Монтанското дете

• 31 802
  • 747
  •   1
Отговори
# 435
Ние пием Саностол и Имунобор.Пиеха и Респивакс,но го спряхме.

# 436
Здравейте  Hug

tanq_mt , снимките са много хубави на твоите кукли  Hug

За малката съм взела витамини от тези с животните, а на каката Супрадин.
Започнах да им давам и Бронхо-Ваксом Peace

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 21:35 от mih06

# 437
Здравейте и от мен Hug.

tanq_mt,Маги много е порастнала и е много хубава Peace.
Относно витамините,аз давам на Поли Саностол и витамин С за деца.

# 438
  • София , Монтана
Аз давам на Криси сребърна вода.
А някой беше писал че в Монтана се търсят много маникюристи,но на мен ми е чудно дали има толкова много желаещи да си правят маникюр.
tanq_mt , снимките са много хубави.
Бързо оздравяване на всички болни дечица.

# 439
  • Mонтана
здравейте на всички ,в тази тема не бях влизала от доста време за което се извинявам .Може и някои да не знаят че и аз съм мама вече,та ние скоро ще направим 6 месеца,засега всичко върви много добре не сме боледували,гледам 4е много де4ица са болни,поскорощно оздравяване. Hug

# 440
Здравейте ,аз също давам отскоро сребърна вода  Hug
Вярно мн.болни дечица ,и в детските казват че е пълно с болни и се чудя да спра ли Мари от детска за известно време ,вие водите ли вашите ? Thinking.А така не ми се ще да я спирам ,влязла си е в ритъм и ходи с желание ,но.... Sad

# 441
Бегачки добре дошла при нас.Честито ти бебче.

Биси моите деца все още ходят на ясла.
И на мен не ми се иска да ги спирам,защото свикнаха и им харесва.

# 442
Здравейте  Hug

bega4ki_ , честито бебче!Да ви е живо и здраво!  Hug

Михаела беше прегракнала миналата седмица и кашляше, а и сополи имаше, та не е ходила на детска, но реших и тази да си оставя, но ще видя ако има кой да я гледа няма да ходи до края на тази седмица, защото тамън се е пооправила.

# 443
bega4ki_,честито бебче и от мен!Пожелавам ти да е здрав и късметлия в живота Hug  bouquet Hug!
Аз Поли съм си я оставила вкъщи,няма да ходи на детска тази седмица,защото и без друго ми се обажда да кашля,пак ще почва сиропите за кашлица :.Днес звънях на госпожата и в детската и тя ми каза,че от 22деца днес са били само 7-8 деца на градина,и май са събрали двете първи групи в една.Направо се стреснах колко болни дечица има Shocked.

# 444
Привет дами!
Как сте?Искам да ви се похваля с нещичко.Днес ми беше изпита по кормуване и го взех и вече съм шофьор. newsm68 newsm44 newsm81
Само че за мое съжаление незнам как става номера с виртуалната почерпка  Embarassed Embarassed Embarassed и затова

# 445
  • Монтана
mama na nana Честита ти книжка и безавариенно каране.

От утре е обявена грипна ваканция до 13.11 важи само за училищата.

# 446
  • Монтана
Честито mama na nana,да я ползваш без проблеми.  newsm10
И аз чух за грипната ваканция,дано с това се размине и да няма много болни деца.

# 447
mama na nana Честита ти книжка и безавариенно каране.
 Praynig  И дано няма повече болни хора...

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 19:51 от bisssy

# 448
  • Mонтана
mama na nana  Честита книжка,спомних си когато аз взех своята каква радост беше,ама нещо ме е страх да шофирам  Embarassed

# 449
mama na nana Честита книжка!  bouquet Без аварийно каране и нова кола по случай книжката. Hug

Общи условия

Активация на акаунт