Гледах...!Хареса ми! Препоръчвам го! - ХVIII

• 69 224
  • 721
  •   1
Отговори
# 675
Ооо, аз от P.S. I love you, примлясквам по Джерард. Хилари хич и не съм я отчела кото присъствие, чак се замислих да не би да съм гледала друг филм. Не знаех, че участва там Laughing

# 676
Не съм го гледала още филма, който последно обсъждате, но му се бях заканила и сигурно ще му дойде времето  Simple Smile

Най-важното е, че тази вечер най-после ще гледам филм от Киномания в зала 1 на НДК - "Ню Йорк, обичам те" и после ще споделя... Party
Набелязала съм си и още няколко филма. Благодаря на Лени за препоръката за "Серафин" и ако може още нещо да кажеш Blush
И аз като ТинаХрис обикновено редувам тежките и сериозни филми с леки и развлекателни  Wink

# 677
Кики, завиждам ти за Nеw York, I love youCrazy Чакам с нетърпение да споделиш.

Дамаянти, радвам се да те видя тук. Аз съм таен фен на фотографията ти.  Heart Eyes

Джерард Б. е ок, но напоследък много взе да се надува и ми писна от него. Хилари ми е ок. Знам, че много хора не я понасят, но най-се дразня на определенията, че била една от най-грозните актриси на Холивуд. Хайде няма нужда...  Stop
P.S. I love you ми хареса. Книгата не съм чела.

За Coco avant Chanel бях писала малко по-назад. Одри и на мен ми е сладка след Амели. Снощи започнах да гледам Coco Chanel с Шърли, но го спрях на 45-тата минута. Не можах да го изтрая просто. Даже Шърли не понасях. Ще се помъча да го изгледам.  Tired
Двете сторите леко се разминават, определно Coco Chanel е по-сбозен (романтично представен), доколкото успях да се информирам Coco avant Chanel повече се придържа към фактите около Коко.

От State of play очаквах доста повече. Голямо чакане падна докато излезе, фолям трепет, а той се оказа редови полит-трилър. Да не кажа скучноват. Ръсел всякак го харесвам - дебел, слаб...  Crazy

# 678
Кюбит, ти пък Шърли ли не траеш, бе, хахахаа? Не е лоша тази верси, според мен...тип халмарк продукция... не знам, на мен ми хареса.

# 679
Тино, в този филм специално. Много Шърли и малко Шанел, но и не съм изгледала филма де... Пак ще пиша, ако успея.

# 680
    Аз съм на военна вълна,мирррно! Свободно!

Някой гледал ли е "Девета рота" на Бондарчук-младши? Аз ще го гледам тази вечер и ми се иска да коментираме.

# 681
Аз пък съм сериозна почитателка на Шърли Маклейн и Коко всъщност много ми хареса точно заради нея, макар че, без да знаех че е Холмарк продукция, имах чувството, че е тяхна. Laughing После се разрових и видях, че е ТВ продукция за Холмарк. Младата Шанел също ми допадна.

Коко преди Шанел още не съм гледала, но искам, заради Одри - много френч млада дама, много мой тип.

P.S. I Love You ''ме влюби'' в Джерард Бътлър, иначе филмът също ми хареса, но го слагам някъде в средните чекмеджета - където са ми "ок" филмите - нито кой знае какво, нито пък лош.

Имам въпрос - The Hangover  "Последният ергенски запой" (или нещо такова) ли е преведен на БГ?

# 682
Точно "Последният ергенски запой" е преведен.

# 683
  • в сърцето на един мъж...
Джи, аз го гледах - ужасно тъп ми се стори. И така е преведен. Даже и хумора не разбрах вътре Embarassed
Хилъри не ми е грозна, просто й отиват силни роли, на мъжко момиче, може би от това, с което изгря и не можах да я възприема в романтична роля, но пък при мен се получи проблема заради книгата. Аз имах една представа, филма създава друга, освен това са орязани сцени, променени такива, т.е. на места драстично се разминава с книгата и реших, че не искам да си разваля вкуса от самата книга, дори и с Джерард Бътлър вътре Laughing
Кюбит, Ръсел Кроу и аз го харесвам всякак Blush Между другото нещо в последно време Бен Афлек като че ли играе в по-средна класа филми, няма го младежкия му плам и ми се загуби като добър актьор Confused
За "Коко Шанел" ще споделя после, като го гледам Grinning

