Монтанското дете

• 31 790
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Честит празник на всички именници днес и на моето слънчице Димитър много здраве,късмет и щастие newsm51 smile3525 newsm51

# 406
Здравейте!
Честит празник на всички, които съм пропуснала! Живи и здрави, много любов и късмет!
Аз вече работя 4-та  седмица,  и след 4-годишна почивка хич не ми се отразява добре. Много ми е изморено, вечер както знаете задължения, изпитване на ученик, и така - оплаках се. Калоян вече свикна с детската, с напикаването така и не разбрах оправил ли се е, занесохме и гърнето там. 1 ден няма проблем, на 2-ия пълен плик с напикани дрехи. Но мисля, че намерих цаката, понеже обича да си хапва много, и го заплаших, че няма да му даваме плодове и шоколад и сега от сутринта се започва: " Няма пишкам в гащите, мама купи кат, покал и киви."  Аз се записах и на английски с родителите към Училища "Европа"- безплатния курс, та малко се разтоварвам там.
TASS, няма къде да се забавляват децата ни в нашия град, само по градинките. Имаше детски кът в сладкарница "Перла" до х-л "Огоста", но го затвориха. Може и да са го пуснали пак, който е ходил скоро , ще каже.

# 407
  • Монтана
Здравейте
да ви оплача от дивотията в болниците Деси на 20.10 е приеха в болница с хилусна пневмония в понеделник на визитацията ни слуша д-р Лъчезарова която беше нощна смяна и каза че пневмонията си е има още и ни каза да изчакаме д-р Тодорова която е дневна да е види и тя и да ни промени терапията дойде въпросната лекарка преслушае и каза че антибиотика е направил какво може и ни изсписват както си е с пневмонията. За в нас ни дадоха да пие Клацид. Разбирам в следствие че и е  свършила клиничната пътека и затова са е изписали. Това ли е държава която се грижи за децата си.

# 408
 ooooh! Ще се въздържа от коментар,поздрави и целувки на Деси  Heart Eyes

# 409
tanq_mt , нямам думи направо...
Бързо оздравяване на Деси  Hug

Искам да ви попитам момичета, как беше рецептата с клеевата тинктура и физ.разтвор, че на Михаела пак и тръгнаха сополи  ooooh!

# 410
tanq_mt , нямам думи направо...
Бързо оздравяване на Деси  Hug

Искам да ви попитам момичета, как беше рецептата с клеевата тинктура и физ.разтвор, че на Михаела пак и тръгнаха сополи  ooooh!

10 мл. физиологичен разтвор и 5 капки клеева тинктура 

бързо оздравяване на Деси и от мен  Hug Hug Hug

# 411
ЧерЕн_ШокоЛад , мерси   bouquet
А ще ми кажеш ли, как точно се процедира, че незнам  Embarassed

# 412
към 5 мл преварена вода или още по-добре 1% разтвор на готварска сол се добавят 1-2 капки клеева тинктура. 5 пъти дневно се накапват по 3-4 капки във всяка ноздра  източник: http://lechebnik.net/index.php?item_id=64  има мн полезни неща  Peace 

# 413
ЧерЕн_ШокоЛад, мерси много  Hug   bouquet

# 414
Здравейте.
tanq_mt направо нямам думи.
А тая Лъчезарова ми иде да я  #2gunfire
По нареждане на Ганев заведахме Илианка в Детско отделение да я прегледат
и попаднахме на нея.Илианка беше със огнено червено гърло,а въпросната ни
изсписа да пием Саностол и Респивакс - витамини.  #Crazy
Дано не ни се налага втори път да ходим там.

mih06,аз знам и др.рецепта за капки за нос,много е ефикасна,все нея си прилагаме.
Тя е:вземаш 2 пакетчета чай от лайка,сипваш в съд 100 мл. вода,вариш 10 мин.Накрая остава съвсем малко течност,изстискваш хубаво пакетчетата чай и към течността прибавяш 5 кристалчета морска сол.
Като се разтворят и течността изстине се слага в хладилника.За деца се капва 3 пъти на ден по 1 капка във всяка ноздра,за възрастни може и повече.Съхранява се 3 дни в хладилник,след това останалото се изхвърля,и ако се наложи се правят нови капки.
Това го знам от една лекарка,д-р Георгиева.От както ми го каза,само с него практикуваме и не купувам никакви капки за нос.
Дано съм ти била полезна.

Станиславче,Дори да не е болна,че не ходи на ясла?!

А сега да ви почерпя,че днес моята майка става на 46 г.
Почерпете се за нейно здраве.

# 415
Привет дами! Hug Hug Hug
Момичета ужас е с тия грипове и болести.Натали съм я оставила днес а сигурно и утре да не ходи на детска, че как ка6лят там децата е луда работа  #Crazy ooooh!.
bubitka аз знам същата рецепта,но вместо морска сол се слагат 1-2 ч.л. мед.Също е много ефикасно и пак така се капе в нослето и от бебе почти само с това лекуваме сополите.
Бързо оздрвавяване на дечицата!  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 416
bubitka, мерси за рецептата, ще пробвам  Hug   bouquet

Мерси и за почерпката! Да е жива и здрава майка ти още дълги години!  bouquet bouquet bouquet

# 417
Привет и от мен!
Бързо оздравяване на Деси на tanq_mt! Българското здравеопазване е под всякаква критика!
Оздравяване на всичики болни!
bubitka тази рецепта ми се струва много ефикасна ще я пробвам, ако ми се налага. Hug

# 418
bubitka,да е жива и здрава майкати да отгледа и правнуци ! Hug
Бързо оздравяване на всички  дечковци  Heart Eyes

# 419
Здравейте и от мен.
Чета,че има много болни дечица,дано бързичко да оздравяват Praynig.То се почна със сезона на грипа и настинките,ужас.За д-р Лъчезарова и аз не съм с добро впечатление.tanq_mt,дано Деси се оправя по-бързичко.
bubitka,Честит Рожден Ден на майчето ти  bouquet!!!Да е жива,здрава и много щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт