неповторимия пакистан втора тема

• 42 211
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
мактуб оше лİ сİ тук бе   Laughing  то време не остана

ааа Лутенİца не тİ е скучно  Laughing  аз ппък доброволно се заклуЧвах в кенефа катоо малка  шом се сбİем с брат мİ İ ме подгонİ грабвах плушенİте меЧоцİ  Joy Joy Joy

стİга от мен Че се İзмъЧİх с тİя буквİ  Sick

# 676
Какъв е тоя краснопис от тебе...
Хехе Шилан ти гледаш бързо бързо да ме изпратиш да раждам вече  Laughing Не се притеснявай има още седмица  Wink
Като спомена това че си се заключвала като малка в тоалетната,та се сетих че и аз с брат ми бях същата,ама знаеш ли кое беше кофти,че ключа на лампата беше отвън и той като ми щракне тока и ми затисне вратата та ставаше още по весело  Joy

marsy
още малко въпросчета към теб  Wink - изискват ли снимки за този пасаван и за колко време ти го издадоха?

Уф меря тая температура - уж нямам,а ми е такава жега вътрешно,направо все едно печка съм пуснала.Незнам какво става... Crazy

# 677
  • по пътеката
първо се прави егн и после пасаван, без егн не дават ,тоест то не е е бг гражданин! отнеми 5 м вси4ко!ама ние през посолствотою ноември пусна мъж ми за бг акт , веднага след като се роди малката и 4акахме до март да направят  егн, после правихме април снимките и пуснахме за пасаван и май заминахме тя,беше то4но на 7 м!но не сме бързали ,то и няма как де, като куриерите са през  3-4 месеца!
да не се е запътило бебето? мактуб4е, готови старт!

# 678
  • Varna
МАКТУБЧЕ Hug
Направи ли оная лИмУната?  Бе имаш си ти температура явно.
Абе вие като Български граждани и двамата няма ли да е по лесно да ви дадът документи нашите без проблемите които Марселинка имаше. То само детенце ще е раждано във Пакистан.  Все едно както Батко ми е сега из Гълфа и  аз съм при него, детето ми се роди там и ние сме български граждани, би трябвало да няма големи проблеми. newsm78

# 679
Леле marsy  ти ме стряскаш направо...а аз тука си правя планове до преди коледните празници да сме на самолета за БГ с беба...Дано да не се налага да чакам толкова колкото си описала,че с мъж ми ще полудееме,ние до сега едвам устискваме положението  smile3518
да не се е запътило бебето? мактуб4е, готови старт!
старт ама не...бебка още си се чувства добре вътре  smile3521 (само ме страх да не я пренося)

DELTA_DELTA
Дам направих я и си я изсърбах  Laughing (ама се разминах с меда,та сложих захар...)
За температурата и аз подозирам че имам и то вътрешна,ама то тия термометри не отчитат ли вътрешна...незнам  Thinking

# 680
айде и аз да се разпиша. чета ви редовно, но от два дни ме мързи повече от обикновено....

С лимонатката на Делта се наливах в индустриални количества Дано ти мине бързо, Мактуб. Мъжът ти отказал ли се е от пакистанското гражданство, то май БГ не признаваше двойно ако си от ПК.

Сещам се за едно друго мое много позорно заключване като бях ученичка...заключих се във външната тоалетна на една приятелка (живееше в къща).....а тя имаше по-голям брат и аз направо умрях...как ще се изложа пред него..Ама срам не срам наложи се да блъскам по врата и да викам, обаче те надули музиката вкъщи и хич не ме и чуват. След 15 мин успях да да си отворя, ама пак ме беше срам като се върнах при тях защото сто на сто си мислеха че съм имала запек....

Онова видео с пащунките и аз се чудя какво е това подскачане, не им ли се набиват краката с тези високи токове...някак неженствено ми изглежда.

Колкото до филмите....болиудското изкуство никога не е успявало да докосне струна в душата ми, филмите ми се виждат толкова еднотипни, хореографията също, дори и красавиците ми еднаквеят с тия прави, черни коси...но все пък съм решила да изгледам някои от класическите индийски филми.