# 684
Не бях сигурна дали е той, защото чета отзиви наоколо за някакъв запой, а пък чак впоследствие стоплих, че това ще да е Хенгоувърът (директен превод - махмурлук Laughing), към който няколко пъти посягах и все не ми се започваше да го гледам (не знам защо). Май с посягането ще си остана. Мерси, момичета! Simple Smile

# 685
Кюбит , специално заради теб, споделям непосредствените си впечатления от "Ню Йорк, обичам те" http://www.imdb.com/title/tt0808399/ почти веднага след гледането му и още преди да съм се начела на разни мнения на специалисти и т.н.  Wink   Hug

Разбира се, макар и аматьор, съм си вече обигран кино-зрител и къде за съжаление, къде не, получих тази деформация да гледам филми с твърде изострени сетива и разум, бих казала дори критично до някаква степен и много трудно ми се отдава т. нар. "цялостно потапяне"  Grinning Освен това, един огромен пропуск ми тежи - не съм гледала още "Париж, обичам те" (срам, срам, срам  Embarassed )
Та с тази прелюдия целя да кажа, че във филма видях страхотни неща, чудесни за потапяне, но за съжаление не пропуснах и едни, които ми стояха като пълнеж и не ме докоснаха.
Първо хубавите  Sunglasses
На първо място - главният герой - Ню Йорк. Градът, към който винаги съм изпитвала неясно влечение и който в най-скоро време се очертава да видя най-после. Много се страхувах, как ще го видя в този филм, но е като този в мислите ми  Heart Eyes Трудно ми е да обясня, но усетих атмосферата, която винаги съм си представяла и искала да опозная. Дори и да не е представено всичко от града (а и не би било възможно), това което исках, видях...  
После...
Великолепна Джули Кристи и прелестен Shia LaBeouf (убийте ме, ако знам как е правилно да се транскрибира това Joy , но това момче е чудесен актьор ) в една от десетте части, която те оставя без дъх и за мен най-добрата ; проникновено и много нужно обръщане на погледа и към любовта в зряла възраст - също много добра част, рядко срещано нещо  Peace; хареса ми и историята на художника-дегенерат и неговата последна муза (частта режисирана от Фатих Акин, доколкото прочетох в надписите), и още 2 много сладурски неща - нещо като много кратка романтична комедия с Орландо Блум и Кристина Ричи и ужасно забавната история между "нещо като писател" (сладък Итън Хоук) и красива азиатка (без спойлери се опитвам да пиша Simple Smile ). Донякъде ми хареса и историята с Робин Райт Пен и Крис Купър, но
останалите не ми въздействаха особено...  
Като цяло 70: 30 в полза на това, което ми хареса  Laughing Дано съм била полезна  Sunglasses Препоръчвам  Grinning

"Последният ергенски запой" http://www.imdb.com/title/tt1119646/ го гледах преди доста време на кино по една случайност иииии...ми става за развлечение.   Хем в него са събрани абсолютно всички, типични за Лас Вегас баналности, хем компилацията е неочаквано оригинално поднесена. Признавам, че съм малко пристрастна, защото ми допада Вегас (имам лични впечатления от града) и гледам филмите, на които е фон Joy
Като съм започнала на вълна градове сега...от утре си търся "Париж, обичам те", поне и от този град  имам много лични впечатления, та даже и романтични  Flutter  

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 01:16 от kiki29

# 686
от утре си търся "Париж, обичам те"

Чака те прекрасен час и нещо наслада. Heart Eyes  (Латинке, следиш ли играта? Mr. Green Joy)

# 687
Кики, безкрайно съм ти благодарна за подробния изчерпателен коментар!   bouquet
При първа възможност ще го гледам.  Peace Но преди това мисля, че трябва да наваксам с Paris, je t'aime.  Blush И аз не съм го гледала още, а мисля че е по-добре да го направя преди New York, I love you.
Чудя се дали ще има следващ филм?  Wink

Забравих да напиша. Като дойдеш в НЙ може да идем на кино заедно.  Grinning

Последна редакция: нд, 22 ное 2009, 08:05 от Кюбит

# 688
  • в сърцето на един мъж...
След този коментар - май и аз ще наваксвам Mr. Green с Paris, je t'aime и New York, I love you Laughing

# 689
Като дойдеш в НЙ може да идем на кино заедно.  Grinning

С най-голямо удоволствие  Sunglasses

Продължавам на вълна градове...Тази вечер, ако не ми мине котка път, съм на "Токио" http://www.imdb.com/title/tt0976060/ - проект като тези, които обсъждаме, дело на трима режисьори - Мишел Гондри, Леос Каракс, Бон Джун-Хо. Ще споделя... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт