Монтанското дете

• 31 752
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
 Hug Браво на Деси!!!
И ние украсихме още миналата седмица къщата ,писахме писма до дядо Коледа и сега чакаме петък  17.12 с нетърпение да ни навести в дестката градина  Laughing
Светле, като ходиш до магазина драсни някой ред после да кажеш какво има.
Аз съм взела вече за всички подаръци ,но може нещо да ме изкуши ...
Лека вечер !

# 571
  • у дома
Биис,аз ходих преди няколко седмици ,маагзина още беше в Младост,та си имаше обичайните неща пляс онвото беше големи дъски да писане ...бялата 40лв,а черанта 30лв,ако съм запомнила правилно де...

# 572
Здравейте момичета , аз ли съм карък че влизам рядко е факт ама да съм си сама не е било.Моят син паднал сутринта на 26.11 в детската и си счупил ръката лошото е че го видях вкъщи след детската като се прибра .Направо съм бясна от нехайството и немърливостта на хората отговарящи за децата които ние като родители им  поверяваме  и гласуваме доверие. newsm61.До кога ще си позволяват тези хора да се гаврят с децата ни   Rage?Май докато  ние им позволяваме.Няма да ви разказвам през какво минахме. За това хептем не ми остана време да пиша .Попрочетох написаното до тук.Надявам се скоро да мога да пиша пак. Поздрави на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 573
  • София , Монтана
Здравейте ,как сте.На нас вчера ни мина тържеството.Криси искаше куклена къща и сега неспира да си играе с нея.Какво ще донесе Дядо Коледа на вашите деца.Ние от една седмица сме с елха.Криси много помагаше с украсата.bennyiv много лошо е това което се е случило с вас.

# 574
Здравейте, май всички са заети с приготовленията за празниците. Правете празнични кулинарни шедьоври и после давайте да гледаме снимки и рецепти.Нашето празненство в детската беше днес .Криси отиде за празника и на обяд го взех.Не исках да го лишавам от дядо коледа и празнуването с децата . Като добро дете получи матю от маккуин светкавицата и беше много щастлив ( от подаръка де в градината не беше много впечатлен повече напрегнат ми се видя и като отидах ме хвана за ръка и ме задърпа да си ходим в къщи даже и подаръка си забрави )цял ден си игра.  Петя радвам се, и твоето дете е доволно  от подаръка от дядо коледа, случилото се е неприятно , но ще мине притеснява ме повече факта, че той преди много харесваше да ходи на детска когато си бяха неговите госпожи а сега не ще и да чуе за това, казва че не му харесва и не иска да ходи ще си постои още малко в къщи, а въпросните немърливи госпожи ще си останат там и ще им се размине! Пожелавам на всички деца прекрасни и незабравими изживявания по празниците и много  приятни изненади !

# 575
Привет дами! wavey wavey wavey
Как сте в това снежно време?Нашето тържество е в понеделник.Натали иска дядо Коледа да и донесе кукла Уинкс ( Блум) и я чака с нетърпение.
bennyiv дано детенце се оправи скоро и да забрави за случката. Peace

# 576
Привет!
Момичета дайте някакъв сайт за гледане на детски филмчета, моля  Peace Аз нищо не намирам. #Crazy newsm78

# 577
  • у дома
Ние си теглим то Замундата,там има с хиляди...
Ще се срещаме ли тази година?Да каже Петя,че тя не е тук...другата събота или неделя мисля,че са удобни...казвайте вие...

# 578
Благодаря ти mama na nana и аз на това се надявам ето няколко линка към сайтове за онлайн гледане има и анимации дано съм ти била полезна ако търсиш определени филмчета пиши кои са  http://e-televizor.com/channels.php?caid=21 , http://nakino.eu/?cat=1 ,  аз съм за среща само да се организираме

Последна редакция: сб, 19 дек 2009, 21:50 от bennyiv

# 579
Момичета и аз съм за среща, така че казвате кога и се срещаме Peace Hug
Благодаря за сайтовете  bowuu bowuu bowuu

# 580
  • София , Монтана
И аз съм за но не зная тази година как ще ни е програмата вие се съберете а аз ако мога ще дойда.

# 581
Привет!
Днес ни беше тържеството в градината.Натали вече има кукла Уинкс и много й се радва.Голям кеф  Heart Eyes
Момичета излезли са й някакви пъпчици ситни, като на шарка и незнам какво е. newsm78 Има ги само на някой места. TiredТя е изкарала варицелата.Ще видим утре как ще е. newsm78

# 582
      waveyПривет момичета и от мен!
От много време не съм писала тук, но няма време заради дипломната работа която подготвям. Ако има среща и аз мога да дойда. Кажете само кога. newsm10

# 583
Valentines какво учиш, ако не е тайна и къде?Нещо не си спомням какво беше  Embarassed

# 584
  • у дома
Да,да,срамувай се,като не идваш на всички срещи няма как да знаеш...
Казвайте кой ден ви е удобен и колко човека сме,ако сме поне 5 ще ида да запазя сепарето,а ако сме по-малко няма смисъл...на мен и събота и неделя към 10 и 30-11ч са ми удобни,така че казвайте вие...

Общи условия

Активация на акаунт