Монтанското дете

• 31 796
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
                       Честит рожден ден на skorpi69!
С пожелание за здраве,щастие и много весело настроение!
                                      Честит празник!

# 391
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА skorpi69!БЪДИ ОЧАРОВАТЕЛНО КРАСИВА И ВИНАГИ ЩАСТЛИВА!ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!  

# 392
  • София , Монтана

Честит рожден ден и от мен!Да имаш много поводи за радостни усмивки!!!

# 393
Честит рожден ден на skorpi69!
Много здраве и късмет!

# 394
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА skorpi69!БЪДИ ОЧАРОВАТЕЛНО КРАСИВА И ВИНАГИ ЩАСТЛИВА!ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА!  

# 395
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА skorpi69! hbdtu Flowers Bouquet lovekiss lovekiss lovekiss Бъди жива и здрава, много, много щастлива,много успехи и късмет! bdbaloni

# 396
Здравейте всички, които могат да бъдат наречени МАМА МОНТАНА. Така ме нарича дъщеря ми откакто гледа Хана Монтана.

Предстои ни кратка ваканция в Монтана. Къде се забавляват малките госпожици през зимния сезон? И ако може да помоля за добър личен лекар, който би ни прегледал, срещу заплащане разбира се, ако ни се наложи.

# 397
Благодаря за пожеланията момичета,да сте живи и здрави вие и семействата ви! newsm51

# 398
  • у дълбоката провинция
Здравейте майчета, Мони ми е с варицела от четвъртък и в нас е пълна лудница.
Нервничи постоянно, едни пъпки зарастват, други се пукат, трети тепърва излизат.
С какво мога да я облекча сърбежа, ако сте я прекарали споделете моля.
Ааа и друго да питам - за колко време отшумява и дали оставя белези, че и по лицето имаме и явно са чешани доста щото са с гнойна коричка.

# 399
kalitto моята Натали я изкара като беше на 1год. и два месеца.И беше с адски много пъпки ooooh! Сърбежите можеш да и облекчиш със ментолов спирт на нас тогава това ни изписаха, но ще я мажеш само ако много я сърби.Той има нещо като охлаждащо действие и облекчава.Не й позволявай много да се почешва.Иначе трае около 7-10 дена.
Бързо възстановяване на дечко! Hug Hug Hug

# 400
  • у дълбоката провинция
kalitto моята Натали я изкара като беше на 1год. и два месеца.И беше с адски много пъпки ooooh! Сърбежите можеш да и облекчиш със ментолов спирт на нас тогава това ни изписаха, но ще я мажеш само ако много я сърби.Той има нещо като охлаждащо действие и облекчава.Не й позволявай много да се почешва.Иначе трае около 7-10 дена.
Бързо възстановяване на дечко! Hug Hug Hug
Лекарката ни каза за спирта, но Мони казва че я щипе и не ми дава да я мажа.
Сега ме притесняват загнояването, но и звънях днес и ми каза че е нормално.

# 401
С какво мога да я облекча сърбежа, ако сте я прекарали споделете моля.
аз като бях болна се мазах с бялата микстура  Peace   бързо оздравяване  Hug

# 402
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС-МАЛКИ И ГОЛЕМИ!ДА СА ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ И С ГОРДОСТ ДА НОСЯТ ИМЕТО СИ! newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525
kalitto,дано шарката при Мони мине бързичко и да не останат белези Peace.И аз знам,че може да се маже с бялата микстура,за облекчение.

# 403
Здравейте, честит имин ден на всички празнуващи, много здраве и късмет на всички. smile3525 newsm18  bigdance2 Tada

# 404
Здравейте  Hug

Честит имен ден на всички, които празнуват днес!  newsm51   smile3525  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт