Монтанското дете

• 31 754
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте  Hug
Светле, ние купуваме Данонино, но тези с буквите, а от другите  Peace
С коледните подаръци съм почнала от сега, защото няма да имам възможност на куп да купувам на всички  Blush
И Михаела се обаждаше да кашля, но понеже свекърва ми беше при нас, я оставих три дни вкъщи и от понеделник живот и здраве ще е на детска  Peace

Бързо оздравяване на Светли  Hug

# 541
  • София , Монтана
Здравейте и от мен.Криси иска даднонино но само заради буквичките иначе не иска да го яде.Дайте ми предложения за куклена къща че Криси си е поръчала на Дядо Коледа.Аз съм решила да купя на всички подаръците още в началото на месеца защото ми писна преди Коледа по магазините и да се чудя какво да взимам на всичките деца.

# 542
  • у дома
http://katinatoys.com/catalog/index.php?cPath=33&osCsid=8b23 … 967a3890576987102 -имат и магазин София, бул. Хр. Смирненски, 74 (точно под Семинарията)
http://www.elka-toys.de/
Миналата Коледа взех на Светли дървена ферма,още му е интересна и си играе с нея....
Петя,ако имате някоя от тези трите букви,които търсим,ние може да ви дадем две за една... Laughing ама аз не разбрах Криси като ен го яде купувате ли го изобщо...

Ето и тук има http://www.mytoys.de/catalog/search?query=Puppenhaus&product … 35&submit.y=7 ,нашите подаръци повечето ще са от този сайт,за София правят постоянно общи поръчки,много съм доволна от нещата,страшно качествени са...

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 23:48 от svetlaem

# 543
Леее  Shocked какви са тези скъпи подаръци дето си пожелават децата ви  Wink...
 Мари миналата година иска замък -13 лв.,а тази жезъл -5лв.  HugКриза е  Joy

# 544
# 545
Какво стана, майчета, има ли детски?

# 546
Привет!
Как сте?Къде се губите?
Какво стана, майчета, има ли детски?
Аз лично не съм проверявала и незнам.Ако някой има инфо да каже. Peace

# 547
Aз имам,вчера след 17:30 ч. ми ги преведоха.

# 548
Здравейте  Hug
Детски най-накрая има  PeaceАз ги изтеглих вчера, но преди 17 часа.

# 549
  • Mонтана
и аз ги изтеглих в4ера,сега ще видим какво ще стане с май4инството,да не го забавят и него.

# 550
  • София , Монтана
Аз даже ги и изхарчих.Ей момичета защо не пишете тази тема е крайно време да я приключиме много бавно напредваме.Аз съм добре и Криси също,тя ходи на детска и е много въодушевена от това че ходи на плуване,много и харесва.Моята работа е нещо във застой,надявах се че сега декември ще се увеличат клиентите а те намаляват и това не е само при маникюристите, и колежката има малко работа.И всички продавачки които познавам и те ми се оплакват че им е намаляла работата.Вчера ходихме на центъра та гледахме как запалиха светлините на елхата.И фойерверките бяха толкова близо че имах  чувството че и нас ще запалят.Украсиха ли нашия град.
Ето тук има интересни неща за Коледа и може да напишете с децата си писмо до Дядо Коледа .

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 22:05 от pеtia

# 551
Къде сте майчета? wavey wavey wavey Какво правите?Нещо ни замира темата newsm78
Хайде по-активно го давайте  smile3503
Имаме си коледна украска пред темичката ни. newsm03  love001 smile3525

# 552
Момичета ,не е ли време за една коледна среща  newsm53 newsm53 newsm53

# 553
Добро утро момичета  Hug
Хайде на сутрешното кафенце

Честит имен ден на всички, които празнуват днес!!!  bouquet   bouquet   bouquet

# 554