пак.  Grinning

# 455
  • London, baby
Гледах го наскоро, предложи друг, ако може с тематика като горният. Laughing Като се сетя и аз се вълнувам, а даже не харесвам Аштън.

# 456

А мен даже ме е срам да си призная, че го гледах.  Embarassed Не ми хареса изобщо. Подлъгах се по сравненията с Американски жиголо, Шампоан, Закуска в Тифани. Да, ама не... само са посъбрали идеи от тези филми.  Confused

viessmanka, препоръчвам ти горните 3.  Peace

Смяна на тематиката: не помня препоръчвах ли го, но ако съм пропуснала, с две ръце "Out of Rosenheim" / "Bagdad Cafe".

# 457
  • London, baby
Я, не съм ги гледала. Пускам ги да се теглят, мерси Кюбит.   bouquet

# 458
Хора,гледали ли сте Трафик на хора?
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=92317&hit=1

Филма не е нов,но досега не го бях срещала.Ако ви се гледа напълно реалистичен,брутално откровен филм,от който да ви побият тръпки до мозъка на костите - това в филма. Вчера го гледахме с мъжа ми ,3 часа е,но те оставя без дъх. бррр Още ми е настръхнало като се сетя за него. Много реално е направен,сигурна съм,че дори да не е по истински случай,има постоянно някъде такива неща.
Абе какви хора сме и в какъв свят живеем,направо не знам  Shocked

# 459
Препоръчвам В небето и Чък за късмет... разтоварващи и интересни!

# 460
Гледах Spread и ми хареса много. Мислех, че ще е комедия, а накрая само дето не се разплаках.

# 461
Какво ще гледате в нощта на Вси Светии?

# 462
  • Toronto
Аз току що се върнах от This is It... Разбира се, това не е кино, по-скоро музика. Но все пак вярвам, че на тези, които обичаха Майкъл Джаксън много ще им хареса. С нелепата му смърт никога няма да бъде осъществен един грандиозен спектакъл, аз не мога да намеря друга дума, с която да опиша това шоу, което са подготвяли. Още съм под впечатленията и развълнувана... с две думи, препоръчвам го!

# 463
  • София
Какво ще гледате в нощта на Вси Светии?

Мога да препоръчам The Skeptic   Wink

# 464
  • в сърцето на един мъж...
Chaos - много приятно криминале, със сравнително неочакван край - за тези, който харесват Джейсън Стейтъм и Уесли Снайпс. Като добавка - необичайна роля на Райън Филип. Препоръчвам.
I Love You, Man - романтична комедия в търсене на мъжката дружба.
Miss March - тийн комедия, голяма глупост Mr. Green Не препоръчвам, освен ако не сте умрели от скука и имате да убивате 2 часа време.

Общи условия

Активация на акаунт