неповторимия пакистан втора тема

• 42 429
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Ха, отвори се статията, сетих се, че съм я чела някога....озадачи ме факта, че пише не пускали сама жена в ОАЕ...което не е вярно...

Мактуб, все си мисля да ти казвам нещо и все забравям. Не знам какъв доктор ти се е паднал, дано е свестен, опитай да поговориш и да им кажеш секцио само в краен случай, ако има опасност за теб или бебето. Като чужденка може да ти зачетат мнението, иначе режат поголовно БЕЗ НУЖДА. Не искам да те плаша, но ми е жал  ако те окипазят за едното нищо. Последните години това се прави съвсем съзнателно с цел контрол на броя на населението, като ги оперират после им забраняват да забременяват поне 2 години, а ако е нормално раждане след 11 месеца следва ново бебе задължително.....

# 481
Честит рожден ден на малкото Дон Койоте    bouquet
Хайде ще чакаме и и твоя бременелски разказ с голям интерес  Wink

Да попитам за Миг незабравим какво става с нея,аз така и не разбрах защо ще влиза в болница,надявам се да не е нещо  сериозно  Praynig

За болницата и лекарите - ами за заплащането то е ясно че ще има някакво,но не съм сигурна точно в какви размери,но предполагам че няма  да е много ... И на мен  хич не ми се иска секцио,той и мъж ми вика ако тази ми каже така да отида поне на още двама лекари...но силно се надявам за нормално - към края на седмицата сигурно ще ходя на преглед,стискайте палци беба да се е обърнала и да чака в изходна позиция  yes
Е аз да се "похваля" появиха ми се първите стрии под пъпа  Confused ,мислех че ще ми се размине - всяка вечер се мажа с олио,ама нъцки  newsm61

# 482
Момичета благодаря за пожеланията към Даяна  Hug  bouquet

Сега имам малко време та да разкажа- бременна съм в 2ри месец ,и мъжо имаше цех за сокове с един негов приятел.Но цеха беше извън града,та бяхме на вечеря у нашите като си тръгнахме ,той каза че отива да прибира приятеля му.Нищо че е февруари и е нощ ,аз настоях да отида с него.Излизаме извън  града,но по едно време заваля сняг,видяхме пътни полицаи и питахме пътищата напред дали са проходими-казаха да.И ние продължихме-да обаче за 20 мин натрупаха такива преспи-че да се върнем към града беше невъзможно.Аз предложих да отидем в града на баба ми,че е по -близо,но мъжо каза ще минем по друг път  и ще се приберем в Ст Загора-добре,тръгнахме,да,ама снега трупа имаше и затрупани коли извън лентата ,стигнахме до едно нанагорнище-да се изкачим не става,а от горе като на шейна се спускат големи турски автобус-филм на ужасите  Mr. Green .Трябва да се върнем  от където дойдохме ,да ама как да обърмен микробуса,помогнаха 2ма турски шофьори,буквално го завъртяха.После не знам как успяхме да стигнем у баба ми вече на сутринта.Там обаче по -инерция заключих вретите на микробуса-а клкючовете вътре,та после чупихме стъклото.

# 483
привет дами,вие сте били скрити лимонки-пътешественици"обиколи света,за да го обикнеш",аз незнам дали е толкова страшно в Пакистан,но мисля,че и медиите преувеличават повече отколкото трябва,защото същото тръбят и за България,по телевизията колко пъти ни обявяват за черните овци в Европа,а всъщност се оказва,че много от хората никога не са виждали българи или пък незнаят къде се намира точно България,тръби се,че София е много мръсна,но то и другите европеиски столици са мръсни,да не говориме,че във Факултета на фона на мизерията може да видиш палати,а в европеиските гета мизерия,хем къщите мръсни,хем навън мръсно,но и при нас то си е въпрос на възпитание,хвърляме боклуците през балкони и прозорци,света се зарина от боклуци ужас Sad,но въпреки всичко може и опасно да е живот и здраве някой прекрасен ден ще посетя Пакистан,да видя какво е там,лека вечер от мен

# 484
А сега да продължа -ве1е съм с 2 деца .Кака на 1,6 и бебе на 2 месеца.Пак е зима и пак е февруари-пътуваме от БГ за Сирия ,нощ е -студддддддддддддддд ,спряхме да починем и сме заспали ,а парното работи .Събуждаме се едно време и се оказва че маркучът на парното се е спукал,без парно не можем да продължим с малки деца сме.Започна да се развиделява и се оказа че сме близо до почивка на тирове,но в Анадола-тук ако не знаеш турски си загубен-опитахме е бг,руски английски и арабски-напразно.За наш късмет мина един тираджия поназнайващ арабски ,та  обясни какво ни с ее случило и какво търсим.Тези на почивката се оказаха хора,предложиха да ме заведът менх и децата в къщаат на единия ,докато дръгият и мъжо оправят колата.Аз категорично отказах,та останах там,по едно време голямаат се събуди и единият отиде някъде да и търси подходяща закуска.Вече към 9 другият отиде до близкият град за да намерят маркуч.И след няколко часа пак бяхме на път.

