Монтанското дете

• 31 741
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
За много години   bouquet Здраве и късмет   bouquet  bouquet

# 616
Честита Нова Година!!!
С пожелание за много здраве, щастие и късмет!!!
   bouquet   bouquet   bouquet

# 617
  • Монтана
Да ни е честита новата 2010 година!Здраве,късмет и много сбъднати мечти за всички.   balloon

# 618
Привет! Hug
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!Годината,която се задава радост с шепи да раздава,да е мирна,плодовита и за вас честита!Шарени торбички пълни със парички и гърненце мед- да е на късмет!Бъдете живи и здрави!

# 619
  • Монтана
Честита да е Новата година,
щастливи да са в нея всички дни.
От старата година, що отмина,
ти само хубавото запомни

# 620
Привет!
Чесита Нова година на всички! Много здраве, щастие и повече парички! Нека всичко лошо е останало в старата година и да погледнем с нова надежда към настоящата!     newsm10

# 621
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!
Нека в живота Ви има толкова светлина, топлина, щастие, любов, здраве и късмет, колкото са новогодишните светлини по целия свят!

# 622
Честита Нова Година !!!

Нека Новата 2010 година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да ни донесе радостни грижи и работа за душата! Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни. И да ни дари с голямо щастие и здраве. С цялата си душа желая светла и хубава година!

# 623
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!
Нека в живота Ви има толкова светлина, топлина, щастие, любов, здраве и късмет, колкото са новогодишните светлини по целия свят!

# 624
  • Mонтана
Честита Нова Година !!! Heart Eyes

# 625
  • София , Монтана
Честита Нова Година !!!Защо никой не пише ?Къде сте всички.Как изкарахте в новогодишната нощ.

# 626
Привет! Heart Eyes
pеtia аз съм тук,но никой не пише. newsm78 Явно всички са изкарали добре в новогодишната нощ и още не могат да се настроят в релсите на делничните дни. smile3503 А може и да празнуват именни дни днес и утре.

# 627
Здравейте! Всички са си тук, ама пазаруват яко от намаленията. Ние си бяхме в къщи на Новогодишната нощ. Калоян от 10.12 не е ходил на детска, кашляше, оправи се за Нова година и го повтори. Утре вече мисля да го пускам. Аз едвам се на мързелувах, така ми се работи вече...Днес получих хлебопекарна от Ла Редута и сега съм заседнала да й превеждам функциите, и ще се вихря в кухнята утре, пък ще пиша какво сме измайсторили с машинката.

# 628
Здравейте  Hug
Аз също съм тук  Wink
На нова година си бяхме в нас и изкарахме до към 3.30, а малката в 3 часа вече реши, че много и се спи и легна. Grinning
Иве, честита нова придобивка и да си я ползваш със здраве  Hug

Честит имен ден на всички, които празнуват днес   bouquet   bouquet   bouquet

# 629
Момичета да ви почерпя  Wink от малкия ни мъж  Heart Eyes, днес е именник  Hug
Да ми е живо и здраво детето ,с гордост да си носи името!!!
 От днес тръгва  на детска градина   Blush сюрприз за празника  Heart Eyes Joy
                         ЧЕСТИ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСИ!!!
Нека да е честит твоят празник,
много весел, пълен с прекрасни изненади и усмивки!
Пожелаваме ти да си останеш
слънчево дете, да имаш истински приятели, да радваш мама и всички, с
много фантазия и детски мечти да гледаш на света.
Бъди жива и здрава, много усмихната и добра!

за теб Петя

Общи условия

Активация на акаунт