Монтанското дете

• 31 759
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Подписвайте се мамчета: http://bgpetition.com/za-decata-ni/index.html

# 526
Аз вече го подписах. Simple Smile

# 527
Много щекотлива тема... За всеки случай това дори не прилича на Петиция, а и е безсмислено, тъй че няма да го подпиша... Проблемът далеч не е в тия 35 лв. или в майчинството...

# 528
  • Mонтана
незнам за теб ама на мен са ми много необходими тези пари,наистина нестигат но без тях е по зле,аз подписах петицията,дано да доведе до някакъв резултат.Ето и сега ве4е е 25ти а няма детски,незнам как е при вас полу4ихте ли ги ве4е?Полу4авам 240лв маи4инство и не ми стигат за бебо .при вас как е съгражданки?

# 529
  • София , Монтана
незнам за теб ама на мен са ми много необходими тези пари,наистина нестигат но без тях е по зле,аз подписах петицията,дано да доведе до някакъв резултат.Ето и сега ве4е е 25ти а няма детски,незнам как е при вас полу4ихте ли ги ве4е?Полу4авам 240лв маи4инство и не ми стигат за бебо .при вас как е съгражданки?
Аз ги получих още на 16 ти(за детските говоря).И аз я подписах но писмото не е написано правилно.Просто в него са изброени определени искания,нищо друго.И според мен правителството няма да приеме тези искания.

# 530
  • Mонтана
странно на вси4ките ми познати още не са преведени.

# 531
Аз също разчитам на тези пари и точно това е жалко - ходя на работа, а разчитам на 35 лв. детски, без които не мога да изкарам месеца... Имаше тема по въпроса и няма смисъл да повтарям всичко тук, но детските и майчинството в България са уредени добре - по-добре от много останали държави... Проблемът е в ниските ни заплати и скъпият като цяло живот, жалко е, че трябва да разчитаме на детските, за да не умрем от глад... Промяната в тази страна не трябва да е в детските и такава промяна няма да се направи...

# 532
  • Монтана
Абсолютно подкрепям stelt77
Промяната в тази страна не трябва да е в детските и такава промяна няма да се направи...

Аз не съм получавала никога детски за моите деца.

# 533
ЗДравейте!
И аз още нямам детски,а сме останали без пари.
Подписах петицията,дано някой й обърне внимание,в което се съмнявам.

Не знам за вас,казвате,че не ви стигат 240 лв. за 1 дете,а питате ли ме мен като съм с 2 деца?!
Парите ми са като за 1 дете,като ги получа се чудя за кое по-напред да ги разпределя.
Купя памперси,платя яслата,купя храна за децата и те са свършили...жалка картинка.
А да не кажа,че декември ще взема последните 240 лв. и съм до тук,оставаме на милото на заплатата,с която и до сега не се оправяме.
Ужасно трудно е,но нека да говорим за хубави неща,хубави празници наближават,нека сме щастливи,въпреки затрудненията.

# 534
На мен ми ги преведоха в понеделник, определено има проблем с изплащането на тези пари, както и на всички видове помощи. Все пак по закон се превеждат до 30 число на месеца, така че не ви остава нищо освен да чакате Confused

# 535
  • Монтана
Това със бавенето на детските е много неприятно,преди ги превеждаха до 20-23 най-късно,а днес на обяд още нямах.Честно казано това за превеждането до 30 число на месеца не го знаех.Очаквам и за Коледа да ги забавят. 

# 536
Привет майчета!
И аз подписах петицията, даже още онзи ден като видях.Силно се надявам да има някакво развитие.
Аз не съм ходила да проверявам дали са ги превели, но щом вие казвате, че няма... newsm78 Незнам какво става, но по принцип трябва да са преведени вече.Горе долу до това число ги има. #Crazy

# 537
  • Mонтана
ЗДравейте!
И аз още нямам детски,а сме останали без пари.
Подписах петицията,дано някой й обърне внимание,в което се съмнявам.

Не знам за вас,казвате,че не ви стигат 240 лв. за 1 дете,а питате ли ме мен като съм с 2 деца?!
Парите ми са като за 1 дете,като ги получа се чудя за кое по-напред да ги разпределя.
Купя памперси,платя яслата,купя храна за децата и те са свършили...жалка картинка.
А да не кажа,че декември ще взема последните 240 лв. и съм до тук,оставаме на милото на заплатата,с която и до сега не се оправяме.
Ужасно трудно е,но нека да говорим за хубави неща,хубави празници наближават,нека сме щастливи,въпреки затрудненията.
доста ти е трудно наистина и аз така раз4итам на тези 35лв,които незнаино защо още се бавят.и аз полу4авам 240лв,и да ви кажа 4е за месеца разполагаме само с тях.Мъжа ми си търси работа ама явно в тая пропаднала Монтана няма нищо.навсякъде съкращения.

# 538
  • у дома
Абсолютно подкрепям stelt77
Промяната в тази страна не трябва да е в детските и такава промяна няма да се направи...

Аз не съм получавала никога детски за моите деца.

Аз също... #Cussing out

# 539
  • у дома
Малееееееее,ама защо така не пишете?С това темпо и следващата година ще сме си на тази тема...
Я кажете купувате ли Данонино-Светли го яде и го купуваме...остават ни само три буквички Р,Щ и Ъ...ако някой не ги събира и има желание може да му дадем други за някоя от тези...
Почнахте ли да купувате Коледните подаръци за децата?Аз почти съм готова,съвсем малко неща останаха...но аз по принцип съм си човек,който мрази да върши нещата в последния момент,а и мразя лудницата по магазините...
Със Светли стигнахме до болница,личната имаше съмнение за пневмония и ни изпрати в Детско отделение,там пък ни пратиха на снимка и слава богу не откриха пневмония ,изписаха ни един куп лекарства и  си тръгнахме,но там лудницата беше пълна,страшно много болни деца...сега вече е по-добре,но пием Клацид...
Тази година ще си спретенм ли пак Коледна срещичка,че то май само тогава успяваме да се организираме...

Общи условия

Активация на акаунт