Fragrancex.com - аромати и доставки- 7 тема

• 52 339
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Както кажете. На мен вече ми е съвсем все едно кога точно.

# 241
  • София
Момичетааааа, имам, имам, имам.............ИМАААААААААММММММ!!!! Ей сега звънях в пощата и ми казаха че имам от Щатитеееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!

# 242
Хайде, дано се отпуши!!!  Praynig

# 243
  • Бургас
Момичетааааа, имам, имам, имам.............ИМАААААААААММММММ!!!! Ей сега звънях в пощата и ми казаха че имам от Щатитеееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!
айде на късмет  Peace

# 244
  • София
айде на късмет  Peace

Пратих баща ми да я вземе и ще я отвори да стане ясно какво и от кога е точно.... Praynig

# 245
олеле! от твоите уста в божиите уши! ха дано татко ти е носителят на добрите вести Praynig

# 246
Noir, по принцип очакваш ли пратки от друго място или със сигурност е от FragranceX newsm78.

# 247
  • София
олеле! от твоите уста в божиите уши! ха дано татко ти е носителят на добрите вести Praynig

Дано, дано, дано!!!  Hug  Hug  Hug

Noir, по принцип очакваш ли пратки от друго място или със сигурност е от FragranceX newsm78.

Не...

# 248
Ноар, браво! Веднага да кажеш!

# 249
  • Варна
Оххххх, нямам търпение  smile3508
Дано да е това  Praynig

# 250
  • Варна
Ноар, ти си белият ангел днес  Heart Eyes

# 251
Ей, Ноар, ако ние не си получим нашите, да ни пратиш по един ароматизиран плик поне  Joy
А, и честито, разбира се!

# 252
И аз с нетърпение ще следя темата. Макар че във Варна пратките ще дойдат най-рано утре (ако все пак всичко е ОК  Wink), но какво е един ден , при положение, че от толкова време вече ги сънувам тези пратки hahaha.

# 253
Ох, а дано  Grinning

# 254
  • София
Момичета, от Фрагранс е. Обаче е втората ми - тази от 06.07....
Вече започвам да си мисля че тази от 22.06 няма да дойде.... Cry Но, ще се надявам все пак....

Общи условия

Активация на акаунт