По едно време си бях харесала един актьор Боби Деол, някой знае ли го? Неговите филми сякаш малко по-реалистични ми изглеждаха, но след 2-3 филма и той ми омръзна. Но филма 'Скорпион' (Бичу) доста ми беше харесал.

Последна редакция: нд, 18 окт 2009, 18:25 от филия_с_ЛЮТЕНИЦА

# 681
  • Varna
ЛЮТЕНИЧКЕ- Hug
как си мила освен, че те мързи?
И мене днеска ей така, нищо не съм направила. То като и съм сама какво чак толкова да правя я Wink
МАКТУБЧЕ- меда му е майката душо, там мед нямате ли? Задължително трябва да е подсладено със мед. Там е силата. А термометъра измерва и вътрешна температура.

# 682
Аз пък направих една мусака за децата и грах с кайма за баща им, по рецептата на Mactub, много е вкусен, и аз това вечерях, дори не ми лютеше. И аз съм стояла заключена в тоалетната, обаче сестра ми ме заключваше и ме пускаше 5 минути преди майка да се върне от работа  Twisted Evil

# 683
филия_с_ЛЮТЕНИЦА
хех айде сега недей да скромничиш - теб си те помързява честичко напоследък  smile3521
Я кажи кво направихте с вратата на тоалетната - аз викам направо цялата я махайте,хем ще се проветрява постоянно,хем няма да има шансове някой да остане заключен вътре   Wink
За гражданството - да отказал се е,но мисля че по свое желание,не че не признават двойно...
Този момък където си го "снимала" го знам - гледала съм негови филми,ама не ме кефи много.Иначе за филмите ами то аз понякога нямам нерви да ги гледам - те по 3 часа  ooooh! и аз щръклясвам  Crazy

DELTA_DELTA
Има мед тук в Пакистан,ама вкъщи нещо не се намира...дано да се оправя бързо,че хич не понасям физически да се чувствам зле.

MarinaZh
мен мусаката повече ме блажи  Laughing
незнам от както забременях много си измених вкуса,почти нищо не харесвам като манджи и някой път ми е трудно да ям..дали ще мине след раждането..преди не се мусех толкова много,а сега няма угодия  newsm78

# 684
  • Varna
МАКТУБЧЕ-
хич не съм за болна и аз. Пощтраклявам  докато съм болна и пак хуквам да шетам. Само когато имам бъбречна криза тогава съм за мустака и се тръшкам на леглото

# 685
Мактуб, мързи ме, признавам...мързи ме да пиша, а не да чета....

Дано не преносиш,че след термина очакването става особено изнервящо, а дните изглеждат особено дълги...Какво трябва да си носиш в болницата?...просто никой не ми е разказвал с подробнсти какво се случва с една родилка там и ми е любопитно... Какви обезболяващи предлагат? Имаш ли право на избор, или каквото те решат?

На Бобито Деол, то май и аз харесах само един филм - Скорпиона, ама не защото е кой знае колко велик филм, а просто такъв ми е вкуса...падам си по по-обикновени неща, а не преувеличени и идеализирани. Главната героиня в Скорпиона не е някаква неземна красавица, а по-обикновена с дрезгав глас и въздебелечки бедра.....тип 'дъщерята на съседите'  Laughing...а и Бобито изглежда един такъв скромен и непретенциозен, а не арогантен като много от другите артисти....

За вкуса смятам, че ще ти се оправи...то с бебето си излизат и всякакви други болежки и малки дискомфорти....На мен само ми останаха едни киселини...много ме мъчеха в края на бременността и после не ме напуснаха съвсем...

Последна редакция: пн, 19 окт 2009, 00:57 от филия_с_ЛЮТЕНИЦА

# 686
DELTA_DELTA
Аз като съм с гадна температура не мога да се вдигна от леглото .... в началото на бременността ми като дойдох тук в Пакистан доста често вдигах и направо се чувствах като парцал...а и инжекциите всяка седмица -ту в едната ръка - ту в другата  Tired гаденето и повръщането естествено не ме подминаха,откарах си до 6-тия месец с тях,даже се бях стреснала защото почти не можех да ям,нито манджи нито хляб,абе въобще ужас,карах на таратори - поне те ми понасяха.
За киселините Филийке сега последно ми се случи на няколко пъти,ама то направооо все едно съм изяла едно кило люти чушки заедно с оцет - гори и киселе ... Sick Даже повърнах на няколко пъти заради тях.
За болницата вече съм приготвила багажа,другата снаха ми помогна....значи една малка чанта за беба - памперси,2 комлекта дрешки и чорапки,кърпа за повиване,хавлийка,мокри кърпички,руло тоалетна хартия,пудра и лосион.
И за мен - дрехи за преобличане,чорапи,превръзки,бельо,сапун и документи..каза ми че това е достатъчно  Rolling Eyes
Обаче честно да ви кажа не съм особено очарована от условията в болницата ...ще раждам в CMH (военната болница) и уж се води като чиста и с добри условия,но за моите представи е друго..Снахата като отиде да ражда секцио и после я настаниха в една стая с още 3 легла,имаше и едно друго момиче,което беше родило нормално...и след това май са се заели и другите легла,ама то супер семло,а и си беше доста тясно...И пак казват че тази болница е много добре,ако съм видела в другите какво е положението....Естествено имало и хубави частни клиники,обаче там било доста скъпо  Rolling Eyes
На мен в България ми се наложи за един ден да лежа във Втора градска и да ви кажа бях очарована,не съм давала никакви пари на лекари,само си платих такса легло...оставиха ме сама в широка  стая с мивка,само тоалетните бяха отвън ...чисто,мирише на дизенфекция...като се има предвид нито съм имала уговорки с лекар нито нищо.И така бях много доволна от условията  Peace

# 687
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Как сте , мили пакистанки !!!
Панда, със закъснение да ти честитя новата позиция. Ти си умно и бойко момиче- ще се справиш!
Мактуб, по-скорошно оздравяване. Добре те е посъветвала Делта за лимон и мед.Ама наистина трябва да е мед, за да действа. Иначе в арабската Хадил беше писала нещо за подсилване:
печени дюли и ябълки с орехи, мед и канела - вкусни са, а и наистина стимулират имунитета към common cold viruses, особено ако добавите и щипка джинджифил
За киселините- бабите казват, че щом майката има киселини, значи бебето ще се роди с коса. При мен беше вярно. Та да видим при теб как ще е.
То и ние в къщи изкарахме един гаден вирус, всички го минахме, сега се дооправяме.

# 688
здравейте булки,как сте всички?аз да се похваля със същото мързи ме да пиша пък и нищо ново при мен Wink
МАКТУБЧЕ не се притеснявай аз някой път съм така,много ми е горещо дори си свалям чорапите посред зима ама като се охладя и ми става добре пробвай и ти така.
ДЕЛТИЧКЕ мерси за рецептата звучи ми вкусно,аз по принцип обичам лимониям ги като ябълки без захар  Laughing как са танците ?
МАРИНКЕ  ти обикновено във вас каква храна приготвяш имам предвид  българска,пакистанска или мешано,аз съм скромен почитател на пиците  Crazy  аххх и гюведжета някакви такива  вкусотийки,обичам и брияни и пилау,дал и други такива
ЛЮТЕНИЧКЕ аз съм го гледала този филм БИЧУ ,но моя любим актьор е АКШЕЙ КУМАР той,комедииките му се отдават много на него както и на ПАРЕШ РАВАЛ И АРШАД ВАРСИ,също така харесвам ША РУК ХАН той има много изразително лице,всяко чубвство моге да бъде видено на неговото лице,ГОВИНДА пък е добър танцьор оххх хайде стига че почнах лекцията за БОЛИУУД
ХАЙДЕ ЛЕКА И МЕКА ОТ МЕН    bouquet    bouquet    bouquet

# 689
  • по пътеката
шоки, и ти си фен4е на акшай кумар, зна4и ! той ми е първият любим индийски актьор, просто моят типаж! после добавихме и други! новите са много готини ,едни склуптирани тела, доста приятни 4ерти, макар,4е аз много красиви май не харесвам! хубави филми прави напоследък и Amitabh Bachchan! мъж ми много го харесва!
мактуб, виж лекар ,да няма проблем! температурата хи4 не ми харесва!

Общи условия

Активация на акаунт