# 485
здравейте момичета как сте?марина  при мене се отваря линка интересна история за тази интернетна любов ето го линка http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=2120& … =5&id=0001601

# 486
момичета аз имам пътуване за няколко дни. като се върна надявам се да сте писали толкова много, че да не мога да смогна да ви изчета. лека нощ   bouquet

# 487
  • Varna
ЛЮТЕНИЧКЕ Hug
на добър час мила и се пази!!!

# 488
здравейте момичета как сте?марина  при мене се отваря линка интересна история за тази интернетна любов ето го линка http://www.segabg.com/online/new/articlenew.asp?issueid=2120& … =5&id=0001601

Аз го прочетох още първия път, после опитвах да го отворя заради Лютеница. Ние сме добре, само ни е ужасно, ужасно скучно...

# 489
Дон Койоте
Значи и вие от БГ до Сирия с кола ... я кажи от къде минахте - давай малко впечатления  Wink

takasakishi
Абе то не знам колко преувеличават медиите,ама то верно  да вземе да те хване страх да излезеш и до базара дето се вика,че да не те светне някоя бомба  #Onfire До колкото ми е известно и в Swat продължават военните действия...
Е то и БГ да си не е сигурно че някой наркоман няма да те наръга за да си изкара пари за дозата...абе на човек дошло ли му е времето,няма значение къде е  Rolling Eyes
Така че смело напред Пакистан те очаква поне направи една екзкурзийка,убедена съм че има много хубави места да се видят  Wink

Лютеница
ти къде болна и тръгнала да пътуваш,да се пазиш ей  Peace

Хайде и аз да пусна една кратка историйка от моето житие...
Та тука другата снахичка беше насрочено секцио...и ставаме всички рано рано да се оправиме и аз и мъжа ми също ще ходим с тях до болницата.Та идва тя при нас ще е със джипа ,а мъжа и след нас ще бъде с колата.И потегляме ние а то сутрешно време едно таково мъртвило,тука таме да мине някоя кола.И спираме ние на едно кръстовище да чакаме светофара и един идва от една улица с една лъскава кола и се спира по средата на кръстовището  Crazy Поглежда към нас,а ние какво да видиме в ръката му на волана,пистолет  #Sniper smile3556
Става за нас зелено и той тръгва преди нас,а ние сме след него,обаче забелязваме че той намалява,мъжа ми не губи време и го изпреварва,хвърчиме ние и кога гледаме в огледалото тоя хвърчи след нас  Dizzy Face малее викаме си кво стана...на един завой за малко да се забиеме в една рикша...Мъж ми кара бързо и ония също плътно зад нас,добре че болницата е на близо и ние намаляваме да влизаме и тоя намалява  ooooh! Е като видя че влезнахме вътре даде яко газ и изчезна  Scatter  Не знам какъв шестак беше тоя и какво точно искаше  newsm78
Та в болницата сме вече и отиваме да оправиме документите за операцията,ама какви документи - тя снахичката ги забравила в къщи  ooooh! Crazy Нейния мъж после се връща отново до вкъщи да ги вземе...и такива работи...

# 490
А на нея защо и беше назначено секцио? Понеже нали коментирахте преди, че имало връзка с раждаемостта, аз споделих с мъжа ми и според него нямало такова нещо. Но той отдавна не живее там, пък и в неговата фамилия май няма никой с такова раждане и му се струва измислица тази теория, че без медицински показания назначават секцио.

# 491
Здравейте девойки.Пандата беше мнoгoоо заета през тези седмици-затрупали ни бяха с training.Сега нещата се успокоиха малко така че ще се опитам да вляза в час.Имам много да чета и да наваксвам. Я да ви дам няколко визуални   ребусчета да се занимавате:)

Ако не можете да видите бебето на картинката, не се отказвайте.
Това е наистина страхотно, когато всъщност се появява. Не гледайте за бебе, и вие ще видите Бебе!

Виждате ли повече от една сърна?

хора или лица ?

# 492
Страхотни са ребусчетата. Даже и бебето видях  Mr. Green

# 493
  • Varna
ПАНДЕ- и сърнички видЕх и бебенце видех и хората и лицата видЕх. Значи не съм одъртяла тУталнУ Joy
ПАНДЕ- как си ти бе Душата. Голяма натоварване са ви натоварили  Angry

# 494
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Панда, супер ребусчета   bouquet. В тази връзка ето още
http://plagiat-bg.blogspot.com/2008/11/20.html

Как е работата без Хитлер  Simple Smile
Лютеничке, приятен път.
Делтичка, как ще си одъртяла ?!!! Нали сме си почти набори, а може и да се сватосаме. Аз си имам  вече мома за женене (пу,пу, пу, да не чуе дявола!!!)

На всички- много хубав ден

Общи условия

Активация на акаунт