Монтанското дете

• 31 753
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Честит празник на всички именници! smile3525 smile3525 smile3525
За срещичката и аз съм "за"  newsm10 newsm03 Време е вече да се видим, че си забравихме лицата. smile3503    love001 smile3525
baloni Честит имен и рожден ден на Николета на mi6oran! baloni bdbaloni Да е жива и здрава, да бъде винаги узарена с много усмивки за радост на всички вкъщи!Много щастливо и безгрижно детство! newsm51[/b]
Весел празник на всички!  newsm24 newsm24 cheers

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 11:22 от mama na nana

# 556
  • Mонтана
честит празник на вси4ки студенти!!!!Хей мами къде сте,нещо не пишете.замря ни темата.

# 557
  • София , Монтана
Честит празник на всички колеги.Да почерпя сега:

# 558
Честит празник на всички колеги.Да почерпя сега:

Честит празник на всички студенти! cheers

# 559
Честит празник на всички студенти и от мен!!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 560
Здравейте Монтански майчета !
 Аз не съм от вашия град , но ровейки се в нета   за Коледен подарък на моя 2 год. пакостник разбрах ,че в града ви се правят страхотни дървени играчки.
 Едно май че беше показала  багерче с магнити и бутало , които много харесах. Прерових  всички сайтове но не намерих подобни . Затова  опрях до вас.
Дали  може да се закупят тези играчки  от разстояние . Например по телефон или нещо подобно.
  А а ко някоя от Вас се съгласи да ги купи и прати по пощата с наложен платеж  , ще  и бъда много благодарна  Hug
  Желая Ви ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ

# 561
  • Монтана
Здравейте аз нямам време да пиша тъй като съм на работа а и постоянно водя Деси по мероприятия. Заради коледния концерт репетициите ни се увеличиха доста а сега за капак ще пътува в сряда за концерт в София и ще спят там и нищо официално не можах да и намеря из нашите магазини което да става за зимния сезон.

Честит празник на всички които съм изпуснала. 

Отивам да решавам задачи с Деси че утре е коледното състезание по математика.

# 562
Магазина за дървени играчки е преместен на пазара (зад данъчното) в една от новите бели бутки ,но повече инфо нямам  Peace преди беше тук до нас и можех да ти  услужа kao.Дано да се включи някое друго майче дето е по близко до центъра  Hug

# 563
Биси благодаря за отговора . 
Абе много ми хареса тоя кран с магнитите, а на моя син техничар със сигурност ще му хареса още повече  Wink. Та поне да се забавлява   повечко с него  ,че да обръщам внимание и на бебето .

# 564
Привет майчета! Hug Hug Hug
Къде сте?Къде се загубихте? newsm78 Защо не пишете?Направихте ли си коледната украса вече?

# 565
  • Монтана
Да ви се похваля Деси е на 2-ро място за 2 клас на коледното математическо състезание от 2-ри клас са участвали 65 деца.

# 566
Поздравления за Деси, все така да продължава    bouquet   bouquet   bouquet

Ние направихме коледната украса миналата седмица и малката много се радва. Написахме и писмо до Дядо Коледа и сега го чакаме с нетърпение  Grinning

# 567
Добро утро момичета  Hug

kao, аз минавам през пазара, когато ходя на работа и ще проверя има ли я тази играчка.

# 568
Поздравления за Деси!  bouquet  bouquet  bouquet Все така да радва всички вкъщи!
И ние написахме писмото до дядо Коледа и го чакаме всеки ден  santa2
Само че Натали иска и сняг за  Nature Snowman........ Надявам се, че за празниците ще има малко.

# 569
  • у дома
Браво на Деси!!!  bouquet
Аз ще свърша услуга на Као,че и без това трябва ад ходя да взема за една приятелка нещо...

Общи условия

Активация на акаунт