Fragrancex.com - аромати и доставки- 7 тема

• 51 277
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 945
И аз го получих, но този код дали не е само са САЩ?
Тези кодове винаги са само за САЩ, не се подлъгвайте.

# 946
  • Варна
Сега като прочетох внимателно видях ,че е само за щатите.Ами защо ни го изпращат на нас? Май все някой ще се подлъже

# 947
Сега като прочетох внимателно видях ,че е само за щатите.Ами защо ни го изпращат на нас? Май все някой ще се подлъже
На всяка страница някой пита за получени такива кодове и момичетата обясняват подробно, защото ако някои се подлъже, а има такива случай гориш с доставка, кото не е никак малка. Затова трябва внимателно четене.

# 948
  • Бургас
Затова трябва внимателно четене.
много ви моля, ЧЕТЕТЕ  Praynig

# 949
Как е фрагрансекс-ът? Онзи ден направих поръчка и се чудя до коледа ли ще я чакам? Забавянето какво е в момента?

# 950
  • Варна
И по повод на отстъпките да попитам. Процентите намалиние 2,5 и 10 в зависимост от точките правят ли ви ги когато имате безплатна доставка

# 951
Да,правят,независимо от безплатната доставка.
Имам поръчка от преди 3 дни ,а още не е шипната...май съвсем взеха да се побъркват тия фрагранци!
  Crazy

# 952
  • Бургас
Как е фрагрансекс-ът? Онзи ден направих поръчка и се чудя до коледа ли ще я чакам? Забавянето какво е в момента?
имам поръчка от 06 Август, шипнаха я същия ден, не съм я получила все още макар че силно се надявах да дойде бързо  Rolling Eyes

# 953
  • Балчик
И днес нямам нищо- пуснах диспут за поръчката от 9.07.

# 954
Ох, аман - явно я дядо коледа, я дядо мраз ще чакам.

# 955
  • Варна
Момичета, кажете си мнението за Max Mara gold touch. Траен ли е, много ли е сладък, и изобщо...

# 956
Днес, май никой нищо не е получил Sad . Преди пристигаха за по 2 седмица, а сега за месец и половина -два  ooooh!.

# 957
  • Варна
Като свършат летните отпуски на пощенските служители, нещата ще се нормализират. Надявам се, че това се разбра от всеки вече.

# 958
  • In The Middle Of Nowhere
И по повод на отстъпките да попитам. Процентите намалиние 2,5 и 10 в зависимост от точките правят ли ви ги когато имате безплатна доставка

Какви са тези точки? Нещо като програма за лоялни кленти ли?

# 959
  • Варна

Какви са тези точки? Нещо като програма за лоялни кленти ли?

да за всеки похарчен долар по точка и като набереш необходимия брой точки имаш 2,5 и 10% намаление на поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт